- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
DiceBlade #8493 üzenetére
Hol kaptad ezt a hibaüzenetet? Mondjuk a dolog azért is érdekes, mert én is ezeket a szabályokat használom a lighttpd távoli eléréséhez. Amit módosítottam benne, az a három darab portszám, illetve nálam a protokoll csak tcp, tehát "-p tcp" a paraméter, "-p all" helyett. Utóbbit azért írtam át, mert lövésem nincs, hogy a mosquitto-nak mire van szüksége.
-
válasz
DiceBlade #8487 üzenetére
Szia!
1. Próbáld meg iptables-el megnyitni a portot.
Administration -> Scripts -> Firewall
iptables -D INPUT -j DROP
iptables -I INPUT -p all --dport 1883 -j ACCEPT
iptables -t nat -A PREROUTING -i nvram get wan_ifname -p all --dport 1883 -j DNAT --to-destination nvram get lan_ipaddr:1883
iptables -A INPUT -j DROP2. Ha a Tomato admin felületét szeretnéd elérni távolról, akkor sem kell neked forwardot beállítanod, csak aktiváld a remote admin-t az Administration -> Admin Access -> Remote Access menüben.
FONTOS, hogy egy portot csak egy szolgáltatás használhat.
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
DiceBlade #8487 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig nem sikerült megoldani sajnos a gondomat, de észrevettem egy elég érdekes dolgot.
Alapesetben lan-on a külső ip-vel/ddns címmel nem érem el a tomato admin-t, viszont ha felveszek egy ugyanolyan rule-t mint a mosquitto-hoz a 80-as portra, akkor viszont már elérem lan-on, de kívülről akkor sem.
Arra gondoltam, hogy mivel ezt a gondot viszont áthidalja ha remote access-t engedélyezem, ott valószínűleg ez a port forwarding mellett még csinál mást is. Ezt vajon hogyan tudnám reverse engineering-elni? Vagy van ötlet, mi lehet az a plusz dolog?Előre is köszi!
-
válasz
DiceBlade #8451 üzenetére
Szia!
Az ar71xx Atheros platformra való csomagok tárolója, ez BroadCom-mal nem fog működni. És szerintem az OpenWrt-re való csomagok eleve nem fognak működni Optware / Entware alatt, mert itt az /opt még OpenWrt esetén a / a telepítési cél. Ez legfeljebb úgy működhetne, ha megvan a forrás, és lefordítod magadnak. Feltéve persze, hogy nincs meg másutt a szükséges csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged