- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Amit te gondolsz (akarsz) ingyenesnek/ingyenesen, az nem az.
És igen: ha nem tudom/akarom megvenni a kívánt szoftvert, akkor veszem a fáradtságot és felkutatom azt a hivatalosan is ingyenesen használható verziót, amely megfelel az igényeimnek. Érdekes módon eddig megtaláltam.
Javaslom neked pl.: az AVG vírusirtó, ZonaAlarm tűzfal, Spybot kombót használni. Ugyan 3 külön cucc, de szerintem kevesebb erőforrást zabálnak, mint az integrált McAfee, ráadásul mind ingyenes és naponta jönnek ki a frissítések. -
Ash Spade
csendes tag
-
Kbali
nagyúr
Nézd meg az energiagazdálkodási beállításokat, ott lehet megadni, hogy mekkora töltöttségi szint alá kerüléskor mit csináljon a gép. Általában (XP) 2 opciót lehet megadni: 1. a figyelmeztetés alacsony szintről, 2. figyelmeztetés kritikus szintről.
A Toshiba Power Saver-ben (ha van) ugyanezeket be lehet állítani. -
benjoe1
aktív tag
Nekem A300 van. Itt két gombot tudok programozni: Mute, CD/DVD.
Button Name: itt CD/DVD kiválaszt
Target Path: itt a Browse segítségével kikeresed annak a programnak az indító fájlját, amit szeretnél hogy elindítson az érintőgomb (én pl. media player classic-ot használom)
Végül jobb fent kattints a Register gombra.
Ennyi... -
benjoe1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest