- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dontorrent
tag
válasz
Újoncka #8263 üzenetére
Szia!
Köszönöm válszod,segítséged! Letöltöttem és telepítettem az Everestet,de valahogy nem igazán akarja részletesen feltárni a RAM tipusát,adatait...Mennyi a kihasználtság,mennyi szabad memóri használható fel...ilyeneket mutat meg.Lehet jobban teszem ha mégis kiveszem és elballagok vele egy számtech boltba? Csak hát még garis és nem igazán örülnék annak ha elveszteném ez miatt,amikor épp azon gondolkodom,hogy meghosszabbítom még 2 évre.
Más: Mint írtam is,most 2Gb van benne.Szerinted is elég bele még egy 2Gb-os ram,ugye? Felesleges akár 4Gb-at vennem bele,a 6Gb-al sem fog gyorsabban futni,ill.gyorsabban betöltődni a gép???
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Újoncka #8265 üzenetére
A notid hol szívja be a levegőt? Van rács alul a ventin, vagy a billentyűzeten keresztül? Ha utóbbi, akkor nincs tele a billentyűk alatt hajjal és szösszel?
"Szerezzek be hozzá laptop hűtőt?"
Azokat én vakításnak tartom. Az a lényegük, hogy mindig legyen alul levegő, ne legyen lezárva egyik szellőzőnyílás sem." esetleg van mód ventilátort szerelni a laptopba ?"
Nem lehet. -
mr_ricsi
veterán
válasz
Újoncka #8261 üzenetére
"Az lenne az első kérdésem hogy esetleg bios frissítés után proci állítási lehetőség rendelkezésre állhat e?"
Nem."Mert nekem az átlag 60°alapjáraton kicsit soknak tűnik!"
A T2080 tudja az órajelét változtatni. Ezt ellenőrizd le, hogy működik-e, illetve hogy a wined alatt nem fut-e valami, ami állandóan dolgoztatja a procit."Hogyan tudnám a proci hűtőt szabályozni?"
Elvileg sehogy, hardverből megy a szabályozása."Továbbá kiskönyv szerint 667-es memóriákat kezel a gyári ramokat még is 533-on járatja miért?"
Mert a procinak 533 az FSB-je.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy óra, két rendszer
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Motoros topic
- Parfüm topik
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest