- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Intruder2k5 #1642 üzenetére
Pedig van már tomato-n aki megcsinálta, lehet Shibby-nél jelezni kellen az igényt jövőre nézve is egy előre mutató ajánlandó fejlesztés lehetne a GPT teljes támogatása!
Custom TomatoUSB build with GPT support
Lehet ezt kipróbálom a napokban!Update:Elvileg ugyanezt már tudnia kellene a 108-as és afeletti Shibby FW verzióknak. Akkor itt az Advanced Format támogatás lesz a próbléma arra kellene rágyúrni a GPT mellé!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1661 üzenetére
Rendben!
Jó8!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1659 üzenetére
Na jól van ám!
Most jó, de egy kicsit komplikáltan jött össze a dolog.
A barátnőm laptopjáról tudom feltenni az fw-t. Ezért azzal dolgoztam. Érdekes, mert egy hót régi konfig a PC-mhez képest. De az enyémről nem megy fel sehogyan sem.
Utána a beállításokat már a PC-mről csinálom.
A lényeg hogy közben próbáltam belépni a PC böngészőjével is, fix illetve dinamikus IP-vel is. Azzal sem ment.
Most meg igen. Szerintem a WPS gombbal sikerült törölni az NVRAM-ot, majd hogy átírtam a PC-n a fix IP-t, sikerült belépnem.
Aha, most néztem meg a laptopon is. Az IP-t át vissza kellett állítani dinamikusra.
Akkor asszem egyelőre ennyi.
Nagyon szépen köszönöm ismét a kitartó segítséget, remélem most majd működni fognak a wifi beállítások is amik a múltkor nem mentek.Egyébként most akkor még azt az NVRAM törlést megcsináljam?
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1657 üzenetére
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1655 üzenetére
Nem, így sem indul el.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1653 üzenetére
NVRAM...egy kis plusz info, hátha könnyebben tudsz segíteni.
Amikor először cserélem le az eredeti fw-t, a cser végén törölni kell az NVRAM-ot.
Ez ugyebár nem történt meg, mert lengyel volt.Hanem szépen pakolgattam fel az fw-ket egymás után sikertelenül. :-/
Ez lehet a gebasz, hogy nem volt NVRAM törlés?
Egyébként recovery-ben sem érem el a 192.168.1.1-en.
Mi az az EZSETUP gomb? Illetve mi az hogy indíthatom utána normál módba? Ne haragudj, de most kicsit pánikban vagyok. :S
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1651 üzenetére
A második linkre sajnos nem jön ki nekem semmi.
Gondolom azt akartad oda linkelni, hol csak simán fel lehet flash-elni az fw-t.
Na mindegy, nem tudom hogy melyik menü az, ezért felnyomtam újra azt az fw-t amit ajánlottál, mintha először csináltam volna, de nem akarja bedobni a router menüt. :S
És már próbáltam az eredetit is újra tenni, nem adja be a menüt. Addig sem jutok el hogy kérje a jelszót illetve felhasználónevet.
Van valami ötleted? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1648 üzenetére
Asus rt n10 u.
És innen töltöttem le a 7.-et. (7,7 MB)
Most látom hogy a mappa végén levő PL jelenti hogy lengyel. :SLehet valahogyan angolosítani, vagy szedjem le az angolt (2013.11.21.)
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1645 üzenetére
Igen, az eredeti verzió. Nem tudom, hogy tegnap miért nem tiltott. Tegnap átírtam ezt-azt, lehet, hogy volt olyan időszak, amikor ki volt kapcsolva a tiltás. A társaság meg eléggé egyszerre érkezett. Ha automatikusan felcsatlakoztak a telók, akkor lehet, hogy előbb ki kellett volna azokat tiltani, hogy az új szabály érvényes legyen rájuk. De ez csak egy kósza gondolat, lényeg, hogy most működik.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1643 üzenetére
De a beállítás szerint hiába cserélnek IP -t. Mivel összesen 3 IP van engedélyezve, ebből kettő össze van kapcsolva a mac -jével (wol miatt), ezért azokat semmiképp nem fogja engedni a router. Csak az az egy lehetőség marad, ha véletlenül vki eltalálja a miniPC -nek épp beállított IP -t. De a miniPC meg 4 Watt, nincs benne mozgó alkatrész, ezért nagyon ritkán van kikapcsolva, tehát az az IP is szinte mindíg foglalt.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1639 üzenetére
Köszönöm! Csináltam egy újraidítást és most működik rendesen. Tiltott eszköz szépen csatlakozik, csak nem jön be rajta semmi kívülről. Amíg nem találok megoldást erre a miniPC -s mac -változásra, addig marad az IP -szűrés. Mivel 100-199 között vannak az IP -k, ezért így csak két számot kell átírogatnom, nem a teljes mac -et.
-
khorvat
senior tag
válasz
Intruder2k5 #1637 üzenetére
2TB-ra gondoltál ugye? Akkor lehet a maradék helyet egyelőre talonba rakom és a 3TB-ből 2TB lesz használva hátha hamarosan lesz ebben változás fejlődés.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1632 üzenetére
Nem volt, de a korlátozás a kábeles kapcsolatokra biztos, hogy él, mert csúnyán alászaladtam. Mellesleg, érdekes jelenség. Android miniPC -m usb-lan adapterrel van csatlakoztatva. Van több ilyen kütyüm, felváltva használolm őket, ugyanazzal az adapterrel. Ennek a mac -je van beállítva a routerben, így minden kütyü ugyanazt az IP -t használta. Eddig! A minap flasheltem az egyikre egy új romot. No, ez minden bootnál más mac -et mutat. Wifi esetében már találkoztam ilyennel, de ez a lan adapteren keresztül kapcsolódik, ami egy külső eszköz. Ez egy kicsit meglep. Na, ebből tudom, hogy működik a korlátozás, mert jelenleg ezzel a kütyüvel minden bootnál át kell írnom a routerben az IP -t. Kicsit flusztrál.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1628 üzenetére
Erre is ugyanaz a kérdésem. Ha nem kap IP -t, akkor hogy csatlakozik pl. a NAS -ra?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1626 üzenetére
Nem tudom, hogy a mac jelen esetben min változtat. Nincsenek trükközők. Egy olyan szöszi kommunikált kifelé wifin, akinek én állítottam be a telóját, hogy egyáltalán használni tudja. Kizárt, hogy mac -címekkel ügyeskedett volna. Ezen kívül, a beállítás szerint van 3 IP és slussz, másnak nincs kifelé kapcsolat. Ebből tegnap mindhárom, egyszerre fel volt jelentkezve, vagyis másnak biztos, hogy nem lettek kiosztva. Ráadásul láttam az idegen készülékeket is a routerben, vagyis egyértelműen olyan készülékeknek volt kifelé kapcsolata, amik nem a beállított IP -kel rendelkeztek. De ma letesztelem egy saját készülékkel, ami nincs a routerben fixre állítva.
cigam: bevallom, nem nagyon értem, hogy milyen beállításra gondolsz, de ha fals IP -t kap egy készülék, akkor is tudja használni a belső hálót?
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1626 üzenetére
Ha amit te hasznász, az kizárólag fix ip, kapcsold ki a dhcp-t, vagy konfigurád be úgy hogy fals ip címet adjon, és ne is legyen rajt gw, vagy egy hibás címre mutasson.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1624 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1622 üzenetére
Biztos, hogy nem ügyeskedésről van szó. A korlátozást IP -re állítottam, mivel a PC -mnek, a NAS -nak és a telómnak is fix IP -je van a routerben. A vezetékes kapcsolatnál biztos, hogy működik a korlátozás, de wifivel nem teszteltem tegnapig. Néhány készülék (akik gyakran csatlakoznak) át is van nevezve. Azt is tudom, hogy ki, merre kószál, mert ha a QOS - Transfer Rate -et DL szerint rendezem, akkor mutatja, hogy kik aktívak és milyen IP -kre csatlakoznak. Természetesen ki tudnám tiltani őket, de akkor a belső hálóhoz, ezáltal a NAS -hoz sem férnének hozzá.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1601 üzenetére
Sajnos, mérsékelt sikerrel járt a korlátozás. Megcsináltam ábra szerint és azt hittem, hogy minden OK. De tegnap feltűnt, hogy olyan valaki Whatsappozik mellettem, akiről tudom, hogy nincs mobilnete. Beléptem a routerbe és 6 -an neteztek rajta wifin. Pedig az Ő IP -ik biztos, hogy nincsenek a listában. Valamit rosszul állítottam be?
-
fabias82
tag
válasz
Intruder2k5 #1618 üzenetére
Köszi a segítséget már először megvizsgálom ha a kezemben van hogy így tud e mindent amire szükségem van és jelzek ha elakadtam!
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1612 üzenetére
Nemtudom, csak a tenda 1800 oldalán olvastam az iptv-t-t. Ez csak egy hangzatos USB-s webcam támogatás, vagy van vmi köze az tv előfizetéshez (Invitel, Telekom,...)
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1607 üzenetére
Bátraké a szerencse!
(vagy tényleg mazochista vagyok
)
Köszi az infót, majd referálok. Elvileg 2014.01.02-03-án kell megkapnom.
Szorítsatok!!!
-
RawrRr
tag
válasz
Intruder2k5 #1599 üzenetére
Köszönöm! 8080 -as port volt megadva ez volt a problémám a https-el.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1601 üzenetére
Köszönöm!
-
RawrRr
tag
válasz
Intruder2k5 #1596 üzenetére
Ezt hol kell beállítanom? Magát a router admin felületét szeretném elérni bárhonnan
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #1592 üzenetére
Szia!
Ha nem kell a vpn, akkor elég lesz nekem az "official" oldalon lévő is, ugye? Stabilitás lenne most a legfontosabb.
[link] -
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #1588 üzenetére
WRT54GL-nél?
Ezt a videót néztem és itt csak annyit látok, hogy betallózza a tomato firmware-t és mehet az upgrade. [link] -
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1589 üzenetére
Köszi!
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1584 üzenetére
Sikerült is megtalálnom azt a verziót amiben már a torrent-nek is van menüpontja az admin-ban. A mountolást kicsit másképpen oldottam meg. Az /etc/fstab-ba beírtam ezt:
LABEL=SWAP none swap sw 0 0
LABEL=OPT /opt ext3 rw,noatime 1 1
LABEL=NAS /opt ext3 rw,noatime 1 1Az fstab-ot beírtam az nvram-ba:
nvram setfile2nvram /etc/fstab
nvram commitÚjraindítás után már a winyón van az /opt és a /nas is. Az /usr/sbin alól futtattam az optware-install.sh-t. és az ipkg install transmission-al telepítettem a torrent csomagot. A WEB-es felületen engedélyezem a torrentet, a torrent WEB-es felülete is érhető. Amint megadok neki egy torrentet, ezt a hiba ablakot dobja:
A log-ban csak 2 "hiaüzenetet" kaptam:
Dec 24 12:27:53 unknown user.notice root: Transmission daemon successfully stoped
Dec 24 12:28:19 unknown user.notice root: Transmission daemon successfully stoped
Dec 24 12:28:19 unknown user.notice root: Transmission daemon successfully stoped
Dec 24 12:28:30 unknown user.notice root: Transmission daemon successfully started
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Transmission 2.82 (14160) started (session.c:738)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: RPC Server Adding address to whitelist: 127.0.0.1 (rpc-server.c:828)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: RPC Server Serving RPC and Web requests on port 127.0.0.1:9091/transmission/ (rpc-server.c:1035)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.err transmission-daemon[1321]: UDP Failed to set receive buffer: requested 4194304, got 225280 (tr-udp.c:78)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: UDP Please add the line "net.core.rmem_max = 4194304" to /etc/sysctl.conf (tr-udp.c:83)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.err transmission-daemon[1321]: UDP Failed to set send buffer: requested 1048576, got 225280 (tr-udp.c:89)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: UDP Please add the line "net.core.wmem_max = 1048576" to /etc/sysctl.conf (tr-udp.c:94)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Using settings from "/nas/bittorrent/.settings" (daemon.c:526)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Saved "/nas/bittorrent/.settings/settings.json" (variant.c:1217)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Loaded 1 torrents (session.c:1994)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Port Forwarding (NAT-PMP) initnatpmp succeeded (0) (natpmp.c:73)
Dec 24 12:28:31 unknown daemon.info transmission-daemon[1321]: Port Forwarding (NAT-PMP) sendpublicaddressrequest succeeded (2) (natpmp.c:73)létrehoztam az /etc/systl.conf fájlt a kívánt módosításokkal, de bagózik rá. Az újraindítás után is ezekre a hibákra panaszkodik, mintha nem is lenne ott az a fájl amit kért. Persze nem ez a "nagyobbik" baja, hanem nem röffen be teljesen. Úgye fut, mert van WEB-es felület, de valami mégse smukkol.
Tipp?
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1582 üzenetére
remélem, innen töltöttem le:
http://tomato.groov.pl/download/K26RT-N/build5x-115-EN/Asus%20RT-Nxx/ -
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1580 üzenetére
És az elfogadja a tomato-t? Kínomba bepróbálkoztam a linux alatt egy tftp-vel. Felemás a siker, mert a gyárit simán visszatölti, és beröffen, viszont 115-ös tomato image bár feltöltődik, nem indul el.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1576 üzenetére
Az sajnos probléma. 1TB anyag van rajta, nem is tudnám hirtelen hova menteni, hogy másik fájlrendszert tehessek rá esetleg.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #1574 üzenetére
Egy scan-t végeztem a tomato wifi beállításán belül (ott van ilyen lehetőség) és ott azt mutatta, hogy az álatal használt csatornán nincs senki. InSSIDer-t nem néztem (nem is ismertem..), de sajnos nincs most otthon PC-m, csak android. A csatorna választást áttettem auto-ra, de random módon csatlakozik. A telefonom mindig tudott rendben csatlakozni (és azzal igazából most sincs probléma, viszont mindig az az első, ami csatlakozik), de a mini pc és a tab random módon. Most sajnos nem vagyok a router közelébe, így próbálgatni sem tudok semmit. De ha van ötleted, akkor azt este kipróbálom.
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1570 üzenetére
Asszem egy huszárvágással megoldottam: Eddig a "sima " vpn verziót tettem fel. Most a 115 "big-vpn"-toltam fel, és eltünt a jffs menüpont
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1568 üzenetére
Ez nagyon furi. visszatettem a 114-est, és már csak 192kb-ot mutat, de ezt se engedi formázni.
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1566 üzenetére
dev: size erasesize name
mtd0: 00020000 00010000 "pmon"
mtd1: 007d0000 00010000 "linux"
mtd2: 006a3800 00010000 "rootfs"
mtd3: 00040000 00010000 "jffs2"
mtd4: 00010000 00010000 "nvram" -
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1564 üzenetére
azt hogyan kell?
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5 #1560 üzenetére
Eddig jutottam én is.
Kasperskym van nézegettem már hozzá van adva kivételekhez a kliens.
Lehet vhol hozzá kell adni port FW t de még nem jöttem rá hogy hol. -
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5 #1558 üzenetére
Persze nyitva csak a utorrent írja hogy nem.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5 #1556 üzenetére
Kifejtenéd ezt ...
-
RawrRr
tag
válasz
Intruder2k5 #1546 üzenetére
Értem. OpenWRT dBm-be míg a Tomato mW-ben adja meg a transmit power?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1540 üzenetére
Ma is tanultam újat. Köszönöm!
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5 #1532 üzenetére
1 nél 2 nél nem csinás semmit.
3 nál 3 x10 próba után tilt le. -
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5 #1530 üzenetére
Hogy van itt akkor ez ?
3/120 mit is jelent?
Nem azt hogy 3 connect után 120mp pihi? -
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5 #1527 üzenetére
Na szép most meg ki se tilt bármennyiszer próbálom.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5 #1527 üzenetére
Nyomtam neki egy rebootot most összefosta magát az egész.
El is szállt a netem.A telnet mellett nincs pipa és a start gomb is akítv.
Máshol kéne kikapcsolni? -
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5 #1525 üzenetére
Semmi de mentéshez muszáj beírnom vmit mert csak akkor csinálja meg.
Utána besárgul a mező és üres, de mondom nem is használom.Belőttem 1/120 re de így is enged 3x 10 próbálkozást.
Kezd tele lenni hócipőm ezzel tomato val mindig van valami ami nem működik. -
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5 #1523 üzenetére
Közben rájöttem.
EZ mindegyik FW ben így van?
Úgy nem lehet h 3 jelszó rontás után pihi ne 10?Mikor mentek mindig kiabál telnet port miatt
amit nem is használok.
Invalid port. Valid range: 1-65535 -
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5 #1521 üzenetére
Administartion
Adminacces fül
Limit Connection Attempts SSH / Telnet
3 every 120 seconds10 probálkozást enged és utána egyből enged újra kapcsolódni.
Azt akarom h három rontás után 2 perc pihi. -
BAPTI
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1518 üzenetére
Köszöntem! Beállítottam a te beállításod szerint a DNS-t, persze a Comodo Secure DNS címekkel.
-
BAPTI
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1516 üzenetére
-
BAPTI
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1514 üzenetére
Valami egyebet kell állítanom? És miért jó, hogy 3 DNS címet tudok megadni? Beállítottam a 2 Comodo Secure DNS szervert, de miért kellene egy 3. is ?
Illetve mennyire normális az 52 fokos 2,4-es hálózat (Az 5G ki van kapcsolva, azért 0)?
Wireless TxPower and Temperature
eth1: 2.4G 16.25dBm(42mw) 52°C
eth2: 5G 16.25dBm(42mw) --°C -
BAPTI
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1512 üzenetére
Szia!
Igen az. Olvastam róla itt a fórumban valahol, hogy lehetséges, hogy van rá, és én is elkezdtem kutakodni. Aztán rátaláltam bwq518-ra egy kínai fórumon, aki készséggel elküldte az angol változatát az általuk használt kínai tomato modnak.
""Hyzoom bwq518" feature:
- Support Simple Chinese UI
- Display wireless chip temperature and txpwr
- Display CPU occupancy rate
- Add support for Tenda W1800R,N60 and N6 models
- Add support for HG320, H218N and RG200E-CA models
Copyright (C) 2013 Bao Weiquan, Hyzoom" -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1508 üzenetére
Ha a szerver nem ugyanazon az eszközön fut, mint amiken a böngészés történne, akkor QOS helyett nem lenne célszerűbb a bandwidth limiter? Mondjuk alacsony prioritással kapná a szerver a sávszélességet, a többi pedig magasabbal.
-
chemand
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1503 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Megpróbálom! -
válasz
Intruder2k5 #1499 üzenetére
Sajnos elég lassú a routeren...
-
válasz
Intruder2k5 #1499 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1484 üzenetére
Az nálam már akkor is kiesett a pixisből, mert akkor még nem volt rá Tomatoval 5Ghz.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1481 üzenetére
Bocs, akkor nem vagyok naprakész! Igen, ezekre gondoltam. Én 21 -ért vettem a 3000 -et. Igaz, akció volt.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1475 üzenetére
Ráadásul, ha jól tudom, az RT-N65U az USB3 -as, aminél van panasz a dualband -re az interferencia miatt (mint az összes eddigi usb3 -as, dualband routernél). Állítólag ezt az RT-AC68U -ban már orvosolták. Ami a Tomato vonalat illeti, szerényebb árkategóriában ott vannak a Linksysek, mint dualband és usb.
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #1473 üzenetére
Természetesen le a kalappal a többiek előtt is
Wrt54gl kiváltására mit ajánlasz? USB, gigabitLAN és 5Ghz lenne az elsődleges szempont.
50Mbit/sec-es netet valamint 2-3 laptopot kellene kiszolgálnia. -
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #1471 üzenetére
Ahogy nézem toastman és shibby végzi a módosításokat jelenleg.
[shibby]
[toastman]
Stabilitás ügyben vannak tapasztalatok itt a fórumban? -
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #1467 üzenetére
Áhh pedig wrt54gl tomato 1.28 firmware-el olyan atom stabil, hogy az már lassan mesébe illő.
Csak szükségem van 5Ghz-es wifire, plusz usb-re. (ár/teljesítmény mutatóban most a tp-link eléggé viszi a pálmát szerintem) -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #1464 üzenetére
Köszi!
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1461 üzenetére
köszi!
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1448 üzenetére
Akkor jó.
Amúgy nagyon bejött a Asus RT-N10U tomatóval. Már 3 hónapja megy, és nem kellett hozzányúlni semmihez, teszi a dolgát. A havi 100-110GB forgalom mennyire "átlagos"? -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #1448 üzenetére
Igen, köszönöm a nem is kis segítséget.
Mondanám segítek én is, de amihez én értek azt csak helyben lehetne megoldani és nem akarod, hogy szükség legyen rám -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #1445 üzenetére
Sajnos nem tudom ezt hol tudom megnézni.
Én abszolút szinte csak felhasználó vagyok, kevés dolgot ismerek ezzel a firmware-rel vagy a linux-szal kapcsoltban. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1428 üzenetére
Ez jónak tűnik. Kérdés, hogy tényleg klón-e, és cserélhető e a firmwer.
Közben az is megfordult a fejemben, hogy nyerek e annyit az 5ghz-el hogy ekkora beruházást csináljak.
Most a TP-linkkel 10-11MB-al tudok másolni, tipikus 7-9MB. Lesz ennél több egy router csere után, persze fw az tomato, vagy OpenWrt.
A laptopban lévő kártya ugyan tudja az 5ghz-et de csak 300Mb a max sebessége.Alszom még egyet kettőt a kérdésre.
Nagyon köszönöm a segítséget.
Döntést közzé teszem!
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1427 üzenetére
Köszi, hogy meg nézted, nekem is ezek a típusok maradtak, csak a táp lóg ki a sorból. Méret még cipőkanállal, de befér.
Valamiről lehet le kell mondanom.
Méret, táp adott, lehet, hogy az 5ghz megy a levesbe. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1424 üzenetére
Erősen hasonlít a két eset, csak nálam a méretek miatt erős a megkötés, viszont a rászánható összeg nem ennyire szűk... hála istennek.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1408 üzenetére
Kezdem érteni.
196-tal nem kezdődhet az IP cím a leírásod alapján.Ezt csak azért nem értem, mert a régi Dlink routeremen probléma nélkül be tudtam állítani. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1406 üzenetére
Bocs!A számok csak példák.
De így kell módosítani? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1404 üzenetére
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #1401 üzenetére
Esküszöm így csináltam, de most megpróbálom mégegyszer...
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #1397 üzenetére
Igen ez logikus magyarázat.
Ujraflasheltem és nem tudtam megismételni az előző hibajelenséget ?
A böngésző közben nem lett kitakarítva.
? -
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #1395 üzenetére
Igen! Az nvram törlést megcsináltam ez volt az első dolgom.
DD-WRT-ről frissítettem és még ott a DD-wrt-ben megkértem , hogy flashelés után takarítsa ki magát.
Utána egyből csináltam NVram törlést is.
Tény, hogy amíg a jelszót nem birizgáltam, addig csak úgy táré-váré bengedett többször is .egymás után. -
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #1390 üzenetére
tomato-K26-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-IPv6-VPN.trx
2013-10-22 12:054.8 MBtomato-K26-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-Max.trx
2013-10-22 12:056.1 MBtomato-K26-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-MiniIPv6.trx
2013-10-22 12:054.1 MBtomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-AIO.trx
2013-10-22 12:049.4 MBtomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-Big-VPN.trx
2013-10-22 12:047.6 MBtomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-BT-VPN.trx
2013-10-22 12:047.7 MBtomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-Mega-VPN.trx
2013-10-22 12:049.0 MBtomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-Nocat-VPN.trx
2013-10-22 12:047.5 MBtomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-RT-N53.trx
2013-10-22 12:046.6 MBtomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-Tor-VPN.trx
2013-10-22 12:047.6 MBtomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-114-VPN.trx
2013-10-22 12:047.6 MBDe miért kell enmyiféle verzió? Már annak is örültem, hogy az Asus N10U-hoz valót megtaláltam
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1387 üzenetére
El sem tudom képzelni, hogy miket tudott még belevarázsolni. Win 8.1 a routeren virtuálban?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1385 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1383 üzenetére
Ez funkcióban is ad vmi újat, vagy csak design? Én sokat használom kis képernyőről (teló) úgyhogy nekem bejön ez a felső soros menü (nem foglal el a szélességből).
-
LazloGogolak
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1380 üzenetére
Minden szuper csak net nincs a renew ezt írja a wan portnál ...
am a gyári fw-t ugyanígy tehetem vissza ha nem jó a tomato az enyémre? -
LazloGogolak
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1378 üzenetére
tomato-RT-AC66U_RT-AC6x--112-AIO-64K.trx
ezt a linken lévő fájlt amit küldtél nem tölti be
??? -
LazloGogolak
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1376 üzenetére
Köszi a gyors választ! Egy ASUS Isten
vagy köszönöm!!! már tolom is fel!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1373 üzenetére
Hát épp ez benne a legjobb, hiszen ezek kényszermegoldások. Telepít, használ, nyomtalanul elfelejt.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1365 üzenetére
Valami ilyesmit én is találtam. Az volt vele a baj, hogy épp a lényeget variálták át. Nem kétablakos. Egyablakos fájlkezelőnél még a terminál is kényelmesebb. Egyébként sose hittem volna, de kezdem megkedvelni. Nem kell keresgélni, hogy melyik műveletnek, hova rejtették a gombját.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #1361 üzenetére
Wow! Ez jól néz ki! Köszi! Esetleg nincs ötleted valami kétablakos, webes fájlkezelőre? Fájlkezelő a routeren, NAS -on, stb. és a kliens böngészőből irányítja. Vagy ez lehetetlen? Tudom, hogy van Midnight, meg ssh, de az nem ugyanaz.
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #1359 üzenetére
olyanra gondoltam ami böngészőn keresztül működik, de ez nem jelenti azt, hogy létezik is ilyen
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #1356 üzenetére
úgy, hogy neki ne kelljen semmit letölteni telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged