Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Krystal_s
üzenetére
"nem mondtam h a CIS olyan tökéletes, csak h az AVG, Avast, Eset stb. nem jobb az általam felsoroltaknál."
Egy időben a család és az ismerősök gépeire CIS-t telepítettem, de aztán lecseréltem mindenhol, mert több hónap alatt sem volt riasztás sehol. Igazából én még soha nem láttam a CIS riasztását, azt sem tudom, hogy néz ki.
(Most meg a legújabb frissítése után elfelejtette az tűzfal és a defence+ az eddigi döntéseimet, és újra minden proginál elkezdte kérdezgetni, hogy mehet-e.)
'"én sandboxie-ban böngészek, keveset töltök. ami kétes ,azt megnézetem pl virustotal-on stb."
A homokozónak az a lényege, hogy a kilépés után minden változást elfelejt. Ez azt jelenti, hogy cache sincs, vagyis a gyakran meglátogatott oldalaid nem változó elemeit is mindig újra le kell töltögetni, ami jobban szopja az akkut."amit lehet szigorúbbra állítok. lehet akkor több a false jelzés, de jobb mintha nem jelez."
Szerintem a te biztonsági dolgaidat a paranoia vezeti, nem a józan ész.
Úgysem fogsz rám hallgatni, de én a Comodo tűzfalat és az Avast viruskeresőt javasolnám, esetleg a defence+-szal. (Az Avast dobogós lett a leggyorsabb online víruskeresésben, így nem fogja nagyon fogyasztani az akkudat.)
A naponta használt profilod jogait pedig lekorlátoznám "felhasználóira", és csinálnék egy másikat, ha valami progit kellene telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Revolut
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS Zenbook UX425EA
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou