- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Zsolt112 #8795 üzenetére
Igen, pont a minap lőttem a sajátomból egy screenshot-ot.
Igen, a FreshTomato. Szerintem nyugodtan felteheted a beta-t, ahogy többen is innen a fórumról, én is megjelenése óta elégedetten használom.
freshtomato-RT-N18U-ARM-2018.3.018-beta-AIO-64K-NOSMP.zipAz AIO verzióban minden benne van ami Tomato alatt elérhető funkció, a VPN egy csökkentett tudású kiadás, de nem látom sok értelmét azt használni. Alapból a szolgáltatások ki vannak kapcsolva, amit nem kapcsolsz be az pedig nem fog plusz erőforrást fogyasztani.
Valamikor utána néztem, de pontosan már nem tudom minek a rövidítése a NOSMP. Valami a SoC kezelésével kapcsolatos dolog, mert a "nem NOSMP" kiadások rosszul mutatták a CPU Load értéket, alapjáraton is folyamatosan 1.00 feletti volt az érték
-
válasz
Zsolt112 #8792 üzenetére
Ha megfelel a Transmission mint torrent kliens, akkor ezeket nem kell végigcsinálnod, elég csak a firmware-t cserélni, és azt a saját admin felületén konfigurálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest