- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
Sziasztok.
Megjelenés óta játszom, kisebb nagyobb megszakításokkal, sajnos a 3. garnitúra játékos társaság morzsolódik már le.
Esténként, 8-10 körül, meg hétvégente játszom inkább.
Figyelgetni fogom gyakran ezt a topicot, játékos listát ahogy néztem jopár ismerős név van GTA V-ből.
PVP-én kivűl bármiben benne vagyok.
tgabo91 -
gabo91
aktív tag
Last Stand DLC tényleg ingyenesen jön mindenki számára SP nélkül is?
Csak azért kérdezem, mivel tavasszal kicsengettem a teljes árat SP-re mondván hogy 3 fizetős expansiont tartalmaz. Ehelyett igazából aki azóta töredékért vette meg mikor kijött az underground vagy a survival jobban járt. De hogy aki nem fizet is ingyen kapja eléggé inkorrekt velünk szembe.Nálam Divisionnal végleg elvágta magát Ubisoft többet Ubis játékért előre nem fizetek, 1 év múlva 10-15euróért is jó...
-
gabo91
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerős 140 körül mozog, mi pedig 200+ jelengleg. Hogy lehet beállítani a DZ váltást, hogy tudjon velünk jönni a 200+ ban?
Köszönöm
-
gabo91
aktív tag
Sziasztok!
Gyűjögetésre, van értelme pakolni? Működik látványosan, vagy bugos?
205%-on van, ha akarom 225%-ra is tudom vinni... (eddig is 160 körül volt)
kicsit már unom, hogy fegyverkieget/tárgymódosítást dob állandóan, ha netán fegyver akkor meg valami szutyok könnyűgéppuskát max. -
gabo91
aktív tag
Valaki magyarázza el légyen olyan rendes, hogy van ez a DZ...
Bemegyek lvl26 (dz21) megint járkálok fel alá dz1-2-3-ban és mintha offline lennék, sehol senki...
Voltam lvl 23-24 szinten is (szintén dz 21rankal) 3 órán át mászkáltam sehol senki játékos...Most mi a szar van? nem akarom elhinni hogy csak én vagyok ilyen szar alacsony szinten....
nyilván DZ21-ig is elkelett jutnom akkor miért voltak mások most meg mi ez a szarság hogy konkrétan egyedül vagyok?Jussak el lvl 30-ig oké.... de lvl 15-ön lila cuccokkal mentem mert DZ-ből hoztam, most meg mivel egyedül nem bírok DZ-ben megmaradni sem, így kék szar cuccaim vannak... ezekkel viszont szintén csak nyüglődés kínlódás a játék. vagyis megunom mire elszenvedem magam lvl 30-ig...
coop játék értem én ezt is, de haverokkal se tudok DZ-ben menni mert ők jóval magasabb szinten vannak, rámnéznek és kifekszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest