Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

na végigtoltam. 93% lett a vége.
    és akkor most jön az hogy ez nem tomb. :)
    egyáltalán miért survivor is born? mér nem felfedező vagy kalandor? elvégre nem a túlélésről szólt a tomb sorozat.
    mi ez hogy fordulni tudok a levegőbe? de még full megfordulni is? amúgy is hülyeség meg a régi részekben ha elugrottam és láttam hogy nem lett jó az irány akkor már csak vártam a becsapódást mert ugye a levegőbe nem kanyarodunk.
    volt egy rész az elején. ilyen gyűjtögetős cucc. szövetplakátokat kellett felgyújtogatni fáklyával. aztán volt egy szoba amit rommá robbantottam és égett minden. gondoltam meggyújtom róla a fáklyám hogy ne keljen visszamenni a korábbi lebetonozott fáklyameggyújtó fáklyaoszlopig. de nem ez nem olyan tűz ami fáklyát gyújt ugyh menjek szépen vissza...

a story az egész jó. emiatt érte meg végigjátszani. de abba is voltak bukták.
    SPOILER
    pl mikor először próbálja lara kiszabadítani sam-et. volt már vagy 3 féle fegyverem ere nem venné elő hogy odab.szon nekik hanem előveszi a nyilat és nem is mátyásunkat venné célba hanem valaki senki katonát.
    a másik hogy a felszedhető naplókból minden egyre érthetőbb volt a párbeszédeknél meg mégis ment a sok ezt nem értem meg mi lehet ez meg hasonlók..

Új hozzászólás Aktív témák