Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!
Akkor tehát van a limiterben tartományom. Leírás alapján, végeztem méréseket. Ezután kicsit "alálőve" beállítottam a max. le/fel sávszélességeket. Minden klienshez ezt a maximumot állítottam be, de eltérő prioritással. Az a cél, hogy egy alacsonyabb prioritású kliens is használhassa a teljes sávszélességet megosztva a többi, azonos prioritású klienssel mindaddig, amíg abból egy magasabb prioritású kliens nem igényel. Ez így működhet?
A másik kérdés, hogy ha IP tartományt limitálok, akkor van -e annak jelentősége, hogy a tartományba eső kliens vezetéken, vagy wifin csatlakozik? Az én esetemben az ismeretlen, alacsony prioritású kliensek szinte kizárólag wifin csatlakoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- OLED monitor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
tjsz