Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dontorrent
tag
válasz
Újoncka
üzenetére
Szia!
Köszönöm válszod,segítséged! Letöltöttem és telepítettem az Everestet,de valahogy nem igazán akarja részletesen feltárni a RAM tipusát,adatait...Mennyi a kihasználtság,mennyi szabad memóri használható fel...ilyeneket mutat meg.Lehet jobban teszem ha mégis kiveszem és elballagok vele egy számtech boltba? Csak hát még garis és nem igazán örülnék annak ha elveszteném ez miatt,amikor épp azon gondolkodom,hogy meghosszabbítom még 2 évre.
Más: Mint írtam is,most 2Gb van benne.Szerinted is elég bele még egy 2Gb-os ram,ugye? Felesleges akár 4Gb-at vennem bele,a 6Gb-al sem fog gyorsabban futni,ill.gyorsabban betöltődni a gép???
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Újoncka
üzenetére
A notid hol szívja be a levegőt? Van rács alul a ventin, vagy a billentyűzeten keresztül? Ha utóbbi, akkor nincs tele a billentyűk alatt hajjal és szösszel?
"Szerezzek be hozzá laptop hűtőt?"
Azokat én vakításnak tartom. Az a lényegük, hogy mindig legyen alul levegő, ne legyen lezárva egyik szellőzőnyílás sem." esetleg van mód ventilátort szerelni a laptopba ?"
Nem lehet. -
mr_ricsi
veterán
válasz
Újoncka
üzenetére
"Az lenne az első kérdésem hogy esetleg bios frissítés után proci állítási lehetőség rendelkezésre állhat e?"
Nem."Mert nekem az átlag 60°alapjáraton kicsit soknak tűnik!"
A T2080 tudja az órajelét változtatni. Ezt ellenőrizd le, hogy működik-e, illetve hogy a wined alatt nem fut-e valami, ami állandóan dolgoztatja a procit."Hogyan tudnám a proci hűtőt szabályozni?"
Elvileg sehogy, hardverből megy a szabályozása."Továbbá kiskönyv szerint 667-es memóriákat kezel a gyári ramokat még is 533-on járatja miért?"
Mert a procinak 533 az FSB-je.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Janou