- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
A gold verzió sokkal jobb és erre hajt az összes "csipás" player (én is
). Szerintem nincs konkrét helye a dropnak. Eshet DZ-ben és cahallenge végén is. Sajna a mostani First Wave M1 - ahogy (#10986) warcat is írta - nem olyan jó, mivel a talentjei gyengébbek mint az előzőnek. Elnézést, ha félrevezettem valakit! Csak annak ajánlom, akinek nincs jobb sniper fegyója. (Mellesleg a FW M1 is socom. Mod nézetben látszik rajta a felirat
)
-
duvi
nagyúr
Ha valaki lemaradt a múltkori First Wave M1-ről, az vasárnap hajnal 01-ig ismét megveheti a hátsó vendornál!
(#10940) pzstm
JézusomHogy hoztál össze közel 300.000 összértéket? És ezen még "csiszolni" akarsz?
Ettől ismét kezdő harmincasnak érzem magam
-
duvi
nagyúr
Menthirist kolléga csinált egy hevenyészett összefoglalót az áprilisi újdonságokról:
"The Division 1.1 - Incursions. Ingyenes patch mindenkinek. Április 12-én jön.
Extra tevékenységek, amik jóval nehezebbek mint a challenge-ek, csak nagyon jó csapatoknak. Olyan itemek eshetnek amik máshol nem. Erősen tudni kell a taktikát, random emberekkel nem nagyon fog menni. Csak gear-ből kivinni várhatóan nem lehet (a fejlesztők szerint)
Gear set-ek (világos zöldek), ha megvan minden eleme, erős bónuszt ad a végén, de közte is (pl 2 vagy 3 után). 3. féle gear set lesz (mesterlövésznek, assaultnak és . Ritka vagy nehéz lesz szerezni (DZ-ben, challenge-ben és főként Incursion-ben eshet, minden máshol), viszont nincsenek gear special talentjeik.
30-ason Item level helyett Gear Score lesz. Az embereknél is ezt fogod látni (mert ugye mindenki 30-as). Nézik a hátizsákodat is, hogy ne az legyen hogy kis gear-rel bejutsz valahova aztán cserélsz nagyra.
Csere... Ledobálhatóak a felvett fegyverek, 2 órán át. DZ-ben csak kapuknál lehet cserélni, így teljesen biztonságos.
Assignmentt-ek: heti és napik vannak (combat, crafting, dz assignment). Szedj össze ennyi ezt, ölj meg annyi azt. Phoenix kreditért. Össze lehet kombinálni pl hard küldikkel és egyszerre megcssinálni...
Supply drop: dz-ben, kb óránként esik a levegőből valmi, de csak az a csapat nyeri meg aki leghamarabb odaér. Kemény ellenfelek védik. Nem kell extract-olni.
Spectator kamera...
Incursion: 2 nehézség, hard és chellenge. Jelenleg csak 1 lesz, később több is. Drón ellenfelek. Elvileg nincs checkpoint, de elég bizonytalanok voltak. Nincs időlimithez kötve, de van heti extra jó drop. Lesz benne egy APC (páncélozott csapatszállító) ellenfél."
-
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Ha valaki látja DZ-ben két mélyen tisztelt honfitársunkat (Frost72HUN és Ghost57HUN), akkor számítsanak rá, hogy mindketten roguek. Főleg kivonási pontokon kemperkednek egy 4 fős csapattal. Udvariasan odaköszönnek magyarul, hogy helósztok és amikor akasztjuk fel a cuccost, akkor hátba támadnak.
-
duvi
nagyúr
Bementem DZ-be, hogy megnézzem mennyire nőtt meg a rogue kedv. Hát határozottan többen vannak
Főleg csapatban mászkálnak.
-
duvi
nagyúr
válasz
H4rt1g4n #9681 üzenetére
"Szerintem a checkpointhoz való fast travel továbbra sem lesz elérhető"
- De igen. Most próbáltam ki. Mostantól elég ha egyszer elmész az adott DZ bejárathoz és onnantól bármikor és bárhonnan használhatod a gyors utazást(kivéve DZ-ből, mert ott továbbra se él a fast travel.)
-
duvi
nagyúr
Szerverleállás 13 perc múlva!!!
-
-
duvi
nagyúr
Egy friss hazai értékelés:
Tom Clancy's The Division - Menekülés New Yorkba / 82% -
duvi
nagyúr
válasz
velizare #7883 üzenetére
Én próbálok egyensúlyozni a craftolás és vásárlás között. A szintezéshez kell pénz, mivel rewardokból és lootból nem lehet állandóan szinten tartani a felszerelésünket. Menet közben próbálgatom a craftolást is, bár elég ritkán dob jó statokat. Lehet, hogy kék alatt érdemesebb mindent eladni és a kékek alapanyagát eltenni lvl 30-ra? Az ígéretek szerint craftolásból is lehet majd jó endgame cuccokat szerezni.
-
duvi
nagyúr
Én is fele-fele arányban adom el és szedem szét a cuccokat. Pontosabban a kékeket mind szétszedem és csak zöldtől lefelé adom el, amikért jobb pénzt ad a vendor. Szerintem kéktől felfelé nem szabad eladni, csak szétszedni, mivel ezekből már jobb cuccokat is lehet craftolni magasabb szinten.
-
duvi
nagyúr
Na még egy cikk, bár gyanítom, hogy lesz még egy "pár" hasonló: Tom Clancy's The Division - már most rekordokat dönt
-
duvi
nagyúr
Max szinten ezért lehet felszerelést vásárolni a vendoroknál. Egyébként kár erre költeni a uplay pontokat, mivel a játékban is lehet szerezni főnix kreditet, ha megcsináljuk a napi küldetéseket: The Division How to Get Phoenix Credits & What Are They?
(#7416) .LnB
A lvl 30 se lesz két perc, de a DZ Rank 50-el már tuti, hogy túl leszünk a 100 órán(#7407) wjbhbdux
"kissé aggasztó hogy twitch streameken végigfutva azt látni hogy aki végigkockulta az éjszakát már max szinten van"
A WoW-ban is vannak ilyenek. Van akinek a first title számít, de a játékból alig lát valamit. Egyébként a DZ Rank 50-et is kimaxolták már, vagy csak a PvE lvl 30-at? -
duvi
nagyúr
Ha jól láttam, akkor ez még nem volt: "Óvakodj a legújabb Nvidia drivertől!"
-
duvi
nagyúr
válasz
cyberkind #7262 üzenetére
A Steam-es verzióhoz is kell a Uplay fiók, csak először a Steam indul, utána meghívja Uplayt. Gyakorlatilag két kliens fut a háttérben. Cserébe a nem Steames játékodat is beteheted a Steam fiókod alá, ha ez ennyire fontos. Ha már megvan a kupon, mit veszíthetsz a beaktiválásával?
-
duvi
nagyúr
válasz
chris0000 #7166 üzenetére
Jobban néz ki mint a béta, de nem E3-as szint. Teljesen jó a látványvilág
Azt tanácsolom, hogy kapcsoljátok ki a kromatikus aberrációt, mivel ennek hatására szétcsúsznak az élek és csökken a kontraszt. Másik fontos beállítás az élesség. Szerintem érdemes minimum 80%-ra felhúzni, de mehet feljebb is.
-
duvi
nagyúr
Éééés elindult!
Az intro nagyon hangulatos. Fut a karaktergenerálás
-
duvi
nagyúr
válasz
szallasi007 #7019 üzenetére
Éjfélkor startolunk
-
duvi
nagyúr
Nem szabad ilyen drágán megvenni
Viszont nem riogatásból mondom, de elkezdtek felmenni a gold csomag árai is. LINK Már csak a GamesPlanet UK oldalán van 21K-ért. Nemrég még az FR és DE oldalaikon is kb. ennyiért adták. Pár napja a FunStock Digital még kicsit olcsóbban is adta a GP-nál. Most már 23.200-ért hirdetik a goldot. Úgy tűnik, hogy a hatalmas érdeklődés miatt, folyamatosan emelik az árakat.
-
duvi
nagyúr
Rendelési toplista a gamesplaneten
Ráadásul nem is az alapjáték, hanem a gold csomag van az élen: -
duvi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #6893 üzenetére
Bibgr0-val Február elsején, személyes átvétellel rendeltük meg az 576-tól a goldot. Azóta annyi volt az össz kommunikációjuk, hogy kevés ajándék érkezett, ezért valószínűleg mi se kapunk sapit és pólót. Magáról a játékról egy kukk nem jött tőlük. Pedig holnap már át kéne adniuk. Egyszerre mondtuk vissza a rendelést és vettük meg a gamesplaneten. Azóta megvolt regisztráció és az előtöltés. Csak gratulálni tudok a PlayOn-nak és az 576-nak. Beiratkozhatnának egy üzleti kommunikáció kurzusra
(#6903) Sárkányvölgy
Csak kíváncsiságból, beírnád, hogy zárult az 576 rendelésed? -
duvi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #6364 üzenetére
Holnapig tuti hívni fognak
-
duvi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #6362 üzenetére
Valószínűleg a kiszállítós megrendelőket keresik meg első körben. Aki üzletben veszi át, az ráér, mivel nem kell külön futárt intézni hozzájuk.
-
duvi
nagyúr
válasz
zamballa #6359 üzenetére
De az is egy megoldás, hogy beregisztrálsz a 113 Ph-s játékos mellé
Küldj egy privit Kicsimix vagy westlake kolégáknak és beírnak.
-
duvi
nagyúr
Igen
Nyugodtan vásárolhatsz ezeknél. Én is evidenciában tartom, ha valami balul sülne el az 576-al. De nem lesz semmi gond. 19K-ért megkapjuk a dobozos verziónkat, a hozzá tartozó sapival és pólóval
Kicsit túlpörögtük ezt az 576 témát, mivel mindenki be van már sózva. Képzelem, hogy mi lesz még itt a hétvégén
-
duvi
nagyúr
válasz
szallasi007 #6303 üzenetére
Ha jól látom, akkor jelenleg ez a legolcsóbb digitális gold csomag. Kb. 21K-ra jön ki.
-
duvi
nagyúr
válasz
geristar #6288 üzenetére
Részemről nem szempont, de valószínűleg sokaknak számít westlake kolléga nagylelkű felajánlása. És ez csak egy szempont. Gondolom, hogy Te még soha semmire nem vártál izgatottan
-
duvi
nagyúr
Üdv itt is!
Ha gondolod, akkor iratkozz fel a Ph-s játékoslistára.
- Flynth kollégát mindenkinek ajánlom, mint profi játékostársat!
-
duvi
nagyúr
válasz
birorichard #5883 üzenetére
Ez nem egy szekta. Folyamatosan olvasom a topikot és eddig 1 db konkrétumot sem láttam, ami alátámasztaná a pay to win teóriát. Sehol egy fegyver, vagy statos felszerelésvásárlási lehetőség. A kozmetikai cuccok (ruházat, skinek, emotok ...), vagy akár az uplay shop kulcsok messze vannak az aktív felszereléstől. Ellenben az elmúlt napokban két konkrét cáfolat is kijött a fejlesztők, illetve a kiadó részéről: LINK1 és LINK2. cain69 kollégát idézve, "mindenki nyugodjon le..." és várjuk ki azt a március nyolcadikát. Utána okosabbak leszünk.
(#5886) vitya81
Már a megjelenés napján kitette oric
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Androidos tablet topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest