- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #18607 üzenetére
nem nagy tudomány, lelőttetek egy játékost is. előfordul még a legjobb családban is.
-
válasz
Snip3r_HUN #18363 üzenetére
belefért volna, csak beletelik némi időbe levagdosni róla a visszatartott részeket. rosszabb esetben, amikor a változtatások egymásra épülnek, akár újra le is kell fejleszteni.
-
válasz
Raulblanco07 #18270 üzenetére
nem a hangerejével van bajom, hanem azzal, hogy amit mondok, az a többiekhez másfél másodperc után érkezik meg. ez kommunikációra tökéletes, kompetitív játékra tökéletesen alkalmatlan. a tssel szembeni hátránya nemcsak az, hogy hallja mindenki a környékeden, hanem az is, hogy aki tst hall, az hamarabb reagál az ott lehangzottakra. pl. jön a sticky!
-
válasz
Raulblanco07 #18264 üzenetére
olyan másfél másodperc a késése az ingame voipnak. egy fokkal jobb, mintha egyáltalán nem is lenne.
-
válasz
Anonymus23 #18119 üzenetére
volt valami reaktív cuccod, ami beprocolt, amikor meghalt a rogue. %health on kill gearen, nomád szett 4es bónusz, predatory/sustained talent fegyveren.
-
válasz
Raulblanco07 #18058 üzenetére
dehogy duplázódik... amit a set leírása ír az az, hogy 10 golyó után a sebzésed 100%a tickel. amit pedig valójában csinál, hogy 10 golyó után a sebzéseid ÁTLAGA tickel kb. másodpercenként (8-10 mp hosszan), és nem refreshel a dot, amíg le nem jár. azaz van rajta egy 60rpmes fegyvernel megfelelő sebzés. 7-900 rpmes fegyverekkel játsszunk többségében, ezeknél ez sub10% sebzés növekedés - ennél vannak jobb set bónuszok is. ha viszont van egy sub200rpmes fegyvered, ott már ez elég jó kis bónusz lehet - csak éppen nem sok olyan mob van, ami ilyenből kibír 10+ (fej)lövést.
tl;dr: pve-re van ennél azért jobb is.
-
válasz
kiserik #18053 üzenetére
pve-re gyenge, mert ahol nem lövitek egyből agyon a mobokat (azaz ahol van ideje tickelni a dotnak), ott nagyon sok hp-jük van az npc-knek, ergo nem fognak egy sarokban ülve elvérezgetni ilyen 40-50ks tickektől, de pvp-re, pláne a bleedet területre procoló perkkel nagyon durva lehet.
-
dz vendornál ilvl32es extended tár bp.
@Snip3r_HUN: kewl, veszem is!
-
válasz
Snip3r_HUN #17879 üzenetére
-
CLEAR SKY INCURSION GLITCH POST 1.2 PATCH! 100% WORKING!
én is megnéztem, nyugi. -
válasz
Anonymus23 #17844 üzenetére
ha jól emlékszem, a vendor kiírja.
-
válasz
-=Jam=- #17803 üzenetére
igen. a bug határozottan akkor jöhet elő, amikor csapatba lépsz be, ÉS töltőképernyőt kapsz. ezt különböző trükkökkel lehet kijátszani, pl. ugyanabba a safehouseba (nem boo!) mentek, és ott rakjátok össze a csapatot, vagy join után akinek gondja van, az újraindítja a klienst szabályos kilépés nélkül, mintha a játék dobta volna ki (ilyenkor a csoporttagságod megmarad egy ideig, szóval ha hamar visszamész, akkor már a group leader shardjába rak be).
-
ti miért veszekedtek, ha verekedni is lehet?
-
válasz
Anonymus23 #17659 üzenetére
toughness = hp/(1-armor%)
az armor% megmondja, hogy a beérkező kinetikus sebzésből mennyit nyel el a felszerelésed (feltéve hogy más elnyelő hatás nem érvényesül). a maradékot eddig a játék levonta a hp-dből. -
válasz
Anonymus23 #17650 üzenetére
az armor golyó ellen van. minden más exotic.
-
bullet king graffity (videó eleje)
nevr forget
-
én azért majd megnézek egy 4es predator bónuszt kombózva a shrapnel talenttel.
-
válasz
-=Jam=- #17544 üzenetére
lásd #17539.
kétféle gear score van. az egyiket te látod, meg én látom, meg aki veled van groupban, safe houseban, stb. ez azt jelzi ki, hogy az aktuálisan (!) használt (!!!) fegyverek + felszerelés az átlagosan milyen gear scoreú. nem hiszed el? menj ki az utcára, szedj össze valami fehér színű lootot egy civiltől. mennyi lehet gs-e, 30? a te gsed viszont változatlan marad. rakd fel, és a gsed lecsökken. ez az a gear score, ami alapján kirúgnak a groupból.
amit a játék meg használ, abba állítólag beleszámít a stash (a fentibe nem), az invertory (a fentibe nem), az aktuálisan hordott felszerelés, a fegyverek közül viszont csak a legmagasabb. ez azért van, hogy egy fehér lvl4es pisztolyt berakva se kerülhess 0-161-os dz bracketbe (Gear Score will now only take into account the equipped weapon with the highest Gear Score, and discard the other two. This will prevent players from equipping low quality weapons to voluntarily reduce their Gear Score.) (bár az elején még mást mondtak erről). -
válasz
Brownage #17517 üzenetére
ja, mert a psa gyűjtő topic, ahonnan az infót szedtem, nem a megfelelő topicra mutatott.
X:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\Cache
várhatóan joinnál így is el fog szállni az ui, ha eddig elszállt. viszont úgy néz ki, hogy safehouseos és friendlistás joinnál nincs ilyen, csak matchmakingnél.@VGNGR: imo a stashben lévő cucc eddig sem számított. tudom, mit írtak róla a devek, de annak ellenére, hogy teletömtem kiskarival fehérrel-zölddel-kékkel a stash-t, nem változott a gear score-om.
most viszont azt írták róla, hogy csak a kezedben lévő fegyver számít a gear scoreba. ennek ellenére az invertoryn lévő gs kijelző értéke nem változott. szóval van egy gear score, amit te+én látunk, és egy másik, amivel a játék számol, és a kettő szerencsés csillagállásnál megegyezik. mint a valós dps, meg a látszólagos (accuracyvel felboostolt). -
akinek vizuális bugja van (dupla/szellemképes UI), az próbálkozzon az uplay cache ürítésével a következő módon:
1: Shut down Uplay 2: Delete the files listed above 3: Run Uplay in Administrator Mode
várhatóan mindenkinek nem fog működni.
invertoryban addig inkább ne destroyoljatok, mert az itemek a pozíciójukat sem őrízték meg, ergo nem látod mi van éppen kiválasztva, és esetleg a godroll augot destroyolod. -
én is bizonytalan vagyok. shotgunhoz a lone star 4es bónusza must have, de a shoti eléggé high risk-high gain fegyver, nagyon közel kell menni. és hiába nerfelik, a 34es shotisokhoz továbbra sem szeretnék közelebb menni.
még az is lehet, hogy marad az smg, és a striker/sentry kombó 4/2 vagy 3/3as felállásban. a táras fegyverek elég gyorsan töltenek újra (kivéve lmg), egy fegyvercserével nem vagyok előrébb. a predator 4es bónusza viszont ígéretes. 10 lövés után rátesz egy dotot a célpontra, ami akkorákat tickel, mint az addigi sebzés / tickek száma? ebben azért van potenciál. az optimal range jól jön az smg-nek is. -
válasz
Raulblanco07 #17028 üzenetére
"that applies to all type of interactions." szóval nem lehet majd extractra sem felrakni, ha közben lőnek. olyan lesz, mint a rogue timer, ha lőnek, nem tickel.
-
Scavenging will be reworked in to be useful in 1.2 more details tonight.
-
"ha ezt nem tudják megoldani akkor valószínűleg az ő megoldásuk penetráns szar"
kb. ezt írta yannick is, csak virágnyelven.a pongyola szóhasználatba beleállni meg csak egy nagyon kicsivel kevésbé néz ki szarul, mint helyesírásba.
futottunk már bele olyan limitációba, hogy ügyféladat lekérdezésnél a select nem hozott vissza 1000 sornál többet.
-
bullshitezni erre elég kemény, tekintve, hogy volt már a maximálisan tárolt tárgyak számának túllépésére visszavezethető problémájuk a játékban. sokan hetekig nem tudtak miatta játszani a karakterükkel, miután teli hátizsákkal hátizsákot cseréltek.
de kurv@ aranyos, amikor valaki (bárki) kívülről megmagyarázza a játék fejlesztőjének, hogyan is működik az a szoftver, amit írt.
fizetős dlc formában meg kijött volna már, ha annyira egyszerű lenne megcsinálni. -
válasz
Anonymus23 #16929 üzenetére
egyszerű a megoldás a problémádra: ne menj be dzbe. egyáltalán. és akkor nem fog más játékos lelőni. se szembe, se hátba, sehogy.
-
-
-
az animáció hosszából elég könnyen megsaccolható, mennyi ideig tart. hogy mikor kapsz rogue státuszt, abból meg szintén nincs túl sok választási lehetőség. vagy amikor elkezded, vagy amikor sikeresen levágtad. utóbbi lényegesen károsabb (értsd: különösen elbaszott) lenne balance szempontjából. kétlépcsős rogue rankot el tudok rá képzelni, rank1, amikor elkezded, rank2, amikor sikerült, de ez mellékes a kérdésed szempontjából.
-
hát ne legyél az. omfg, odarohan a kötélhez, hát vágj hozzá egy sokkoló/gyújtógránátot, aztán amíg kocsonyaként remeg, vagy lángolva rohangál, simán lelőheted, semmit sem bír csinálni. játékmechanikailag abban a pillanatban roguenak kell lennie, ahogy elkezdi levágni a kötélről a cuccodat, szóval várhatóan büntetés nélkül kinyírhatod.
-
még mielőtt elkezdesz velem példálózni, azért legalább legyél benne biztos, hogy igazad is van. kezdetnek mutathatnál tőlem legalább egy hszt, amikor azért vinnyogok, mert lelőttek dzben. de akár olyat is mutathatsz, amikor azért vinnyogok, mert cheaterek lelőttek dzben. pedig elég sokszor megtörtént.
a dznek megvan a saját játékszabálya. bárki. bármikor. bármiért. bárhogyan. lelőhet. ha ezt nem tudod elfogadni, az a legegyszerűbb, ha nem mész oda. mármint egyáltalán.
ez ugyan eve-s, de ott is bárki bármikor, bármiért, vagy éppen ok nélkül, csak mert ott voltál. higsecben is. lásd még hulkageddon. -
válasz
Anonymus23 #16851 üzenetére
-
gyilkos az az aug. ha besétál egy player a tűzvonalba, már lemegy, mielőtt reagálni tudnék. nem egy ilyen volt.
@Brownage: 10 éve megismertem a feleségemet, akkor volt utoljára szabad délutánom játszani. éjfél-1 óra előtt van pár órám, ha nincs másnap reggel felkészülést igénylő meeting, nekem kazuárként ebbe kell beleférnie falconnak, dézézésnek, mindennek.
-
szerintem azt is hamar megunják, ha minden 3 hétben 2 napot játszanak.
a tokenes ring event szerintem jó ötlet. pc jól tud jönni, ha értelmes dolog van a vendornál. a craft nerf miatt sokan megvették az augot 2 hete, én is azt használom még mindig, mert nincs dz75
. a pisztoly is jó egy szituációra pvpben a bleed miatt (szaladó rogueoknak hamar le tudja tickelni az életük), egyébként meg nem nagyon használsz úgysem oldalfegyvert.
@Brownage: 75 után dz pénzt meg matit farmolsz. az is ki tud fogyni
.
-
válasz
Snip3r_HUN #16374 üzenetére
jöjjenek! másodszorra a ban már végleges.
-
-
válasz
birorichard #16259 üzenetére
amit keresel, a bal felső sarokban találod. de a boo-s dz vendorhoz óránként jön új áru.
-
nézhetsz hülyének, de attól még nem leszek az. survivor linkre én visszavonulok. nem tudok kitankolni 15 másodpercnyi sebzést. ha nem kezdő, és nem esik pánikba, úgysem tudom lelőni, amíg a link tart.
a töltény attól fog, hogy lövök vele. ha nem tudok lőni 8nál többet folyamatosan (!), hanem közben bujkálás van, meg mozgás, megszűnik a los, akkor pláne van időm újratölteni, és dps-t veszítek, mert a nagy tárat raktam fel a damage mod miatt.
4v4ben túl nagy hátránya vana shotgunnak a falloff miatt. 8-9 méter után már dam penalityt kapsz, de a spread miatt 5 körül az ideális, azaz közvetlen közelről. én enm akarok 4 emberhez ennyire közel menni. láttam olyat, aki így is "kimozogja" a lövéseket, és kezelhető mértékben sebződik, de én nem vagyok pro, ha én bemegyek 4 ember közé a darálóba shotgunnal, nemhogy 8aat meg 16ot, de kettőt sem tudok lőni.
elhúzódó harcnál pláne újra kell töltenem, és ezt nem lassan lövő, és még lassabban újratölthető fegyverrel akarom csinálni.@RECSKA: állítólag konzolon lassabb a pvp, mert az aim assist a törzsre rántja a szálkeresztet.
-
8 lövés valakinek nem elég a shotiból, de én még mindig életben vagyok? 100%, hogy ilyen nincs. már régen lelőttek.
8 lövés valakinek nem elég a shotiból, de én még mindig életben vagyok annyira, hogy 6 további lövést le tudjak adni? 200%, hogy ilyen nincs, már régen lelőttek.
8 lövés valakinek nem elég a shotiból, de én még mindig életben vagyok annyira, hogy 6 további lövést le tudjak adni, de ne tudjak fegyvert váltani? ilyen biztosan nincs, és 99999999999999999999999999999999999999999999999999%, hogy ez nem fog soha előfordulni. 6 lövéshez szükséges idő egy előágyszán-ismétlős sörétes fegyverből a többszöröse annak, ami a fegyvercseréhez szükséges.ha 8 lövedék újratöltésénél lelőnek a fedezékbe, akkor 14 lövedéknél nem fognak? vagy akkor nem mennek rád? nem értem, mit akarsz ebből kihozni.
-
ha megszakítom a betöltést, pláne 4 lövedéknél, még mindig az eredeti tárkapacitás felénél vagyok. számomra a + tárnak akkor van értelme, ha ki is tudom használni. egy 600+ rpmes ak-ba (vagy bármelyik smg-be), simán rakok dupla tárat, mert elég gyakran ki is tudom lőni egyszerre az 50-60 golyót. shotiban viszont ritka az a helyzet, amikor nem kell megszakítanom a tüzelést, és fedezékbe vonulni. mozgás közben/fedezékben meg vígan lehet tölteni. rofon gondolkoztam még tárnál, de nagyon kicsi az alap rpm.
-
-
uplayen az életben nem veszem észre, hogy rámírsz. jobb felső sarokban pislákol valami, aszt eltűnik. no chance.
/w karakternév, vagy magyar kliensben /s karakternév után lehet neki privit küldeni, amit csetablakban ír ki a játék,szép lila színnel, szerintem inkább ezt erőltesd.
-
válasz
RECSKA #15895 üzenetére
ne ölj a craftba túl sok matit, mert a 870 használhatatlanul lassú. volt ilyenem deadly, brutal, destructive talentekkel. aki hajlandó volt beállni a célkeresztbe, azt elütötte, mint a gyorsvonat, de amire újra lőhettem, kétszer is levertek volna. hát még újratölteni milyen. :| a tervrajzot megéri megvenni, mert ki tudja, milyen buffot fog kapni.
-
boo advanced weapon vendornál:
-
válasz
kovimester #15761 üzenetére
elsőre se szartunk be, de mostanra már megszoktuk.
-
válasz
[hun] warhea #15740 üzenetére
amikor zöldet viszek ki, még kéket is felszedek, hogy ha lelőnek, publicba kevesebb eséllyel essen ki a set item.
-
ja, igazi ww1st problem, hogy előre elkészített álrandom lista, vagy ad-hoc álrandom függvény szerveroldalon. abba most ne menjünk bele, hogy miért tételezed fel a listáról, hogy az elemei nem véletlenszerűek, de miért hiszed el eut egy szerveroldali publishnak bemondásra, fenntartások nélkül.
ami engem illet, mindkettő lefedi a kívánt funkcionalitást, és tekintve a többi, valóban komoly problémát, ahol már a funkcionalitás sincs (vagy nem volt) rendben, nem csodálom, hogy erre valahogy nem áldoztak több erőforrást. -
amióta elolvasható ingame az új incursion leírása, azóta van ott a javasolt gear score, szóval ez a vicc csak az újszülötteknek lehet új.
hogy a 220as gs-t hogy teszik elérhetővé, arra meg a tippem az, hogy 1.2vel gs240es set bp-ket fog majd árul majd, és 204es fegyver bp-ket. -
a cleaner a purgatóriumos-disznópörzsölős áltűzoltó banda, igen, nekik vannak turretet pakolgató emberkéik is, meg pajzsos-baltás gyilkosok. amik náluk ritkák a többihez képest, az a sniper.
a riker nincs agyonpáncélozva, főleg az lnbhez képest feltűnő, hogy hamar elhullik. a gránátos szimat-szatyora az oldalán van, szemből is kilőhető. az lmg-s ugyanaz, mint az lnb. -
mai peccs notes:
Updated the list of Daily Missions to avoid any potential missing days. Please note that the list has been updated on the server only and may not appear updated in the client files. -
holnap lesz a heti karbantartás. csütörtök a svédeknél nemzeti ünnep, szóval most kivételesen szerda lesz a csütörtök.
@pzstm: fogják, amint meglesznek a részletekkel (mikor, milyen tartalommal, meddig).
-
válasz
RECSKA #15406 üzenetére
nálunk is volt egy rambó, biztos tiltotta a vallása, hogy lejöjjön a pitbe, inkább egyedül haldokolt fent jobboldalt. a másik random meg azért halt meg, mert őt szaladgált kelteni. a másik két kari meg skilles volt. miért nem volt nekik jó a 30-35k elektroval (+tactician) ellőtt pulse, táska meg híl, azt nem fogom fel agyilag.
ha tud valaki valami guildet, klánt, lánykollégiumot, vagy bármilyen szervezett csoportosulást, ahol aktív a társaság 2130-0100, ne tartsa kérem magában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- E-roller topik
- Diablo IV
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok