- One mobilszolgáltatások
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Bekékült a Pixel 10a
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
Balázs1986
üzenetére
No problemnek a lopásra vonatkozó részei nagyon szigorúak, ahogy észrevettem. Rég volt, de ha jól emlékszem, lopás esetén csak akkor ha otthonról lopják el, aka betöréses lopás vagy utcán erőszakkal, így ha az autódból lopják el az nem garis eset
Tétel egy mezei user, hisz a felhasználói tábor nagy részét ők alkotják.
A típuszzám helyett a PA number első 5 karaktere sokkal hasznosabb ilyen kérdéseknél (Pl, PSKDN - ez valamelyik intel+amd-s L850), ebből sokkal több megállapítható. Egyébként valószínűleg cserélhető, biztosra úgy mehetsz ha írsz egy szerviznek mailt, ők utána tudnak járni. Viszont a processzor cseréje elvileg garanciavesztéssel jár (Biztos megoldható garivesztés nélkül de ennek nem néztem utána), másrészről nem hoz annyit az Ivy teljesítményben.
-
törölt tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Hát nekem egy L850-13R gépem van i7-3610qm processzorral.
A 210 ezer forintot úgy értettem, hogy egy normálisabb házba is belerakhatták volna ennyi pénzért ha pedig mindenképpen ebbe akarták rakni legalább ne fekete műanyagot krómoztak volna be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou