- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Szépen gyűlünk PC-n!
-
RazoR
veterán
válasz
szallasi007 #3296 üzenetére
Csak mondtam valamit, nem a használt alkalmazás lett volna a lényege a mondandómnak....
-
RazoR
veterán
Én nagyon tudnék örülni neki, de ezzel még sokan így vagyunk szerintem, ha idővel a játék sikerességétől függően szépen egyre jobban bővítenék a térképet! Engem személy szerint megvettek kilóra már a bétával, mert azt éreztem végre, hogy ez az a játék amiben megvan mindaz amit eddig más címekből hiányoltam. A hangulat, a világ teljesen beszippant! Az a frusztráló érzés a DZ-ben, hogy bármelyik sarkon befordulva kaphatsz egy fejest és buksz mindent, vagy meglátsz egy rouge csapatot és muszáj bujkálnod, hogy észre ne vegyenek. Nem egyszer csináltam, hogy összefutottam valakivel aki szintén egyedül volt és néztem hogy van e nála valami cucc és vajon mik a szándékai, végül összeálltunk egy csapatba és úgy mentünk tovább, iszonyat jó az egész koncepció szerintem! Ha meg összeverődik 4 ember akik közben TS-en dumálnak...
Reménykedem benne, hogy az az egy év support azért több lesz! -
RazoR
veterán
Van rá bármi esély, hogy később megkapjuk az ígért területeket is (Brooklyn, Queens,stb.)?
-
RazoR
veterán
Azért ez elég komoly!
-
RazoR
veterán
Egy DZ lesz csak ami több részből áll vagy lesz vajon több különálló is?
-
RazoR
veterán
Ha DZ-ben van nálam valami jó cucc, de tele a stash-em akkor mi van? Hogy tudom kivinni?
-
RazoR
veterán
Pár észrevétel így 4-5 óra játék után:
FHD-ban is szép a játék ultrán (szerintem), néha megálltam csak nézelődni mert egy két helyen nagyon látványos. A hangulata nagyon jó, magába szippant, bár jelenleg elég kicsi a bejárható terület. A DZ-t még nem nagyon értem, mikor és hol tünnek fel a loot-olni való cuccok pl? Vagy ez tök random? Mik azok a biohazard jellel jelölt területek és a fénykép ikon a lila sávban?
Ha lényegesen kibővítik a területet és megpakolják tartalommal akkor egy hiánypótló játék lesz szerintem! Remélem lesz benne több bejárható, átnézhető terület ahol lehet loot-olni! Jó lenne majd egy jó kis csapatot összehozni, hogy legyen értelme DZ-zni mert egyedül nem az igazi. -
RazoR
veterán
Ma délután jött meg a kód nekem, ahogy hazaértem fel is raktam de csak egy fél órám volt kipróbálni. Most akkor hogy van ez az sp meg multi a játékban? Mikor a japó csajjal leszálltunk a helivel és bementem a bázisra az single, vagy már a multi, mert láttam érdekes nevű karaktereket? Bocs a láma kérdésért, de mint mondtam fél óra után annyira még nem tiszta a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest