Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
És már jön is lefele az újabb patch. Ezúttal 93,4MB.

-
Croft-21
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Azt hogy már többször elérte a level 60at. Ha azt a szintet eléred, akkor tudod aktiválni a prestige szinteket. Igazából ez csak azt jelenti, hogy pro játékos vagy.
-
Croft-21
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Azt jelenti, hogy prestige szintű. Nekem is tüskés.
-
creedszl
senior tag
sziasztok.bekapcsolt tressFX-el hogy lehet használható fps-t produkálni? 560Ti-m van legújabb driverrel és még mindig diavetítés közeli képeket...vagy nincs megoldás,gyenge a vga?
-
Pala
veterán
Ha ráállsz a gyűjtögetésre és a headshotokra, akkor kb a játék 70%-ára ki lehet maxolni mindent. A maradék részben meg élvezheted a vérontást.
Bár szerintem a harc nagyon könnyű, még hard fokozaton is. Egy-egy elrontott ugrástól többször haltam meg, mint ahányszor tűzpárbaj közben megöltek. -
Mr. Erikszon
senior tag
Jó ez a Tomréder János.xD
-
CJ3
senior tag
Az zavar csak hogy mire kimax-olod a Skill-eket, meg a fegyvereket, addigra vége a játéknak

Jó még 26% nál járok, és elég sok mindent végigjárok, összeszedek....
Ahhoz képest már sokat játszottam vele és még a negyedénél vagyok
Sok részletes dolog van az tuti....Nagyon eltalálták tényleg

-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Azt jelenti, hogy nyugodtan kiszúrhatsz vele nem haragszik meg

-
lostprophet
aktív tag
Multiban mit jelent, ha valakinek a szintjét jelző szám ilyen "tüskés" körben jelenik meg?
-
CJ3
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
Logen88
aktív tag
Kipörgetve. Röviden: atom király game!
Kár, hogy nem lesznek single DLC-k. Remélem lesz folytatás. -
CJ3
senior tag
Egyik napról a másikra hogy tud elb....szódni a játék?
Tegnap még játszottam vele...Most meg indítanám és kiírja hogy:Falied to Direct3D with currect settings DirectX
Mit kell csinálni vele?
-
Sonja
nagyúr
Tomb Raider Update 730.0 Changelog:
• Upgraded the save slots from three to 99
• Introduced “Last Campsite Save”, which automatically saves your progress up to the last campsite you have visited
• Added stereoscopic 3D reticle
• Fixed issues with the discovery of the Unworthy campsite.
• Fixed a problem that occurred when traveling back to the Sacred Hall Basecamp after that story has been completed
• Fixed a playthrough stopper in Chasm Bridge
• Fixed a playthrough stopper that could occur when loading a saved game created in the Coastal Forest after upgrading the axe but before opening the gate
• The active selection in the main menu no longer changes due to the rotation of the menu itself
• Fixed Mouse and Aim Sensitivity slider settings getting rounded to coarser values on save
• Fixed a crash in multiplayer that could occur while migrating hosts
• Added functionality to activate and deactivate DLC multiplayer maps during matchmaking. Maps can also be manually activated and deactivated in the new ‘Match Making’ menu in the ‘Options’ menu.
• (DX11) Fixed a few self-shadowing artifacts in the beach
• (DX11) Various performance optimizations
• (DX11) Improved sunlight shadow quality
• (DX11) Lens flares now render correctly in stereoscopic 3D
• (DX11) Improved exclusive fullscreen windowed transitions
• (DX11) Fixed occasional crash on startup related to stereoscopic detection -
Ez a játék nagyon jól sikerült. Cry3 előtt jár "lekötési" időben. A korábbi része is Top10-es volt.
Kis zökkenőkkel indult stabilitás és fps terén, de már meg sem röccen.
-
Montesantos
senior tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Sztem igen......
(#564) tupacamaru: köszönöm.....
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ezt a gémet megéri eredetibe megvenni?
-
daad79
csendes tag
Helo!
Ehhez a játékhoz le tudnám valahonnan tölteni a patcheket? -
tupacamaru
veterán
válasz
Montesantos
üzenetére
-
Montesantos
senior tag
Szasztok!
A hajón a nagydarab melákot fejbe lövöm odamegyek nyomom az F-et és nem bírom kinyírni..... nem tudom még melyik billentyűt kell még hozzá nyomni ?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Az új patch elrontja a mentésem?
-
gyáliSanyi
őstag
Ma végigvittem a játékot. A végén az utolsó 1 óra már jobban pörgött!
Végül 73% lett, mindezt úgy, hogy igazából nem is kerestem semmit, csak az aknás challange-t csináltam végig. A Q-t meg jobban csak a játék közepétől használtam, néha nagy segítség volt. Jó, hogy beletették a játékba a felfestett fehér deszkákat, így lehetett tudni, hogy hova lehet menni.
Nem volt nehéz, de ha nehezebbre csinálják, már nem biztos, hogy végigvittem volna a single részt.
Csak az aknás részből tudom, hogy keresgetéssel rengeteg idő elmegy, a végén csak ez miatt néztem meg a yotutbe videót, hogy hol lehet még az utolsó pár akna. így is 14 óra lett a játékidő. -
Multiba, hogy lehet letiltani a mikrofon használatát? Laptopról vagyok most és behallatszik minden a játékba.
-
raggg
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
E vagy F, ahogy írták, viszont itt szerintem mindenki meghalt egy párszor :-)
-
Croft-21
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
"Added functionality to activate and deactivate DLC multiplayer maps during matchmaking. Maps can also be manually activated and deactivated in the new ‘Match Making’ menu in the ‘Options’ menu."
Végre

-
huskydog17
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
Tessellationnal jó lenne valamit csinálni mert ha be van kapcsolva kirepít a játék.
-
TESCO-Zsömle
titán
22:20-kor egy újabb, 110+MB-os patch kúszott le.
-
peterm711
aktív tag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Én csak a játék elején találkoztam vele párszor, most már a vége felé járok és nincs bug, szal nem olyan vészes a dolog.
-
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
660Ti-vel nálam ha közelről mutatja a sérót van amikor lemegy 17 FPS-re.
-
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Nvidiánál is van, nálam volt legalább is.
15-20FPS lehet veszíteni vele. Én is kikapcsoltam, esetleg ha majd lesz egy 670-en akkor marad.
-
válasz
gordonfreemN
üzenetére
E vagy F
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Biztos sokszor elhangzott már, de az se tudom, mi alapján keressem, szóval:
Amikor egy farkas Larára támad, ledönti és piros figyelmeztetés jelenik meg, akkor melyik mozgást kell nyomni neki, hogy túlélje?
Köszi előre is. -
Mr. Erikszon
senior tag
Összességében egy jó játékról beszélünk hölgyeim és uraim,de valahogy még sem jött át 100%-ba,de azért elismerem hogy megfogott és jó pár órára nem engedett el a monitor elől.

-
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Ilyennel én is sokszór találkoztam. Még nem tökéletes ez a technika, de azért elég jó.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Találtam egy TressFX bugot

Hova lett Lara haja?Mi a fene Lara leborotválta a haját?!O.o
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az hát

Egyébként nekem van egy-két dolog ami nagyon tetszett a játékban:
Spoiler
- Amikor a végén Mathias ellen harcolunk,és Lara két pisztollyal győzi le végül,valamint mikor Roth meghal és két pisztolyt ad nekünk.
- Amikor megtaláljuk az utolsó felszedni valót és felcsendül az a régi nosztalgikus hang... Ott akkor elmosolyodtam,és egyből utána le is ültem játszani egy PS1-es TR résszel
Spoiler off -
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ott a csákány,az nem elég?

Egyébként valószínűleg a kulisszák mögött gyorsan összedobtak neki egyet mikor nem mutatta őt a kamera
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erre gondolok hogy csak úgy semmi nélkül összerakja a kettőt mintha legó lenne

De ahhoz legalább lehetett találni a ládákban mindenféle cuccot,így volt némi "valóságalapja"

-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja és a kedvencemet nem is írtam: mikor a gépfegyver aljára felszerel egy gránátvetőt csak úgy semmi alapanyag nélkül
Ott azon röhögtem egy jót.
Egyébként persze sztem is kegyetlen jó játék lett,de ha azokat is belerakták volna amiket ígérgettek,még jobb lett volna. -
Sirandrish
legenda
válasz
james001
üzenetére
Nah igen..
Pl hogy az elején majd megfagy szerencsétlen..még tűz is kell neki, de aztán a végtelen hómezőn 300km/h-s szél mellett is vígan elvan...vagy az éhség ami eleinte annyira gyötörte hogy szegény kis jószágot is le kellett vágnia, de a későbbiekben ezzel sem volt gondja ugye
Meg nekem rémlik valami olyasmi is a korai időkből mikor elkezdtek cikkezni róla hogy majd most kezdi az egészet és meg kell tanulnia majd mindent amit a korábbi részekben már tudott..nah ehhez képest a 3-4 széles és 300méter mély szakadékok felett olyan játszi könnyedséggel ugrál át hogy az valami hihetetlen.

Persze ez mind szőrszálhasogatás, mert maga a játék kegyetlen jó lett, de ahogy nekem rémlik...sok mindent nem tartottak be az ígéretekből

-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja igen,de azt később "meggyógyítja".

Egyébként azért is érdekes ez mert a Crystal Dynamics azt mondta még régen hogy a túlélésről fog szólni a játék leginkább,és azt hittem hogy majd nekünk kell a sebeket bekötni vagy majd levadászunk egy állatot és annak a húsa viszi fel,vagy ilyesmi. Pl. eü csomag sincs a játékban,pedig eddig minden részben volt,inkább a CoD vagy Uncharted stílusú visszatérő élet van benne,mert ez a menő manapság ugye. Ettől meg elveszik benne a "túlélés izgalma".
De amúgy még sorolhatnék pár dolgot ami végül nem került bele a játékba,pedig sokat dobott volna rajta... -
Sirandrish
legenda
válasz
james001
üzenetére
nekem az tetszett a legjobban mikor :
SPOILER:
Az elején leesik és átfúrja egy vasdarab az oldalát..fáj neki egy kicsit de persze tovább megy majd leesik még valahonnan és már a másik oldalát fájlalja..ergo a vasdarab okozta nyílt seb már nem okoz neki fájdalmat
SPOILER VÉGE
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát igen mert leesik egy csomó helyről,szétütik,de ő megy tovább és gyilkol mindenkit
És természetesen a végén is könnyedén kinyírja a főboss-t. 
-
james001
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Nem én fordítottam szóval nem tudom
Itt az eredeti amúgy: [link] -
james001
veterán
-
Croft-21
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
De van tovább, csak olyankor valamiért gondolkodik. Én egy kicsit továbbvártam, hátha..és bejött a töltő képernyő.
-
lostprophet
aktív tag
Most már többször volt olyan problémám, hogy 3 körös ugye egy multi meccs és két kör között fekete képernyő és nem megy tovább. Hallom, ahogy dumálnak a háttérben, de kép semmi. Win8 x64 és 314.21 Geforce béta driver. Alt+F4-gyel tudok csak kilépni.
-
zack
nagyúr
Srácok!
A mentéseket hova rakja a játék?
-
adam89
csendes tag
Üdv!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a tombraider.exe egyszerűen nem áll le?
Elindítom a gépet, steam-ből vagy az asztalról indítom a játékot, fekete kép, 1 perc után bejön a menü, lehet játszani, minden oké. Kilépek, és ha indítani szeretném a játékot ismét, közli a steam, hogy márpedig az fut, és valóban, az exe ~300megával elvan, kilőni nem lehet: "hozzáférés megtagadva". 2 hete nem volt indítva játék, előtte hibátlanul futott 16 órán át (persze Lara haja néha elveszett).Gondolom valami frissítés lehetett, mert a TressFX-től nem esik már le úgy az fps, de nem tudom mi lehet a gond, nem igazán olvastam hasonló panaszt senkitől, pedig gugliztam/ok bőszen. Az elmúlt 2 hétben csak az xfire lett telepítve, de már azt töröltem. Steamben a fájlok integritásának ellenőrzése már megvolt, az újratelepítés még nem, szeretném elkerülni (jelenleg a kivágom az egészet a szemétbe szélén állok
).(A konfigból ami lényeges: HD7850, Catalyst 13.1, Win 7 HP x64)
Remélem van valakinek valami ötlete.
Köszi!
adam
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Desmond74
üzenetére
nekem kb harmadára csapja vissza az fps-t ráadásul nekem nem is tetszik így... az akciónyomkodás pedig néha friusztráló keyboardon. a farkasos jelenet kb 10.-re sikerült... van kb 1/10 mp-ed rá. aztán mikor megjegyeztem mi után mi jön ment. meg előtte a csávós akciót is megpróbáltam vagy nyolcszor.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Még nagyon az elején járok, de nekem is tetszik a játék, mondjuk lehet, hogy "kötelező" a gamepad a sok nyomkodás miatt...
SPOILER
Azt viszont nem tudom, hogy ezek a "mellékküldetések" (challengek), mint pl a 10 Ghost levadászása, vagy az 5 lámpa lelövöldözése csak az adott camp mellett lehetséges? Vagy összejöhet máshol is?
/SPOILER -
james001
veterán
Van már nude patch a játékhoz,beszarás

-
crysis88
tag
Köszönöm skacok
ez kifogott rajtam 
-
crysis88
tag
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni hogy itt mit kell csinálni pontosan?
http://kepfeltoltes.hu/view/130321/TOMB_RAIDER_www.kepfeltoltes.hu_.png -
Desmond74
tag
Hair TressFX-et meg kapcsoljátok ki! Mondjuk úgyis összeragadna a haja a sok vértől előbb utóbb, nem szálanként lobogna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ráadásul megtáltosodik az FPS....., újat akartak, de ez a kis részlet bukta, már több patch is kijött..(kérdem én, ha egy újdonságot akarok behozni, miért nem arra fókuszálok, hogy működjön is?) ha kikapcsolom, akkor viszont szuperul optimizáltnak érzem egy GTX 560-nal.

-
Desmond74
tag
Hehh, ezeknél a szamurájhulláknál mit nem lehet találni..., lőszer dögivel...

Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amellett is nagyon szép a játék
Bár szerintem a harc nagyon könnyű, még hard fokozaton is. Egy-egy elrontott ugrástól többször haltam meg, mint ahányszor tűzpárbaj közben megöltek.

Tegnap még játszottam vele...Most meg indítanám és kiírja hogy:

).