- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dambi
csendes tag
válasz
brandyke #9930 üzenetére
Köszönöm a választ.
Egyenlőre nem tudom hogy aktív-e a Wifi,mert a Win7 telepítése után lan-on keresztül csináltam net-et.Talált 105 db frissítést,ezeket elindítottam és elmentem aludni.
Pár dolog nem tiszta azért.Bocsánat ha butaságokat kérdezek,de nem nagyon értek hozzá.Az Fn gombokkal nem tudok hangerőt,vagy esetleg fényerőt állítani.Ez azért van mert a szűz Win7 nem telepítette a hangkártya és a videókártya driver-t?Az update ezeket felrakja?
Köszönöm.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
brandyke #9917 üzenetére
Arról az oldalról töltsd le az oprendszeredhez való összes Atheros, Broadcom és Realtek drivert. Csomagold ki mindegyiket külön mappákba, amelyek egy másik főmappában legyenek. Telepítéskor kézi drivermegadás, jelöld ki a főmappát. A telepítő végignézi, és kiválasztja a legmegfelelőbb drivert.
Időben kicsit hosszú minden drivert leszedni, de ez egy "bolondbiztos" megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest