- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Berakom az összefoglalóba is.
-
RazoR
veterán
Ezt a lootesőt biztos, hogy visszább veszik hamarosan...
Ezzel csak az a gond, hogy akinek nincs annyi ideje játszani az megint hátrányba kerül.... -
RazoR
veterán
Pörög a topik rendesen, ezt már szeretem!!!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #25488 üzenetére
De Te BF1-ezel nem?!
-
RazoR
veterán
Mindenki otthon van???
-
RazoR
veterán
Másnál sem elérhető az ubifos?
-
RazoR
veterán
Holnap játék helyett lehet nekiesek és kigyűjtöm a max értékeket mindenből, csak hogy mihamarabb képben legyünk a dolgokkal...
-
RazoR
veterán
Bekaphatja az Ubi, hogy nem kaptam wildlands meghívót!!!
Nem tud valaki meghíni'?
-
RazoR
veterán
1.4 patch notes
Összefoglalóba is beraktam. -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #25257 üzenetére
-
RazoR
veterán
Rég röhögtem olyan jókat mint tegnap este abban az egy órában....[link]
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #25174 üzenetére
A titanfallban volt ilyen, hogy volt egy külön szerver a csicskáknak. A crack érzékelős cucc meg a Serious Sam legutóbbi részében a crackelt verzióban megölhetetlen skorpiószörnyizé. Egyébként ezt kéne tényleg!
-
RazoR
veterán
Jhaaaajj gyerekek, nehéz ez a TG élet....
Ki mit tippel, Bf1 és Cod miatt mennyire csökken kedvenceink létszáma a szeretett kis játékunkban? -
RazoR
veterán
Agents,
On Tuesday, October 18th at 10:00am CEST / 04:00am EDT / 01:00am PDT the PTS for Update 1.4 will come to an end.
As we wrap things up, we want to thank everyone for your involvement in making the PTS a huge success.
These dedicated forums will remain open until the Update goes live, so feel free to continue discussing PTS related topics.Thank you,
The Division TeamInduljon mondjuk csütörtökön és legyen benne anticheat.....
-
RazoR
veterán
válasz
arnikusz #25017 üzenetére
Ez már rég nem erről szól, hogy hagyom magam vagy nem!!! Itt egy fantasztikus játék, ami a maga nemében teljesen egyedi és páratlan (szerintem)! A grafika, a környezet, a hangulat iszonyatosan magával ragadó tud lenni. Viszont van két nagy hibája sajnos ami rányomja a pecsétjét az egészre. 1:nem tudnak bele normális tartalmat csinálni, pedig minden adott lenne hozzá! Lehetne többféle játékmód, nem csak dz-ben lehetne egymásnak ereszteni az embereket pl., de lenne még pár ötletem...2: a csalók..., nem értem, hogy mi az oka, hogy egy fél éves játéknál még mindig szabad útja van a csalásoknak. A hozzánemértés, vagy a nemtörődömség az oka a fejlesztők részéről ez számomra rejtély, úgy meg főleg, hogy ott a Siege amiben üzemel a battleeye és az is az Ubisoft-é...nem értem...
Ha ez nem változik akkor kb a játszhatatlan kategória lesz (vagy már az) a Division-ből sajnos...De a remény hal meg utoljára... -
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
Lesz valaki ma fél 5 körül?
-
RazoR
veterán
Kicsit radíroztam és mindenkit arra kérnék hogy ignorálja a tudjuk kit! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest