- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
Topikgazda
Szia!
Nem lehet, hogy tönkre ment a pendrive-od és azért nem látja? Én már többször is jártam így.....
Nem tudom, hogy milyen log-okat akarsz menteni (Bandwidth vagy IPtraffic vagy Syslog vagy webmonitor), de javaslom, hogy "szabványos" hdd-re menjen ezeknek a mentése. Pl. egy külső NAS-ra vagy mondjuk egy pár ezer forintos hdd tokba rakott pár gigás 2.5"-s hdd-re .
-
Üdv!
"Még az 1.28-as van rajta"
Mindegyik 1.28-as, ezen belül van másik verziószám is."leszámítva hogy a bedugott pendrive-ot valahogy elfelejti kezelni egy idő után"
Szerintem ezen nem fog segíteni az új fw sem, ott más probléma lesz."Mennyire kell mindent újra beállítanom"
Teljesen. Lehet működne a konfig mentés is, de nagy ugrás esetén mindenképp manuális újra beállítás javasolt. -
-
-
-
Mondjuk ez körülbelül 1000x le is lett már írva több topikban is, hogy egy 15-20k-s routertől senki se várja el egy 100k-s home server teljesítményét. Ahogyan feljebb lépsz az árral, úgy kapsz itt is mindig nagyobb teljesítményt, de a célhardverekkel sosem fogja felvenni a versenyt sebességben, viszont fogyasztásban tuti nyerő lesz. Aki meg tud kötni ilyen kompromisszumokat annak jó a routeres megoldás, akinek viszont késő, ha 1 óra alatt töltődik le a Linux iso, az maradjon a PC-nél.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest