Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
Sz.Balazs
üzenetére
A T8100-as FSB-je 800Mhz, de 667-es memóriát raknak a gépbe. PM965 chipset van ebben a notiban, az Intel oldala szerint a 667-es memóriákat támogatja. Elvileg a 800-as is menne benne (mivel a foglalat ugyanaz), de nekem erős kétségeim vannak, hogy gyorsabb lenne-e a rendszer úgy. Lehet, hogy azok is ugyanúgy csak 667 Mhz-en mennének...?
Szerintem felesleges cserélned, gondolom nem véletlen, hogy 667-es memóriával adják a gépet. 
-
spyduck
nagyúr
válasz
Sz.Balazs
üzenetére
Én még nem találkoztam vele de olvastam róla:
-anyaghasználata átlagos
-lakkos borítás elég gázos mert nagyon könnyen karcolódik és minden ujjlenyomat meglátszódik rajta.
-gyönyörű külsőA benne lévő ATI kártya meg tuti ddr2-es mert ha ddr3-as lenne akkor nem lehetne a VGA memóriát upgradelni 1,2 gigára, ugyanis a rendszermemóriából veszi el a ramot ami meg ddr2 de én se találtam semmit arról, h milyen ram van benne, másrészről elég kevés notiba raknak ddr3-as VGA-t, jóval drágábbak.
-
ABE
őstag
válasz
Sz.Balazs
üzenetére
A T7500-as elég erős proci, itt egy lista, hogy nagyjából el tudd helyezni a teljesítményét: [CPU eredmények]
Cimborám gépe: asztali Athlon 4400 (a T7500-nál gyengébb), GF7600, 2Gb memória. Ő ezen a gépen futtat Ansys-t, SolidEdge-t és SolidWorks-öt, és nincs gondja vele.
Egyik ismerőse notin tervez rendszeresen, amiben egy GMA950-es kártya és 2 Ghz-s mobil proci van. Nála csak a bonyolultabb (kb. 80 alkatrész környéki) modelleknél érezni a gyenge VGA hátrányát. A HD2600 ennél jóval erősebb természetesen.
Az én gépemben szintén GMA950 és egy 1.83-as Core Duo van, Solid Edge-t próbálgattam eddig - igaz, csak kevés elemű modellel - de gondom nem volt. Futtattam egyetemi fejlesztésú VEM programot is, nem éreztem lassúnak.
Ezekből kiindulva szerintem az általad kinézett gép teljesítményével nem lesz gond.
Az A200-ról pedig találsz tapasztalatokat, ha az A200 szót beírod a topic keresőjébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerintem felesleges cserélned, gondolom nem véletlen, hogy 667-es memóriával adják a gépet. 
Janou