Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
Sziasztok!
AMD FX 8350, RX 580, a játék néha kicrashel a desktopra, tök random játékidő után. Mi lehet a probléma? -
spleenszuru
őstag
Sziasztok,
Ugyan elég halott a topik, de hátha...
Nekikezdenék a történetnek, de.... Steamen miután rányomok a playre, black screen, és csókolom..ctrl+alt+del oldja meg csak.
Win10, 22.11.2 AMD driver.
Tele a net ezzel már megjelenés óta, de megoldást nem találtam.Valaki tud esetleg?
Megvettem mindhárom részt, remélem nem hiába.. -
Holgi
csendes tag
Segítsetek!
A hajóra érve, hogy Alexet megmentsem, a két "kis" embert lelövöm, de a melákot sehogy se sikerül megölnöm, hiába nyomom az F gombot, megjelenik egy pillanatra a kör lassítva de ilyenkor nyakamnál fogva felemel és a földhöz vág. A csákányos ölésre a magyarítás nekem azt írja nyomd egyszerre az "E" "E" gombot ez nem elírás? -
törölt tag
-
A hócipőm tele van a Halls of Ascension résszel. Egy órája tekerek, ugrálok, tekerek ugrálok és nem sikerül.
Másodszor vinném végig a játékot, először is itt akadtam el legtovább. Egyszerűen olyan, mintha a kötélen lógó raklap félúton "megrogyna" és az istenért sem akarja feljebb fújni a szél.
Próbáltam nem mozdulni, próbáltam lassan mozogni előre, próbáltam különböző pillanatokban elindulni az ugráshoz, de az eredmény ugyanaz. Ennél még a farkasos rész is szívet melengetőbb volt, ott csak háromszor haltam meg, itt még megmurdelni sem lehet...
Néztem videókat is, próbáltam már lekövetni a mozgásokat, de nem ment. Talán majd holnap délelőtt frissen, kipihenten... -
Teaway
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Ma futottam bele, nagyon szép!
-
tlac
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
én is próbálgattam, profi munka
(érdekes, hogy semmi hír nem jelent meg róla a lapcsaládon) -
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Tomb Raider 2 fan remake. Még csak demo verzió, de free, szóval töltsétek mielőtt a SE le nem lövi.
-
Weareus
addikt
Meg lehet venni még ezt a gamét? (nem a letöltős dolgokra gondolok), jobban szeretem a kézzelfogható cd-t, dvd-t, ilyesmi.

-
emiki6
veterán
Steam sale volt, mégse indult be a topik?

A játék úgy kezdődik, hogy leütnek és fellógatnak egy zsákban, maj egy fazon azt mondja segíteni akar. Végigvittem a játékot, de ez nem teljesen tiszta, hogy miért történt. Valaki ki tudná fejteni?

-
Intel HD 530 egészen jól viszi ezt a játékot!
A Rise of the Tomb Raider után a 2013-as változatot is feltétlenül végig akartam vinni, eddig nem csalódtam.Ha valakinek hamarosan lesz Intel HD 630-as prockója (Kaby Lake), tehetne be benchmark eredményeket, kíváncsi lennék rá!

-
kikikirly
senior tag
Tudom hogy lehet utazni, jó néhányszor vissza is mentem összegyűjteni dolgokat.Azokat a geoládákat nem volt kedvem összegyűjteni,volt ahol összegyűjtöttem mind a 15-öt de nem adott búnusz XP-t,csak a szoksásos 5-öt ami semmire nem elég,a továbbiakban hagytam a fenébe.De ha ez kell ahhoz hogy teljes felszereléssel újat tudjak kezdni, én megcsinálom.De ha jól veszem ki a szavaidból,hiába csinálnám meg 100%-ra a játékot az sem oldaná meg a gondomat.
-
kikikirly
senior tag
Sziasztok.Eredeti,Steames Tomb Raider Game Of The Year Edition verzióban van meg a játék,ami tartalmazza az összes megjelent kiegészítőt és DLC-t is.Lényeg: 1 hete végigvittem a játékot 96%-ra,szinte mindent összegyűjtöttem,képességek, fegyverek is ki vannak maxolva. Most szeretném újra kijátszani de a meglévő fegyver fejlesztésekkel. Sajnos New Game plus nincs a játékban,ez lenne a kérdésem,létezik e olyan csalás vagy bármi amivel fel lehet oldani a fejlesztéseket.Level/XP trainer van,tehát a képességeket fel lehet oldani már az elejétől ,de a fegyver upgradekre nem találtam megoldást.A legjobb fegyverfejlesztések csak a játék végére elérhetőek,alig tudtam őket használni.
Nem értem a fejlesztők miért nem tettek bele new game plus modot, ordít érte a játék(legalább a game of the Year Editionba megcsinálhatták volna). Evil Within,Hitman stb csomó játékban van ilyen lehetőség, pont ebből a játékból kellett kihagyni...Rég nem játszottam ilyen jó játékkal,2 nap alatt vittem végig megállás nélkül,nem engedett felállni.Minden segítséget köszönettel fogadok.

-
izsóó
csendes tag
sziasztok! 2013as tomb raiderol lenne szo,amikor sam az elejen matiassal van ott mikor meseli sam a tortenetet mindig kifagy de ugy hogy csak a reset segit majd betoltom akkor tovabb megy es majd a kov intronal fagy ki vgy nem vagy jatek kozben mas is tapasztalta vagy ez vga hiba lenne ,koszonom
-
tkesy
őstag
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Az normális, hogy az R9 280X-em-et a Tomb Raider GOTY menü alatt is 100%on pörgeti a GPU-t?
Felbontástól és részletességtől függetlenül
Sőt multi alatt simán felmegy 75 fok fölé a GPU (kompakt vízhűtés van rajta, ezért meglepő nekem).
Lehet ez normális, de pl a Witcher 3 majdnem ultra beállításoknál fullHD-ban soha nem ment 65 fok fölé, pedig az is eléggé zabálja az erőforrásokat.
Van valami Radeon hotfix erre, vagy bármi?
Amúgy a Crimson van fent, ha minden igaz a legutolsó.Előre is köszönöm!
-
Werkly
őstag
Beszopattam magam azt hiszem. Fölmentem a hajóroncsos résznél a hegyekbe de lejönni nem tudok kötélvető íjhoz azt írja, hogy gyenge ahova lövöm. Nem találok leutat a roncsokhoz. Mentés meg nincs már oda. Van valami titkos lejáró vagy egy megfelelő eszköz eldugva a hegyekben? Kösz!
-
Werkly
őstag
Egy kis nosztalgia kell így kitolom újra a Rise of Tomb előtt.

-
Werkly
őstag
Eredeti Steames verziót nem tudom magyarítani. Tud valaki segíteni? Kösz!
-
nsrking
senior tag
Még mindig hatalmas game
Újra kitolva.. 
-
trapi007
tag
Steam akció
Tomb Raider Collection vásárlása
Az ajánlat vége: október 2.
79,99Euro -80%
15,99Euro -
GamerToxic
csendes tag
Az egyik legjobb Tomb Raider rész ami napvilágot látott, nálam abszolút favorit a kiscsaj.
Az elejéről készítettem egy videót, a grafika azért nem rossz... [link] -
nagyfejü
őstag
Hali!!!!!!
Valaki segitsen!! Egy hajon vagyok , van 3 ember .2 ember lelőve , a bengát nem tudom kinyiffantani!!! Amikor azt irja nyomjam meg az F et hiába nyomom , nem öli meg a csákánnyal. Hogy a bánatba tudom megölni és továbbmenni???üdv
-
balint107
aktív tag
-
rene85
aktív tag
Sziasztok,
Egyszerűen idegbajt kapok. A Cliffside bunker leges legelején van szükségem segítségre.
Ahogy ez a videó mutatja, belősz egy nyilat a kőfalba, majd kimászol a szélére és átugrasz egy csőre, hogy lara bele tudjon kapaszkodni. Nálam egyszerűen nem kapja el a csövet. Nem viccelek, ezerszer megpróbáltam.Van valami gomb amit nyomnom kéne hogy elkapja? Minden más helyzetben ez automatikus.
A játék full upgradelt steamen vásárolt cucc, szóval ELVILEG nem lehet bugos. Ilyen hasonló problémákkal más fórumokon azt írják, hogy kezdd újra a játékot. De könyörgöm, 71%-nál vagyok, most még nem akarom újrakezdeni

Előre is köszi!
-
Kecuhun
senior tag
Végigvittem a játékot Xbox One-on, 99%-nál járok. Még 1 db skillpont hiányzik a 100%-hoz. Van esély rá, hogy még megszerezzem valahogy? Fast travel-el bejártam a térképet, de ellenséget nem nagyon találtam már.

-
balint107
aktív tag
A Tomb Raiderhez tökéletesen megfelel egy GTX 770-es kártya, maxon full hd-ben, tressFX-el, de még egy GTX 670 is.
[link]Az élsimítást viszont nem tanácsos feljebb venni fxaa-nál mert sokat zuhan az fps. Egy gtx 970 gondolom megoldaná ezt a problémát is. Illetve kompromisszum mentesen lehetne játszani szerintem a folytatással is, ha megjelenik pc-re. Kíváncsi vagyok az új tressFX mennyit vesz majd el a sebességből, mert ez a régi rengeteget. 100 fölötti lenne még az átlag fps is, ha kivenném a hajat.

-
Sziasztok.
Most cseréltem le a gépemben a videó kártyámat, s mikor megpróbálom elindítani a játékot, ezt dobja fel:

Ez most mi?
-
zeee
senior tag
Valaki tudna segíteni a stereoskopic 3d beizzításában? Minden adott hozzá elvileg. Nvidia vezérlőpultban bekapcsolva, felbontás átállítva 1080p 24Hz-re, játék indítójában szintén pipa be, indítás után mégsem aktív. Beállításokban a játékon belül újra bekapcsolom, de amint rányomok az alkalmaz-ra, már ki is kapcsolja. Olvastam külföldi fórumon, hogy másnál is volt hasonló jelenség, de nem sikerült válaszra találni.
A Square Enix-re is beregeltem, gondoltam hátha így, de játékon belül nem tud csatlakozni az email cím megadása után. Teljesen tanácstalan vagyok. -
bendi806
aktív tag
Sziasztok!

Most sikerült egy másik pc-t vennem (10 év után
) így ideje lenne, sok más játék mellet a Tomb Raidert is végigjátszani...a kérdésem az lenne, hogy egy
amd x2 2.4es procival, 2 giga rammal, és egy ati radeon r7 240-es típusú káryával ami 2 giga rammal bír, merjem e a játékot beszerezni és felrakni!?
számomra nem fontos az, hogy ultra-hiper szuper grafikája legyen, de azért tudjam mire számoljak
és egy stabilabb 30 fps-el futna e szerintetek?köszönöm a választ előre is!
-
válasz
ALLAT001
üzenetére
Ügyesen megválaszoltad magad a fő kérdésedet!

Én is örülnék amúgy, ha visszatérnének a gyökerekhez, de ez már nem igen fog megvalósulni.
Korábbról ha jól emlékszem olyanról volt szó, hogy a jövőben ezt a szálat tervezik folytatni és erre szándékoznak építkezni.
Részemről szabad a pálya, azt a részt is meg fogom venni PC-re exkluzív kiadásban (és eme mondat írása közben felnéztem a polcra a gyönyörű Survival Edition-os kiadásomra).
-
ALLAT001
senior tag
Szerintem kár, hogy elveszik a sorozat egyénisége, illetve ha már itt tartunk, akkor miért Tomb Raider a neve ha nincsenek benne nagy föld alatti sírok, mint az előző részekben?

Ha nem TR lenne a neve és nem Lara Croft lenne a főszereplő, akkor harmadát sem adták volna el. Persze akkor sem lenne rossz játék, csak ez egy akció-shooter, mintsem kalandjáték.
Ma mindent az eladhatóság jegyében csinálnak, szóval nem csoda, hogy ilyen téren nem lőttek mellé. De ha megkérdezik miről is szól a game mit lehet mondani?
Egy hegyoldalba épített roncstelepen gyűjtögeted a "szemetet" amiből erősebb puskát lehet csinálni (aminek a hatása amúgy fel sem tűnik
)Szóval nem ártana visszatérni a gyökerekhez, mert még pár ilyen részt már nem fog kibírni a sorozat.
Mondom ezt úgy, hogy alapvetően élvezhető, izgalmas játéknak tartom.
-
válasz
ALLAT001
üzenetére
Az biztos, hogy ezzel az új iránnyal több játékost be tudnak vonzani.
Sokan, akik eddig ódzkodtak a szériától, ebben a részben kellemesen csalódhattak.
Velem nagyon nem tudnak mellé lőni, mert nekem ez is tetszett és a korábbi részeket (a prevgen részeket is beleszámítva) is szívesen előveszem bármikor.
Külön jó pont, ha valami játékban Max Payne motívumokat találok, az is szeretett játéksorozatom.

-
ALLAT001
senior tag
Végigvittem a játékot, összességében tetszett, végig szorakoztató volt és izgamas

Mondjuk hiányoltam az előbbi részek monumentális "régészeti" részeit, nem volt benne úszás és kicsit MaxPayne feelingje volt pár résznek. Azé nem volt ez rossz így se, legközelebb azért remélem jobban visszatérnek a gyökerekhez..
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
Feltéve, ha nem virágbolti verzióról van szó ugye.

-
ALLAT001
senior tag
Gyerekek, hogy én mennyire le vagyok nyűgözve!

Azt hittem TombRaider Anniversary után már nem tudnak mit kitalálni, de ez eddig messze a legjobb TR!
Rengeteg interakció, kidolgozott környezet, váratlan események...
Hab a tortán h a laptopom is viszi (N3530 Baytrail + 820m) 900p-ben medium-highon. Nagyon cool!
Mentéseket hova írja ki a játék? (Majd szeretném újratelepíteni...)
-
Mika1227
őstag
Megoldódott, megvan a mentés!
-
Mika1227
őstag
Elakadtam annál a résznél amikor Lara elkezdi a mászást és van egy nagy híd azt omlás közben átugorja de utána a lövöldözésben meghal majd visszább teszi de akkor már akkora nagy a szakadék a hídnál, hogy nem tudom átugrani. Hogyan tovább???
-
Prosector
addikt
válasz
Rain Blade
üzenetére
En csak a Legend-del meg az Underworld-del jatszottam regebben.
A regebbiek tul rondak voltak nekem már

-
Prosector
addikt
Hello!
En csak most jatszottam vegig a jatekot teljesen, de nagyon elveztem, meglepoen jo volt.
Valahogy igy kell single playert csinalni.
Mikor neztem a creditset, még meg is tapsoltam oket

-
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Csak ennél a játéknál van nálam az hogy mikor elindul és belép a menübe, olyan furcsa hangot ad ki a kártya.. És játék közben is.
Van még aki ezzel a gondal küszködik? V-Syn be van kapcsolva.
Kártya: 280X
-
Ti Bo
aktív tag
Szerintem egyébként nem kell megijedni ettől az xbox exkluzivitástól. Anno sok játéknál ezzel álltak elő, gondolom nem kevés marketing érdek fűzi a kiadókat ehhez. Ha emlékszel anno a gta 4-nél is ez ment, többek között én ezért vettem meg az első xbox 360-am. Aztán kijött pc-re. Alan Wake szintén és igazából lehetne még sorolni. A hosszabb távon vett marketing érdekek megkövetelik, hogy minél több platformon kiadják az adott játékot.
-
Ti Bo
aktív tag
Nem tudom, én ma játszottam végig (pénteken feküdtem neki). Úgy rémlik, hogy ez az a rész.
Összességében nagyon jó kis game, tudtak újat hozni, de végig élvezetes maradt és nem vált túl monotonná. A helyszínek is jók és sokszor olyan érzés fogott el mint egy jobb mozi alatt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, meg is szereztem (meg a shotgunt is).
Azért ennél a játéknál már eltöprengtem azon, hogy vajon mennyit kellett a játékmenetből áldozni ahhoz, hogy ilyen iszonyatosan filmszerű és gyönyörű legyen. Ez a templomból való szökés és menekülés elképesztően intenzív és hangulatos lett.
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
A játék elején vagyok, e mögött az ajtó mögött van egy relic. Kérdésem csak annyi lenne, hogy már most ki kéne tudnom nyitni, vagy később kapok valamilyen eszközt hozzá? Először azt hittem fel lehet gyújtani az ilyen kötözött ajtókat, de nem.
Amúgy tetszik a játék, a QTE persze sírba visz, de összességében nagyon epic, hangulatos az egész. Ami számomra, mint Square játék kedvelő számára furcsa kicsit, hogy mennyi mindent átemeltek korábbi játékokból, pl. az Instinct mode egy az egyben az Absolution-ből lett áthozva, pár hangeffekt pedig a Sleeping Dogsból ismerős. Ettől függetlenül elképesztően minőségi a PC-port, szokásos Nixxes minőség.

-
voyi
aktív tag
Sziasztok
Ezzel a buggal találkozott már valaki ennél a résznél?
Amikor rákéne lőnöm a kötelekre az íjjal,hogy meghúzzam a kongatót, egyszerűen sehogyse lövi ki a kötelet.
-
Erdei88
veterán
A DLC közül van amelyiket érdemes megvenni? Eddig csak a single részével játszottam, multizni nem biztos, hogy fogok
-
törölt tag
Helló, ha kihagytam egy sírt, azt valahogy lehet pótolni? Vissza lehet menni oda?
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Mini-ITX
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és egy stabilabb 30 fps-el futna e szerintetek?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

már paráztam kicsit, hogy megszívtam, mert az összes teljesítményt el akarom érni