Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pearla
csendes tag
Nekem ez kicsit csalódás volt, köze sincs az előzőekben megszokott történethez. És a karakter elég nyekergős lett. Értem én, hogy életszerű meg stb.. (vérzik, meg koszos, meg tépett ruha,) de az egyénisége a talpraesettsége megmaradhatott volna.
-
Croft-21
őstag
Ti nem szoktatok multizni? Az is jó móka

-
Teaway
veterán
Van néhány képesség-pontom, de már nincs mit fejleszteni, mert minden 100%-on van.
Mire jó még? -
válasz
Croft-21
üzenetére
az a poén hogy most így a legvége volt a legjobb része a játéknak mikor már nem nagyon volt harc hanem csak mászkáltam meg keresgettem a cuccokat.
a legutolsó zászló vagy mi fen volt egy nagy antenna tornyon jó magasan, nem is tudom mi vitt rá hogy felnézve nyomjak egy túlélő ösztön gombot ami ugye kijelzi, de itt már muszáj is volt mert csak a saját elérhető környezetemben kerestem volna. -
-
Croft-21
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Shipwreck Beach-től délkeletre van egy terület, ahova nincs gyors utazás és így nem is mutatja a táboroknál. Cliffside Bunker a hely neve.A térkép jobb oldalán alul lesz azt hiszem.
Azt a részt kell megkeresned, ahol Lara megpróbálta megmenteni azt a szemüveges csávót a hajón. Csal már nem kell átmenni arra a hajóra... Azon a részen van még 1-2 felgyújtható "szőnyeg" a falakon. Azt keresd meg. -
ma és ilyenkor mivan? utólag megcsináltam ami hiányzik összeszedtem, leromboltam, felgyujtottam az összes cuccot amit így lehetett gyűjteni. fikejlesztettem minden skill-t. a végén már shootgun-al szaladtam az állatok után és lőttem őket tüzes golyóval hogy meglegyen elég alkatrész az utolsó még nem maxra fejlesztett fegyver utolsó fejlesztéséhez. az is meglett. szóval minden kész de nem adott rá csak 99%-ot. mi kel még a 100%-hoz?
-
na végigtoltam. 93% lett a vége.
és akkor most jön az hogy ez nem tomb.
egyáltalán miért survivor is born? mér nem felfedező vagy kalandor? elvégre nem a túlélésről szólt a tomb sorozat.
mi ez hogy fordulni tudok a levegőbe? de még full megfordulni is? amúgy is hülyeség meg a régi részekben ha elugrottam és láttam hogy nem lett jó az irány akkor már csak vártam a becsapódást mert ugye a levegőbe nem kanyarodunk.
volt egy rész az elején. ilyen gyűjtögetős cucc. szövetplakátokat kellett felgyújtogatni fáklyával. aztán volt egy szoba amit rommá robbantottam és égett minden. gondoltam meggyújtom róla a fáklyám hogy ne keljen visszamenni a korábbi lebetonozott fáklyameggyújtó fáklyaoszlopig. de nem ez nem olyan tűz ami fáklyát gyújt ugyh menjek szépen vissza...a story az egész jó. emiatt érte meg végigjátszani. de abba is voltak bukták.
SPOILER
pl mikor először próbálja lara kiszabadítani sam-et. volt már vagy 3 féle fegyverem ere nem venné elő hogy odab.szon nekik hanem előveszi a nyilat és nem is mátyásunkat venné célba hanem valaki senki katonát.
a másik hogy a felszedhető naplókból minden egyre érthetőbb volt a párbeszédeknél meg mégis ment a sok ezt nem értem meg mi lehet ez meg hasonlók.. -
na most néztem meg. 71%-nál járok és most vagyok lent a parton a többiekkel.
jaja kevés a fejtörő és nem is nehezek, vagyis inkább túl rövidek.
még az ad valamennyit hozzá hogy a helyszíneken is szét kell nézni kicsit hogy hova hogyan lehet el, fel. vagy átjutni.
de ez a sok harc ez sehogy se tetszik. fárasztó idegesítő erőltetett unalmas....
meg ha már titkos templom akkor ne mondja már hogy 'itt van' hanem had találjam meg. mi a titkos rajta ha kiírja?
arról nem is beszélve hogy rohadtul nincsenek eldugva.. -
stvnppp
senior tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Én most fejeztem be a sztorit, minden rejtett tárgyat és egyebet nem fogok felkutatni. (63%-nál állt meg a számláló) Magáról a játékról pozitív véleményen vagyok, habár eléggé különbözik ez előző részektől. Érdekes próbálkozás ez az új irány, de nekem nagyon bejött ez a kicsit sötétebb, brutálisabb Sírfosztogatás. Egyetlen hibaként a fejtörők hiányát jegyzem, valahogy nem is voltak fejtörők, minden adta magát, egy helyen akadtam el, de ott sem azért, mert nem tudtam a megoldást, hanem a vezérléssel akadtak gondjaim. (Rescue Alex rész)
toturi:
Az állatok pusztán xp gyűjtésre jók, az elején van az az egy küldetés, de amúgy Lara nem fog éhenhalni.Más:
Lejött pár DLC, és azzal kaptam új outfiteket (Hunter, Gerilla, meg valami), csak ennyi van a játékban, vagy 100% teljesítettséghez közelítve kapunk a korábbi részek ruháiból is? -
fogalmam nincs. majd megnézem. elég sok mindent felvettem. pályarészenként egy két '?' maradt csak.
egy kérdés. az állatokat folyamat vadászi kéne? játék elején még kajához kellett jutnom és lelőttem pár szarvast.
azt hittem ez lesz majd az élettöltés. meg írta is hogy dolgokat szerezhetek belőlük. de azóta ráöttem hogy az élet az máshogy működik és csak néha ha láttam valami új állatot akkor egyet lőttem le és annyi. most halomra kéne ölnöm őket hogy jobban fejlődjek? -
evga precision x.
többet is ki tud írni de engem ennyi érdekel. de nem a leg újabb verzió mert az már nem ír ki mindent. legalábbis én nem találtam ezeket a beállításokat ezért egy régebbit használok. 4.0.0köszi a válaszokat srácok!
(#871) Croft-21
egyébként akkor sem engedett rakni rá pontot mikor volt képesség pontom.
ezért is kérdeztem hogy mit jelent az a sor3 specilaista. hogy hol és mit kell tennem hogy az meglegyen és rakhassak ere pontot.
raktam fel hozzá magyarosítást. azért is vettem meg mert már kijött hozzá. -
FZsolt15
aktív tag
MSI Afterburner
Itt egy hasznos leírás: Pc -s játékokban rendszeradatok kiíratása(#869) toturi: először azt kell kioldani és utána jöhet a térképészet.
-
Croft-21
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Neked magyarul van meg a játék?
Az ott azt jelenti, hogy ahhoz, hogy azt a képességet megszerezd, előbb még szerezned kell egy skill pontot. Ott írja is bal oldalon a képen, hogy képességi szint: 0
Skill pontokat általában harc közben kapsz, ha ügyes vagy, vagy ha jól emlékszem néha a ládákban is rejlik. Érdemes elolvasni a képességek leírását, hogy tudd használni őket. Pl kivégzést Y-al kell, ha joyyal játszol. -
a pirossal bekarikázott rész mit jelent? mi az hogy sor 3?

-
megvettem a játékot és el is kezdtem. eddig azt mondom hogy fúdenagyon elment másfele ez a játék.
anno az underworld-ot is vártam aztán csalódtam. de láttam erről hogy ez valami más lesz. gondoltam összeszedik magukat és összeraknak egy jót. nem éltek a lehetőséggel.. -
dances
tag
Üdv!
A második pálya elején, ahol az orosz ipsék mellett kell elslisszolni, aztán az egyik észrevesz;
na itt elakadtam.
Sikeresen tökön rúgom, nyakon harapom, de utána hiába nyomkodom gyorsan a jobbra-balra nyilat pisztollyal a kezemben, mindig ő lő fejbe engem.
Valami ötlet? -
Zolás
addikt
7.49 font most akciósan. Kérdésem az, hogy megér-e ennyit?
-
albert8
veterán
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy van esetleg itt valami multis csapat? vagy pár ember akinek lenne kedve multizni? 4 ember kellene, már csak 3 és igy meg lehetne csinálni a ranked match achievementet.
Akinek esetleg lenne kedve hozzá akkor pm.
-
-
need
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
neked is köszi szépen..

-
need
addikt
Sziasztok..
2 dolog van amivel nem igazán boldogulok.. az egyik egy GPS tároló megtalálása..a másik pedig egy relikvia lenne.. csináltam pár képet hogy egész pontosan mire gondolok..
az első a gps vevő.. sehogy nem tudok feljutni a tetejére..! és 1ree bosszant!

ez pedig a második a relikvia lenne..ezzel sem boldogulok..! a mögöttem levő doboz lenne..!
-
n@p@lm
addikt
köszönöm, este megnézem.
-
Logen88
aktív tag
Ezt a csónakot oda lehet húzni, és így lehet felmászni.
Kicsit sötét a kép de talán látszik a lényeg.
[link] -
Wizard of Oz
aktív tag
Üdv mindenki!
Multizik valaki innen? Illetve pontosítanék: lenne kedve valaki(k)nek megcsinálni a multis achievementeket?

Az imént 50 percen próbáltam meccset találni, kereken 1! azaz EGY embert találtam, az is kilépett fél percre rá.
-
n@p@lm
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére

köszi.
sztem meg van mi maradt el, te ezt fel tudtad venni? én nem tudok oda feljutni:
[link] -
n@p@lm
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
na utána nézek, köszi!
-
ViharVadász
őstag
-
n@p@lm
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
de vajon hol? minden map 100%-os.....nem értem....
-
n@p@lm
addikt
végig vittem a játékot, elvileg minden map 100%, de a játék végén kiírja hogy 99% és hogy ha akarom a gyors utazással be tudom fejezni a játékot.
de hol lehet az az 1 %?
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
A tűzfal nem keverhet be?
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy erre a problémára tudnátok e megoldást ajánlani:
Pár napja szerettem volna multizni egy picikét, mire az alábbi hibát írja, ami a képen látható:
Olvastam, hogy a játék és Steam újratelepítése megoldhatja a problémát, mindegyiket kipróbáltam, és egyik se vált be. Az interneten nem állítottam át semmit, egyik napról a másikra fogta magát és "elromlott".
-
need
addikt
Sziasztok...
Van két feladat vagy is gyűjtögetés..mégpedig a nyomor tanya pályán..ott ahol a helikopter van..fel kell venni belőle a kötszert és itt kapom meg az öngyújtót!
van 2 dolog amivel nem boldogulok..
1. hangtompító.. ebből 5 db kellene de nem tudom mi az..vagy mire gondolnak..!
2. lepihentetve ebből 4 db van...! mi lehet ez..? -
n@p@lm
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
óóó, köszönöm szépen.

-
ViharVadász
őstag
Oda nagyon egyszerű

Ott van egy oldal ahova épp néz Lara, oda fel lehet mászni a gerendákon keresztül. Talán ugorva lehet az első gerendára felmenni, 2-3-at mászni aztán egyet megint ugrani a legfelsőre aztán ott is van.

(Megpróbáltam bejelölni, hogy hol lehet elindulni fel, ha esetleg így se megy, akkor küldök egy képet onnan ahol fel lehet jutni.
-
n@p@lm
addikt
segítsetek pls

hogy tudok feljutni a kincses térképhez?
nem találok oda utat...
geotermikus barlangoknál járok.
[link] -
skill dlc-ket le lehet valahogy tiltani?
még nem kezdtem el a játékot, nem tudom, hogy mennyire nagyobb/más élmény, ha az elejétől megvannak, ezért most akcióban megvenném őket. de félek, hogy ha meg túl könnyű lesz, akkor nem tudom kikapcsolni őket. a pistol silencer-nél az még nem probléma, mert leveszem azt kész, ha úgy adódik, de a skill-eknél nem tudom, hogy megoldható-e. vagy annyira hamar össze loot-olhatók ezek, hogy nem érdemes megvenni őket?
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki mentett profilt és mentési file-t adni Solarii Fortress-ből?
-
Logen88
aktív tag
Üdv!
Vannak ezek a campsite-ok, (táborhelyek) megnyomod az E betűt és megjelenik egy menü ahol lehet a fegyókat tuningolni meg skill-eket fejleszteni. És ott van a Fast Travel is. Ezt úgy tudod kezelni, hogy a billen... röviden a nyilakkal tudod kezelni, aztán megnyomod az entert ha be akarsz lépni a Fast Travel menübe. Ha ez megvan látsz alul ilyen kis sártakat, azok jelölik az egyes helyszíneket, itt is nyilakkal tudod kiválasztani a helyszínt, ha kiválasztottad akkor nyomsz egy entert. Megkérdezi, hogy biztos el akarod hagyni a jelenlegi helyet, és itt nyomsz egy yes-t és ennyi. -
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Most kezdtem el játszani a játékkal kb. 8%-nál járok és véletlenül kihagytam egy tomb-ot vagy mit hogy lehetne oda visszautazni,mert a térképen mutat olyat h fast travel camp de nem tom h kell használni?
-
Dr. Romano
veterán
High Precision bekapcsolása (nagyobb erdős, éjszakai pályán sok árnyékkal) nektek is nagy teljesítménydroppot okoz? Mert én úgy látom hogy nekem jelentőset.
-
SLYM
veterán
hali, hogy kell továbbmenni azon a részen, mikor larát elkapják és menekülnie kell a játék elején? folytogat egy orosz csóka és a kibaszott fos game nem mondja ám meg, hogy milyen gombot kell nyomogassak. kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és a kövi rész is ilyen stilusú lesz úgy hogy szokd meg.

)))))