- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
persze, azért is írtam, hogy majd meglátjuk, hogy mit hoz a BF5, mert ott kicsit mozgalmasabbak a dolgot, több/nagyobb robbanás, rombolhatóság
igazából csak azért hoztam fel, hogy ott simán megvan a 60FPS-em szinte mindig (persze ott nincs semmi particle effect, mint itt a hóesés például), és ha BF5-ben sem lesz sokkal kevesebb FPS-em, akkor most vagy a Frostbite nagyon jó, vagy a SnowDrop nagyon rossz gépigény/optimalizáltság szempontjából közel azonos látvány mellett (értve ezalatt a 2013-as látványt)
bár igazából összehasonlítani nem lehet majd a kettőt teljesen, mert más a játék felépítése (open world vs natúr FPS), majd ha lesz SnowDrop alapú FPS-e az Ubinak, majd akkor
-
pohár
félisten
nem hiszem, hogy annyira nagy lenne a gépigény (lásd Battlefront, iszonyat szép grafika, ott is látszik a lábnyomod a hóban, de ott például nincs szemeteszsák értelemszerűen, majd BF5-nél kiderül, hogy mit tud az új Frostbite kicsit összetettebb környezetben), de mindegy is, ez már a múlt, de azért bekaphatná az ubi a sorozatos beetetéseik miatt
-
pohár
félisten
jaaa nem, van Ausztráliában is, meg a németeknél is
az auszik mondjuk jobban járnak, mert azoknak van steelbookos GE is
-
pohár
félisten
válasz
Ditoo0225 #3621 üzenetére
jóóó hír, nagyon jó
már csak egy fasza kis SteelBookot kéne szerezni, ami sajnos csak Ázsiában elérhető
Kicsimix... na, hát erre nem emlékeztem a bétából, akkor jó (bár lehet nekem a 760-nal olyan részletességbe lőtte be magát, ahol ez ki van kapcsolva
)
de sajnos akkor is élettelenebb lett első ránézésre az egész (béta alapján ofc), majd kiderül a véglegesnél, hogy ez csak ilyen terület volt, vagy ennyire ki lett pucolva az egész játék (szemét, stb)
-
pohár
félisten
szépnek szép, de csak belegondolni is rossz, hogy mi lett volna, ha folytatják a 2013-as "utat", és dinamikusan változik a környezet is (mint az olvadó hó, ami nemrég lett felhozva), meg még olyan dolgok, amiket valószínűleg nem láttunk a trailerekből, de lehet, hogy már nem is fogunk ennek a downgrade-nek köszönhetően
volt a trailerben még anno a god ray-es rész, mikor a rendőrőrsöt vették vissza, és annak a tetején volt egy fából tákolt felület, amin átlőtt az embererünk, a háttérben lenyugvó nap pedig gyönyörű szépen átvilágított rajta
wow, most vettem észre, hogy megállítottam a videót, 9:50-nél, mikor szembe néz a refletorokkal, van egy kis tükröződés a fejünk felett, nekem ilyesmi nem rémlik a bétából
-
pohár
félisten
válasz
HwAdokVeszek #3535 üzenetére
én eddig eléggé össze-vissza rendelgettem a boltokat illetően, azért is érdekel, hogy amivel még nincs tapasztalatom, azok hogy is szokták rendezni a dolgaikat
-
pohár
félisten
jut eszembe erről a visszaszámlálásról: akik már rendeltek 576-tól bármit elő, azok mikor szokták megkapni a dolgaikat? reménykedem/gondolom, hogy a megjelenés napján legkésőbb
-
pohár
félisten
attól még előrendelheted (ami igazából csak egy előleges lefoglalás), és ha kapsz, akkor refundolod Steamen, máris nyertél ~10k-t
igaz, hogy nem Steames, de sok hátrányát nem látom, gondolom te sem vagy tele olyan ismerősökkel/játszópajtással, akik Steamre fogják megvenni drágábban, mintsem a lemezes verziót
(ami ugyanúgy csak Uplayes)
-
-
pohár
félisten
nekem kék volt, specialized verzió, de küllemre ez a sárga, high-tech verzió nagyon hasonlít a SCAR-okra
én is rákérdeztem már az előrendelői cuccokra, és meglepő választ kaptam:
Az összes verzióhoz járnak az előrendelői ajándékok a készlet erejéig.
szóval úgy néz ki, hogy kapnak a Sleeper Agentesek is majd
-
pohár
félisten
válasz
Titanone #2456 üzenetére
mivel csak grafikailag volt összehasonlítva, nem értem, hogy miért lenne érdekes... mondjuk ezt a BF4 elkúrást megnézném magamnak, hogy miről is beszélsz
BF:H sincs elkúrva, csak nagyon hamar otthagyták az emberek a nagyon rövid TTK miatt (BF-hez képest szokatlan), pedig fun kis játék
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
amúgy azt csak nekem nem sikerült megoldanom, hogy a Uplay automatikusan induljon az oprendszerrel együtt? nem látok semmi ilyesmit a kliensen belül
-
pohár
félisten
válasz
westlake #1916 üzenetére
én már láttam 720p-s streamet, amit 6500kbps-os bitrátával ment, na az gyönyörű volt, de a 30 megás netem nem mindig szerette előtölteni a streamet, sokszor ledobta az ékszíjat, aztán csak akadozott
FHD fölé lehet nem is tudnál menni Twitchen, ha belősz neki egy jó bitrátát (szerintem 4-5k-nál nem többet), plusz 60FPS, az is lehet meg fogja recsegtetni az i7-et a játékkal együtt
pohar89 név alatt fogok ténykedni, aki gondolja, az vegyen fel, de sajna mikrofonom nincs
-
pohár
félisten
válasz
szallasi007 #1899 üzenetére
csak a Twitch is inkább azt javasolja, hogy ne legyen több a bitrate 3500kb/s-nál, persze lehet 1080p@60FPS is, de abba lehet belepusztul a proci ennél a játéknál
-
pohár
félisten
válasz
velizare #1855 üzenetére
én itt nézem, 4-en tolják, csapatban, szóval kis ízelítő, hogy milyen is lesz majd jó esetben a csapatmunka
-
pohár
félisten
amúgy KonzolVilágnál és GameShopnál elfogyott a sapi (egy cég a kettő)
-
pohár
félisten
válasz
Neil Watts #1827 üzenetére
elvileg igen, 12AM GMT / 1PM CET (a mi időzónánk most CET), ha fizikálisan kell a cucc, akkor itthon lényegében mindenhol ~13k a játék ingyenes szállítással, és ajándékokkal (póló, sapka, poszter, DLC)
-
pohár
félisten
válasz
vegitossj7 #1744 üzenetére
jó, én most a digitális vs fizikai formára értettem, nem kifejezettem a Steamre
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
westlake #1286 üzenetére
én elég kevés olyan FPS/TPS játékra emlékszem, ahol a bemutatón nem kontrollerrel mutatták be a játékot (nekem a BF3 maradt meg a legjobban, hogy kiálltak a színpadra ketten E3-on, és kontrollerrel játszottak a single player részével), csak kényelmesebb, meg egyszerűbb így
-
pohár
félisten
válasz
Sztalker762 #844 üzenetére
VPN alatt csináltam (Hola) egy újat, bár freemailes címre, azt nem igazán használom már, azért oda... nem hiszem, hogy ez lenne a baja
-
pohár
félisten
válasz
Sztalker762 #835 üzenetére
hát ez nekem nem nagyon akar összejönni, az US VPN alatti regisztrációmmal ha bejelentkeznék, azt írja, hogy You are not eligible for this promotion! Please visit support.ubi.com if you have any questions.
na jó, privátban elfogadok kódot szívesen, mindent megpróbáltam már, sehogy sem akart összejönni
-
pohár
félisten
válasz
MichaelSD #590 üzenetére
hát itt kurvára kell ám taktikázni, mert ahogy látom, mindenkinek bele kell ereszteni egy tárral minimum egy NPC-be, plusz a drone-ok, turretek, akinek van extra sebzése, annak be aktiválnia kell időben, plusz a medicnek (?) is sűrűn le kell pakolgatnia a kis csomagját, mert hamar véget ér a buli
Siege-ben akár egymagad is le tudod hozni a kört egy fuck you, YOLO felkiáltással, de itt nem igazán, kell a taktika/csapatjáték
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Képregény topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest