- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
konkretan ezert a SOTG-ert nem erte meg elinditani a twitchet.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #13357 üzenetére
Jah, Duvinak is dobott egy Socom m1a-t
Orult is neki
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #13258 üzenetére
ertem en tudom en, csak idom nincs irni hozza, a linket meg be akartam kuldeni, hatha nem volt meg.
-
[hun] warhea
tag
lehet volt mar
-
[hun] warhea
tag
válasz
Maxtreme #13210 üzenetére
Pont annyira inkorrekt mint amennyire az, ahogyan a tobbit szerezted.
Mondom ezt ugy, hogy 1 egesz itemem van csak (illetve mar az sincs mert betortem) amit glitchel szereztem. ha ugy dontenenek, hogy elveszik az osszesen en szemely szerint nem anyaznek, legalabb lenne miert jatszani
-
[hun] warhea
tag
válasz
ZsyfKo #13148 üzenetére
Gyere majd el velunk, letoljuk veled szivesen. rhdc a nevem uplayen.
Ezt a glitchbol kiszedte mindenki dolgot ellenben sertesnek veszem. Kerlek ne altalanositsunk. En igenis vegigszo*om ujra es ujra. jo a challenget megegyszer nem, engem ugyan nem erdekelnek a 240es itemek 7oras gameplay utan.
-
[hun] warhea
tag
Nezzetek csak mit talaltam a 2014es snowdrop bemutatoban?
Hat ez a ficsor hol marad? Szerintem faja lenne ha visszakerulne -
[hun] warhea
tag
válasz
CSiPet2 #13116 üzenetére
Nem ertem amugy (illetve ertem oket) a glitcheloket, mert 15-20 perc alatt le lehet tolni hardot. En altalaban ugyan azzal a csapattal megyek (egy pugbol alakult tarsasag) es 15 perc-20perc alatt szinte mindig megvan. oke, hogy glitchel lehet hogy ezido alatt megvan 2x-3x ellenben szamomra a korbeszaladgalas meg lepcson repkedes nem minosegi jatekmenet.
egy masik ismerosom mondta, hogy o azert glitchel, mert mindenki glitchel. ha nem csinalja elmarad gearben es nehez behozni a lemaradast. kerdem en, (es kerdeztem is tole) milyen lemaradasrol beszel egy 90%ban pve jatekban, erre termeszetesen mar nem valaszolt.
Nem hazudok, kiprobaltam en is milyen glitchel, de hogy en megegyszer nem szaladgalok ki be mindenfele zold karikaba az tuti
Inkabb rohogunk a haverokkal amikor egy bugos cover dashnel elpukkan 4bol 3
pzstm (#13101):
az néztük, hogy 54ezr health-el ugyanúgy 1 headshot vagy snipernek mint 91-el, illetve shotis is ugyanannyit vesz le- Szazalekosan sebeznek
-
[hun] warhea
tag
válasz
-=Jam=- #12675 üzenetére
Olyan emberekrol es magatartasukrol alkottok velemenyt akikkel nagy valoszinuseggel sosem fogsz talalkozni. Az o magatartasa nem (vagy csak keves esetben / dz rouge) rombolja a Te jatekelmenyedet, az o gearje nincs hatassal (azon a keves eseten kivul / dz rouge kill on sight) a te jatekodra igy igazabol tokmindegy, hogy kifarmolta a vilagot is, a sajat progressed a sajat progressed.
-
[hun] warhea
tag
komment nelkul... piccardo. volt a nick, ha valaki latja megbosszulhatna
eselyem se volt
-
[hun] warhea
tag
válasz
aerosmith #11400 üzenetére
Lehet, hogy mazohista vagyok de en elvezem meg akkor is ha 3 oran at tart. nem szeretnek elindulni a grindeles iranyaba vagy a powerfarming iranyaba mert ismerem magam es ra fogok unni a jatekra.
nekem ez bejon, hogy tobbszor kell probalkozni ki kell szenvedni. ha le tudnam tolni 20perc alatt elvesztene a varazsat. es mindemellett jokat mokaztunk, nevettunk epitette a csapatot meg ha a csapat fele random is volt.
volt nalunk is ket srac aki nem birta idegszallal es szerintem mar a hajukat kiteptek az elso 3-4 sotistol.megertem en ezt is hiszen kulonbozoek vagyunk es ez igy is van jol.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #11390 üzenetére
Ezek a skinek mihez jartak? Nem tudok rajonni miert kaphattam meg. En semmi iylet nem aktivaltam anno csak a ket dlc-t anno steamrol.Goldos Season passom van es 2 dlc-t vettem meg. valamelyikhez jartak volna?
ja es betas is voltam.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #11377 üzenetére
ezt en megkaptam multkor megjelent a reward vendornal, de hogy miert azt nem tudom
-
[hun] warhea
tag
Hat sracok ebbe az esti orosz konzulatusba csak en egettem el megint 3 orat?
-
[hun] warhea
tag
En megvettem a liberatort meg lecraftoltam. butasag volt?
-
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #11180 üzenetére
Tegnap engem 7en!!! szedtek le ugy hogy egyedul voltam. vegigneztek ahogy lelovom a named bosst, ok csak egyet egyet lottek bele, hogy legyen cuccuk, majd mikor lelottem es kilootoltam lelottek
kar hogy halott allapotban nem lehet tapsolni. mondtam is , hogy ez legyen a legnagyobb orome az eletben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest