-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
vegitossj7 #15117 üzenetére
én láttam
-
LÁZ
addikt
éjjjjáó, ma kipörgött a cseresznye DZ-ben, kb este 11-től még most is mobok egymás hegyén hátán, folyamatos respawn, supply drop hegyek /csak beugrottam a safehouse-ba töltényért, mire kimentem megint ott volt mindenki
/, én meg egyedül, a helikopter pilóta biztos unta, hogy folyamatosan fordulni kell
ps. valakinek átadom a stafétát, mehet portyázni a helyemre /,más kérdés, hogy sztem zéró használható cucc lett/
-
LÁZ
addikt
kiderült, hogy mit irtak ubiék, vagy ezek szerint csak én lettem megszólitva személyesen?
13915
-
LÁZ
addikt
üdv, kiirtak vmit ingém popup-ban az ubisokk, hogy 'sajnáljuk a kellemetlenségeket, stb', de csak kb 2 sec-ig, nem birtam végig olvasni, vmi reward is irva volt, akinek sikerült végigolvasnia, mit adnak?
az ajándékos vendornál semmi sincs, azt vágom, hogy lesz 150 +kredit a 7végén, de ha ez arra vonatkozott, még nem találom sehol, any clue?
-
LÁZ
addikt
válasz
winfos #13030 üzenetére
sztem igen, én alapvetően sp fele hajlok, persze volt egy kis lotro meg wow, de ott is inkább egyedül toltam, itt most gs172 dz51 vagyok, és kb egyedül toltam eddig, dz-ben sem volt túl sok problémám vele, persze csapatban jobb, de én anno az oblivionba is kb 400-500 órát raktam bele, szóval nem fogok megváltozni
.
ps. de elég nagy a ph-s tábor, szóval csapódhatsz akárkihez
-
-
LÁZ
addikt
válasz
ForRedGlory #12041 üzenetére
akko jó mákod van, ha hardon sárgát potyogtat /nekem ott még sose dobott
/, az még nem volt napi-ban nehezebb fokozaton, nem? mennyi a scavenginged?
-
LÁZ
addikt
másnál is minősithetetlenül laggol a játék, vagy csak én vagyok a kiválasztott, beakad 4-5 másodpercekre, elég vicces volt dz harc közben
-
LÁZ
addikt
na, most én is pipa vagyok picit, tegnap kiszenvedtem 3 láda cuccot dz-ből , erre most megnézném mit lehet velük csinálni, és amit 'szemét'-nek jelöltem, hogy eladom, azok full eltűntek az inventorymból
, persze mind lila volt, hát qrva jó
11497 vki
-
LÁZ
addikt
Kérdés, pár dolgot összegyüjtöttem, teló/missing agent/drónok stb, a jutalomért járó dzsekiket a főbázison lévő vendornál lehet átvenni, ahogy a többi ilyen jutalmas/preorder dolgot?
azért kérdezem, mert nincs nála semmi ilyen: sierra/frost/highland/meadow jacket
ps. lehet logout megoldja..
-
LÁZ
addikt
üdv, olyankor mi van, ha a medical részen a 'disaster aid'-en kivül minden megvan, akkor elvileg már 4esnek kellene lenni a virus védelmemnek, nem? Murray Hill-nél már 4es kell, hogy tudom feljebb tornászni, vagy ez bug?
-
LÁZ
addikt
na, sikerült elkapnom vmi gethát, most jön kifele rajtam, legalább bele tudom élni magam a sztoriba
-
LÁZ
addikt
válasz
Sebestyen01 #6851 üzenetére
én ráadásul direkt rá is kérdeztem a múlt7en, hogy valóban biztos e a dolog, nagymellénnyel válaszoltak, hogy persze, minden rendelést teljesitünk...meg is oldották
-
LÁZ
addikt
no igen, még azért kicsit verem az asztalt, már csak elvből is, de leirták magukat, az biztos, meg spóroltak nekem 10k-t, úgy néz ki gold lesz belőle nekem is, bár szerettem volna egy fémtokot legalább, szeretem a fizikai dolgokat
@Ori: thx, irtam, de lehet közben ő is kapott még 1 emailt, hogy bukó
-
LÁZ
addikt
ipon csoda, CE berendelve, rákérdezek, hogy biztosan megkapom e, válasz igen, ma reggel értesitő, hogy holnap átvehetem, erre most email, hogy mégsem lesz CE.....és persze a másik 2 előrendelésemet visszamondtam e miatt, mert azt mondták, hogy kapok...hát...priceless
-
LÁZ
addikt
ha esetleg vkinek most lett kedve a játékhoz, van függőben egy pc CE/gyüjtői kiadásom a gémsoptól, ha érdekel valakit, nekem lesz másik.
-
LÁZ
addikt
a hivatalos ubi store-ból rendelt dobozos példány mellé jár az ajándék steelbook
-
LÁZ
addikt
üdv, gondolom másokat is kivágott a béta most, igy megkérdezném azokat, akik tolják már, hogy a skill equip csak nekem nem megy, vagy másnál is gond. jelzi, hogy van aktiv skill amit be tudnék rakni a slotba, de sehogysem sikerül, mert aszongya, hogy a bétában nem elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest