Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
mr_ricsi
üzenetére
on the fly persze h keres, nem arra érettem...akkor úgy írom h a TrendMicro IS és Bitdefender IS-hez képest én nem érzek lassulást. alapbeállításokkal szinte minden AV gyenge. amit lehet szigorúbbra állítok. lehet akkor több a false jelzés, de jobb mintha nem jelez. nem mondtam h a CIS olyan tökéletes, csak h az AVG, Avast, Eset stb. nem jobb az általam felsoroltaknál. Adatbázis szerint még mindig a BD IS sztem ,ami nagyon megbízható volt. évekig használtam, csak páran meggyőztek h megfelelő beállításokkal a CIS is van olyan jó. elég hasonlóan fejlesztik őket így lassan már nem sok kül. lesz a biztonsági progik között. évek óta rendszeresen olvasom az AV fórumot és igyekszem képben lenni, de egy ideje már nem tartom igazán megbízhatónak 1iket sem, azaz most nincs már olyan ,mint évekkel ezelőtt, h hú a nagyok. a teszteken is amelyik cég többet fizet az kap jobb eredményt. amúgy te melyiket használod ? én sandboxie-ban böngészek, keveset töltök. ami kétes ,azt megnézetem pl virustotal-on stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Janou