- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márky
tag
Szia,
nekem l750 1N3 van (ha jól néztem, akkor csak az a különbség, hogy nekem nem volt rátelepítve W7, meg az enyém szürke, nem fekete).
Melegedni melegszik, de ezért van benne ventilátor.
Hangja van, de nem zavaró. (persze amikor maxon pörög, akkor elég hangos, de nekem nem sokszor kapcsolt be maxra) A procin nem nagyon fog ki semmisem, kijelző szép, nem recseg, nem ropog, össze van szerelve rendesen. Játszani nem nagyon játszom vele, de próbaképp feltettem a Dirt2 és Dirt3-at azokat szépen vitte.Az akksin kívül meg vagyok vele elégedve. (hozzáteszem, hogy januárban vettem és újonnan már 18%-ban volt elhasználódva az akksim, jelenleg 25%-os az elhasználódottság, már írtam a Toshibának, hogy ugye ez szerintük sem normális elhasználódás, most várom a válaszukat, kíváncsi vagyok.)
Ha további kérdésed lenne, írj bátran.
Üdv,
M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hangja van, de nem zavaró. (persze amikor maxon pörög, akkor elég hangos, de nekem nem sokszor kapcsolt be maxra) A procin nem nagyon fog ki semmisem, kijelző szép, nem recseg, nem ropog, össze van szerelve rendesen. Játszani nem nagyon játszom vele, de próbaképp feltettem a Dirt2 és Dirt3-at azokat szépen vitte.
Janou