- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali,
Én is A300-1JH tulaj vagyok. Érdekelne, hogy milyen vga drivert találtál 64 bit-re, mert nekem eddig nem sikerült. Így most XP-vel megy, de itt meg a multimédia gombok nem akarnak életre kelni.Ja, és az eszköz kezelőben még mindig maradt sárga kérdőjel. Wifi, Bluetooths, webcam, hang, kártyaolvasó mükszik. Mondjuk modemet és a LAN-t nem próbáltam még. -
ABE
őstag
Ilyet se hallottam még, hogy mindkét verziót adják. Mindig tanul az ember.
Én még nem próbáltam 64 bites rendszert, de ahogy hallottam, még nem zavartalan az átállás. Én is használok néha CAD programot (AutoCAD, Inventor, SolidEdge), de eddig meg voltam elégedve a sebességgel. Mondjuk gyorsaságból sosem elég, ami van.
-
ABE
őstag
Tedd fel a 32 bites verziót, vagy nekiállhatsz partizánkodni, és megpróbálhatod netről összevadászni a drivereket (ha léteznek). Én mindenképpen a Toshiba oldalán elérhető drivereket ajánlom, a helyedben nem kezdenék el driver után kutakodni és kísérletezgetni. De ha összegyűjtöd, hogy milyen alkatrészek vannak a gépben pontosan, akkor talán a referencia driverekkel életre kelthető minden.
A Toshiba meg szerintem nem adja 64 bites Windows-zal a gépet, szóval ilyen alapon az is lehet pofátlanság, hogy Win98 driverek nem elérhetőek. Szigorúan szvsz.
Gondolom ahhoz tényleg megfelelő program kell, hogy kihasználd a 64 bit előnyeit. Ha nem ilyen programokat futtatsz éjjel-nappal, akkor az általad is erősnek ítélt gépre minek felszenvedni a 64 bites verziót? De gondolom a 64 bites Vista Ultimate-et eredetiben vetted meg, így tényleg bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest