- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
venomka1 #12291 üzenetére
Én is így tolom, fullHD minden maxon, árnyékok is HFTS, meg minden nyalánkság, fix 60fps, kivéve ha valami nagy nyílt terepre megyek a keleti oldalon, akkor leesik akár 45-re is.
Ha nem tolok fel mindent, akkor CPU 100% usage... (4690K @4.2GHz) bár az fps nem szokott 60 alá esni olyankor, csak melegszik a proci.
Este megpróbálom a DSR-t.
-
VTom
veterán
hülye kérdés, de ki az a tank?
-
VTom
veterán
válasz
ForRedGlory #10501 üzenetére
Erről már sok video volt, hát így kell ezt csinálni kérem
-
VTom
veterán
válasz
RECSKA #10121 üzenetére
Szerintem én tudom a megoldást, nálunk olt az összes!
RazoR-ral bementünk kb. fél egy körül, hát, nem olt egyszerű, ennyi NPC-t még nem láttam egy helyen, 10-esével jöttek a kimenekítési ponton, minden irányból, de még a szomszéd ház állványzatáról is minket lőttek.
Azért nagy nehezen sikerült kihúznunk halálozás nélkül, és menekítettünk is ki jó pár cuccot, de kifele menet már inkább csak a mellékutcákon lopakodtunk
Egyébként baromi jó élmény voltMi még nem untuk meg a játékot
-
VTom
veterán
Lehet, hogy hülye kérdés, de nekem még nem tiszta ez a napi küldi dolog, ha én most még csak lvl20 vagyok, akkor ha elérem a 30-at végigtolhatom az összes addigi napi küldit, vagy ezek mindig csak az adott napon elérhetőek, és folyamatosan jönni fognak egész évben?
Valaki légyszi világosítson fel.
-
VTom
veterán
Az új patch után hogy teljesít a játék? Segít a teljesítményen is? Pl. eltűntek az idegesítő akadozások, fps dropok?
Nálam azt csinálta a játék, hogy általában az első indításkor esett-kelt az fps, és akadt a játék, mint az állat. Kilép-belép, és gyönyörűen fut.. Ahogy láttam, sok más embernél is voltak ilyen problémák, ezek megoldódtak?
-
VTom
veterán
Csak úgy mellékesen...
-
VTom
veterán
Én azt nem értem, hogy mit várnak egy RPG elemekkel ellátott modern korban játszódó játéktól. Minden fantasy RPG-ben negyvenet kell ráütni baltával a boss-ra, hogy meghaljon. Itt nem balta van, hanem lőfegyver. Tehát negyvenet kell belelőni. Nekem ezzel semmi bajom sincs.
A butított grafikán meg mindig mosolygok, mutassanak egy játékot, ami akár a közelébe megy annak a részletességnek, ami a Division--ben van, és így fut gyakorlatilag bármilyen konfigon.
Ahhoz, hogy minden fullon legyen, csúcskártya kell, és ez így is van jól, de toltuk egy sráccal, aki gtx760-nal tolja, és azon is gyönyörűen fut neki.Egyébként szerintem direkt lett ilyen a cikk, növelik a látogatók számát, ha nem állnak be a sorba.
A játéknak meg a negatív reklám is reklámNálam egyelőre az év játéka, ha jönnek a DLC-k tuti megveszem a season pass-t.
Ahogy nézem a felhozatalt, nem is nagyon lesz ami kiüsse a nyeregből, max a Wildlands.
-
VTom
veterán
válasz
ScomComputer #8132 üzenetére
nálam semmi baja nem volt eddig, sose akadt.
-
VTom
veterán
válasz
ScomComputer #8124 üzenetére
Én kb. másfél órája elindítottam, de olyan szinten akadt, hogy ki is léptem 5 perc után.
-
VTom
veterán
válasz
hitvanyalak #7975 üzenetére
én is felvettelek mind a kettőtöket, bár már egy-két küldit megcsináltam, de jó lenne egy csapat.
Scomcomputer kollégával mehetnénk négyen, ha gondoljátok.
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #7967 üzenetére
Nézd meg a kantinban, hátha kártyáznak :-)
-
VTom
veterán
válasz
venomka1 #7931 üzenetére
ebay.co.uk-n volt a legolcsóbb a Gold, ott 19K körül jött ki átszámolva.
Ahogy látom már kicsit feljebb ment, de még mindig 20500Ft kb.
-
VTom
veterán
válasz
Sebestyen01 #7805 üzenetére
szóval ezzel "lelassítod a problémát"?
a szó amit keresel: solved
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
Valaki egy laza PVE-t 10 perc múlva?
lvl3 vagyok, ippeg csak megérkeztem Manhattanbe, tolnék pár küldtetést. Akinek van kedve vegyen fel uplayen, és csapathatjuk.
-
VTom
veterán
válasz
demmer123 #7549 üzenetére
Én ultrával indítottam, ráment a HBAO+, a sharpening maxon, object detail asszem 85%, streaming ditance is 80% körül, árnyékok high, mást talán nem bántottam.
Meg a volumetric fog ultráról highra állítása nálam 20-25 fps..A fenti beállításokkal nálam nappal stabil 60fps, este 45-50-55, gondolom a köd miatt. 1080p
Ja, meg depth of field off, mert utálom.
-
VTom
veterán
válasz
FollowTheORI #7545 üzenetére
Kifejezetten jó csapatban tolni a küldetéseket szerintem, ráadásul egy 4 fős csapattal érezhetően nehezebbek a küldetések. Legalábbis a bétában úgy volt, ebben még csak szólóban csapattam eddig.
-
VTom
veterán
válasz
ßrainiac #7537 üzenetére
Sajnos senki sem fogja eladni ennyiért, amíg 11-12 ezerért is simán elviszik az aprón..
Én is 7K körül gondoltam venni, mert a kupont úgyis szórják majd, de amikor megjött az első hirdetés 9K-ért, egyből lecsaptam rá, nem is bántam meg, mert azóta csak drágább lett.
Olcsón azokat a játékkuponokat adják, amikre nincs nagyon kereslet, ez most nagyon megy.
-
VTom
veterán
Mi is ketten vagyunk scomcomputer kollégával, kényelmes tempós játékhoz keresünk még két tagot, illetve csatlakoznánk.
Annyi, hogy nálunk nem mindig van fix időpont amikor tudunk játszani, ez inkább előzetes egyeztetés kérdése.
(#7424) prokxy én még csak lvl3
de felveszlek este uplayen
-
VTom
veterán
Így van, minden játékban vannak ilyenek, akiknek az számít, hogy minnél előbb végigérjenek, nekem nem ez a fontos, én ki akarom élvezni a pénzemért.
Én szeretem a gyűjtögetős, keresgélős részeket, szeretem felfedezni, ezért játszom szinte csak open world játékokkal.
Van amikor meg csak simán sétálgatok, és gyönyörködök a látványban, mert éppen ahhoz van kedvem, az kapcsol ki.Nincs ezzel semmi baj.
-
VTom
veterán
Hehe, ennyi erővel céltáblát is rakhatnál a hátadra
Gondolom ezt a cuccot elég nagy távolságból is ki lehet szúrni
Tegnap én is beletettem a játékba kb. két órát, szerintem finomítottak rajta a béta óta, nagyon szépen fut. 970-nel ultráról indultam, pár dolgot kellett csak állítani, szépen megy 60fps-el, bár éjszaka beesik 60 alá, 50-55 körül mozog inkább.
Azt vettem észre, hogy a volumetric fog high-ról ultrára állítása 25(!) fps-t ront.. Ez azért kemény. Pláne, hogy látványban semmi különbséget nem vettem észre a kettő között.. A bétában ez biztosan ultrára volt állítva, úgyhogy nem tudom, ezzel mi lett, más is észrevette ezt? -
VTom
veterán
-
VTom
veterán
válasz
szallasi007 #7182 üzenetére
a korosodó Jean-Claude Van Damme a karaktered?
-
VTom
veterán
Mi van veletek emberek? Mint aki most játszik először megjelenés napján játékkal. Igen, döglődnek a szerverek, ez mindig így szokott lenni.
írhatná Sebestyén01 kolléga, csak azért írtam meg helyette, hogy ne kelljen fáradnia
(#7132) Sebestyen01 Hehe, bakker, asszem vennem kéne lottót!
-
VTom
veterán
Azért az vicces, hogy micsoda osztás ment itt, mindenki hülye volt, aki nem az 576-nál rendelte elő az amerikai elnök edisönt, most meg egytől egyig mindenki visszamondta, és megvette digitálisan, mert három órával később hozza a postás, meg csak egy ajándék van benne, nem kettő
Troll OFF
(#7092) Pacy Nálam is megállt a letöltés, gondolom mindenki most tölti. Majd magára talál.
-
VTom
veterán
Ha valaki digitális gold-ot szeretne venni, találtam az ebay-en, 19K-ért steam-est, ez tűnik a legolcsóbbnak.
-
VTom
veterán
válasz
Sebestyen01 #6061 üzenetére
Influenzás zombik?
-
VTom
veterán
Érdekes, hogy Babosdöbrétéről elindulva 26 nap kellett csak hogy összeomoljon a világ.
Mondjuk nem értem, hogy a betegeket miért a szombathelyi kórházba vitték, a zalaegerszegi közelebb lett volna.
Azt sem, hogy Szombatheyről ki a tököm repült el hirtelen felindulásból Houari Boumediene-be...
Na mindegy, hát a tények ezek..
-
VTom
veterán
ez vót má?
https://www.facebook.com/AlltimeGamingtv/videos/851596274966703/
-
VTom
veterán
Ha ennyi küldetés lesz, akkor gondolom úgy lesz felépítve, hogy egymásra épüljön, pl. el kell készíteni valami fegyvert/pácélt X küldetéshez, csak akkor tudod megcsinálni. Máris adnak programot 5 órára, keresgélheted a cuccokat, közben itt-ott belecsöppensz valami csatába, mellékküldetésbe.
Legalábbis remélem így lesz.
-
VTom
veterán
válasz
Sebestyen01 #5293 üzenetére
Nálam maxon olt a sharpening, meg a streaming distance, az object detail meg 80 agy 90, mégis 60fps-sel ment.
Levettem pl. a tükröződésekből, aminél még a különbséget sem látod, meg az élsimítást, ami 2x felett csak elkeni a képet.
Lehet küldeni a 970-et, de jelenleg nincs nála jobb ár/érték arányú kártya a piacon 1080p-re. Én pl.sose vennék 200K-ért VGA-t, hogy egy év múlva könyörögjek, hogy vegyék meg 100K-ért, mert már nem az a csúcs.
A Tied is egy szempont, meg az enyém is.
-
VTom
veterán
Nekem úgy jött le, hogy összesen 10 nagy küldetés lesz, ami ilyen lövöldözős. Ezen kívül gondolom lesznek még más jellegű küldetések, kisebbek, mint a túszszabadítás a bétában pl.
Meg gondolom jönnek a gyűjtögetős témák, meg persze a fejlesztések, crafting.Nem lesz ez rossz, én személy szerint nem bánom, ha nem csak egy lövölde lesz, mert kár lenne átszaladgálni ezen az aprólékosan kidolgozott városon, engem a hangulat is nagyon megfogott, egyébként is szeretem a posztapokaliptikus sztorikat, én biztos sokat fogok barangolni, nézelődni, keresgélni is.
Aztán ha jönnek a többiek, mehet egy-két mission, vagy DZ.
-
VTom
veterán
válasz
djculture #5109 üzenetére
Ehhez szerintem az nVidiának is lesz egy-két szava, mert ha nem új játékokat adnak ki évente, nem fog emelkedni a gépigény, nem kell a boltba rohangálni Vér Pistikének videokártyáért.
Egyébként szerintem ezzel semmi baj nem lenne, ha normális áron mérik a DLC-ket, egy jól optimalizált, patch-elt játékhoz, akkor én eljátszogatok vele évekig. Pl. Witcher 3.
-
VTom
veterán
válasz
Sebestyen01 #4908 üzenetére
Én nem vagyok tisztában vele..
A maintenance-t viszont ismerem, azt jelenti, hogy karbantartás...
-
VTom
veterán
A Geforce bundle-ről nincs azóta hír?
Nem találok róla infót sehol a világhálón...
-
VTom
veterán
Nem tudom vót-e má:
Patch notes and changes since closed beta:
New Mission Available to play, Subway Morgue:
Encounter a new faction: The Cleaners
Explore a Mass Grave while trying to restore power to the city.
Rescue the missing Engineer, Paul Rhodes
Unlock an additional Wing in the Base of Operations:
The first upgrade to the Tech Wing is now available
A new skill can now be unlocked: The deployable turret
Numerous Dark Zone updates and improvements:
New High End weapons available in the Dark Zone
Refresh rate on Dark Zone chests has been greatly reduced
Non-player enemies in the Dark Zone have been significantly increased in number
Non-player enemies in the Dark Zone have been buffed slightly
The Manhunt Timer now pauses instead of refreshing while in combat as a level 5 Rogue
The Reward for surviving as a Rogue Agent has been increased to 1.5x the kill bounty
The Health Bar for Agents in the Dark Zone now only turns red when they actually become Rogue
A new warning icon has been added to indicate an Agent who has shot another player but has not done enough damage to go Rogue
Dark Zone experience leveling curve has been adjusted slightly
Disabled the option to transfer Dark Zone brackets as a Rogue (This prevents players using Bracket Transfer as a means to escape after becoming Rogue)
Removed some ropes that allowed players to reach areas that gave them an unfair advantage
Other changes
New Ubisoft Club Action available for participating in the Open Beta unlocking an exclusive reward in-game
New and improved Tutorial Video
Tutorial video is now available to view from t he Character Select Screen
Fixed two bugs that allowed players to become invisible to other players
Fixed an exploit with Ballistic Shield Skill that allowed players to become invincible
Cheat Detection and Prevention additions and updates
Fixed mismatch of stats that occured occasionally between Vendor Inventory and Player Inventory when item purchased
Adjusted player movement speed while running with a grenade in hand
Fixed a bug that sometimes caused other player's name and health bar to not be visible in the Dark Zone
Fixed some Weapon Mods that resulted in incorrect stat values when equipped
Fixed some weapons that didn't appear as Contaminated when obtained in the Dark Zone
Fixed a bug with the Reward Claims Vendor that caused stacks of consumables to be decreased under specific circumstances
Fixed a bug with stats display not updating when browing Vendor Inventories
Fixed a bug that caused contiuous vibration under very specific conditions
Fixed a very rare bug that prevented players from being able to fire or switch their weapons
Added mission Dialogue lines in Missing Persons: Heather Lau Side Mission
Several environment fixes to prevent falling through world issues in specific places
Multiple stability fixes (23 unique crashes fixed)
Server optimizations and improvements (players will receive less connection errors now)
Multiple localization fixes and improvements
Additional polish & bug fixes too numerous to mention! -
VTom
veterán
Lehet, hogy én félre értettem valamit, de a Ph! csapat is erre szerződik, csak mi előtérbe helyezzük a fő sztori kitolását, ami nyilván azért is kell majd, hogy szintet emelkedjünk, jobb cuccaink legyenek, ne egy szál botban menjünk be a DZ-ba.
A DZ-on belül szerintem teljesen mindegy, ki milyen mentalitást képvisel, a különbség annyi lesz, hogy a Rogue-okat többen fogják támadni, nekik ötbbet kell menekülni. Persze ha visszavernek egy támadást, vagy meglépnek, akkor előfordulhat, hogy belebotlanak egy kisebb csoportba, és fordul a kocka.
De a lényeg, hogy kb. ugyanazt fogja csinálni mindkét csapat, csak az egyik bárkire lő, a másik meg csak azokra, akiknek halálfej van a feje felett.
Az élősködős szöveg szerintem csak marketing volt, ne vegyétek személyeskedésnek, nekem legalábbis így jött le. Elvégre RPG elemei is vannak a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest