- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Elkezdtem játszani és elég hamar 110 fok környékére felment. Ez mennyire sok ?"
Ez gyakorlatilag lehetetlen. A Mobil HD4650-ben hardveres hőmérséklet figyelés működik, ami nem engedheti a chipet 104°C fölé.
Esetedben le kell ellenőrizni, hogy a mért hőmérséklet igaz-e, ill. hogy a védelem nincs-e kiiktatva valahogy. -
mr_ricsi
veterán
"1. A jelenlegi merevlemezt ki lehet e cserélni SSD-re ?"
Igen."Néztem 60 Gigás OCZ-t meg 64 Gigás Kingstont."
Inkább az OCZ. Több pótszektora van a menet közben meghibásodó cellák pótlására."2. A laptopban lévő optikai meghajtó helyére be lehet vhogy rakni a a kivett 500Gigás vinyót?"
Erre elméletileg van lehetőség. A noti gyártójának kell olyan HDD tokot csinálni, ami éppen beleillik az ODD helyére. De ilyet még élőben nem láttam. -
vagabor
aktív tag
jól tetted
nem rossz masina, nekem dec 20 óta zakatol :]
viszont ami nekem böki a szemem:-venti és a vinyó némi háttérzajt gerjeszt a hangkimeneten
-venti folyamatosan ki be kapcsolgat, persze a leg alacsonyabb fordulaton
-gyűjti a újlenymatokat
-ha nem vigyázol a vga hőmérséklete könnyen 80fok fölé mehet, bár itt csak annyi a teendő hogy nem a legmagasabb beállításokon kell játszani a játékokat, és nem lesz gond.ezektől eltekintve remek gép, iszonyat gyorsan bootol, teljesítménye nekem tökéletesen megfelel. Az akksi idő nem a legmagasabb, de én szívesen kötöttem kompromisszumot a teljesítmény kedvéért. Akinek hosszu aksiidő kell az úgy sem ilyen gépet vesz.
-
Kbali
nagyúr
Erre utaltam én is - vannak ingyenes jól működő megoldások, amelyek nem azért ingyenesek, mert lopottak.
Sajna sokan úgy gondolják, hogy amit az interneten ingyen letölthetek, azért miért fizessek?
Tényleg nem értem: kiadok 200e Ft-ot gépre, de nem akarok minimálisan arra áldozni, hogy megvédjem. Veszek egy vadiúj lakást, de nem teszek zárat az ajtóra, legfeljebb egy riglit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest