- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nekem a reload speed már igen sokszor megmentette az életem,mert a fegyveremen van egy 3%os heal crit találat esetén,és az smgk elég gyorsan ki tudnak fogyni,1mp tárazás meg ilyenkor igen jól jön ha messze a fedezék.Persze e mellé még van 25-30% health on killem,igy ha nem lát rám sniperos ki-ki merek állni.Persze el lehet vinni a karakter crit/dmg felé rendesen,csak az a tapasztalatom hogy randomokkal gyakrabban esel össze,és ha fekszel akkor zero a dmg,amiböl könnyen wipe lehet heroicon.
-
TTomax
félisten
Én meg merem kockáztatni,hogy 5darab jól összeválogatott 229es HE a legjobb,überelhet minden szettet.
-
TTomax
félisten
Az gearem mindenkiétől eltér,amit eddig láttam.
-
TTomax
félisten
Éjjel lesz valaki kapható egy kis mészárlásra a topicból?
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #20140 üzenetére
Érdekes,mert Uplayen 7.54GB [link]
-
TTomax
félisten
válasz
kovimester #20069 üzenetére
Mindenütt vannak erkölcsi szabályok,az egyik pl az,hogy nem b@szom szét a másik játékát,még akkor sem ha erre a játék lehetőséget ad.Az ok nagyon egyszerű,ha már a lelkiismeret sem számit,akkor legalább az jusson eszedbe,hogy előbb-utóbb magad fogsz játszani,tehát gyakorlatilag a saját szorakozásod is szétnyirod.Nem haragudj,de sajnos pont az olyan játékosok miatt nem megyek DZbe mint Te.Ez van....
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco #19983 üzenetére
Te nagyon félre értesz valamit,az a gond ha valaki kritikát fogalmaz meg a pénzéért az már "sirás".Nem olcsó az alapjáték és a DLC,komoly profitot tettek a vásárlók ismét az ubisoft zsebébe,talán nem irreleváns várni is érte valamit,ami müködik!Az,hogy neked bármit le tudnak nyomni a torkodon,nem azt jelenti hogy mindenkinek megy.Ráadásul pont ez a cég akinek igencsak igyekezni kellene,mert bicskanyitogató dolgokat művelt a múltban,had ne soroljam őket.
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco #19978 üzenetére
Látom neked nem számít mit kapsz a pénzedért....
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco07 #19761 üzenetére
Igazad is lenne ha az utóbbi 50órámban kaptam volna bármi mást is mint Lone Star,ennyit a tudatról.Amúgy te azt gondolod hogy mekkora skilles játék a Divison,a BF1 meg kétklikkes?
(#19764) Anonymus23
Pontosan ezt érzem én is 250órám van benne.Eddig nem sírtam az előző patchnél sem,mindig ígértek valami,türelmesen vártam. -
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco07 #19751 üzenetére
De sajnos kötelező,nem mond hogy nem,mert blueprintért be kell menni,meg kell venni és le is kell crafdtolni vagy 10X többet a random miatt,és sajnos van olyan szett item ami meg csak ott esik.Azért most elgondolkodtam,hogy ugyanazt a játékot játszuk-e? Amúgy meg gondolom Te is randomokkal mész DZbe,aki kilép mellöled majd hátbalö ugye?Na mindegy én is rá is hagyom...
(#19753) Garsza
Tudatos karakter építés?Random loot és craft mellett?Majd amit dob abból csinálsz valamit és ráfogod tudatosan ilyenre akartad.Mert akinek nincs elég ideje/nem szán rá annyit az szokott base cuccokat craftolni,és azzal menni,ami semmiben nem kiugró,de arra elég hogy bemenjen challengera,és ne wipe legyen miatta,pontosan erre való lenne a craft...na mindegy...Szerk: Nem mondhatod,hogy folyamatosan ide járok sírni....A gáz az,hogy 5barátommal kezdtem és már csak egy játszik... mind ragequit,és nem bannolva lettek.Mi lesz itt még ha kijön a bf1....
-
TTomax
félisten
válasz
velizare #19743 üzenetére
Ez sosem lesz tactical shooter,csak mert nem lehet.Ahhoz túl sok az AOE damage/tipus,már egy sima falconon is meg lehet hülyülni tőle....és hát igen pont ez a baj,nekem szükségem lenne a lvl35mob ellen,arra amit dz miatt elvesznek most,hatalmasak az ellentétek,egy player meg egy lvl34/35mob között...
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco07 #19740 üzenetére
Ezzel nem is lenne baj,ha craftolni tudnál magadnak egy olyan szettet amivel be lehet menni úgy kb mindenhova,ha jobb kell szenvedj meg érte.Ugy ahogy fegyverböl is van nevesített gearböl is kellene.Meg persze ne kényszerítsék az embert hogy DZbe menjen,aki nem akar az találhassa meg a számítását e nélkül is.Ja és DZbe meg vagy csak squadot engednék be vagy csak solo embereket,semeddig nem tartani megoldani külön serveren ezt,hogy 4vs4 3vs3 és a mobok is skálázódjanak ehhez...ááá de gyorsan ki is húzom a biliből a kezem...
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco07 #19731 üzenetére
Én meg nem,és ezt itt rövidre is zárhatjuk.Az viszont biztos hogy eddig mindenhol tudtam magamnak crafoltni értelmes geart,és nem random generált cuccokat.Azon is el lehet gondolkodni,miért is hagyta ott a játékosok 93%a a játékot,persze biztos bannoltak mindenkit...persze ez a jó az ubinak,nem kell annyi szerver, a játék meg már úgy is ki van fizetve.
-
TTomax
félisten
válasz
velizare #19726 üzenetére
Nem sok pozitivumot lehet kiemelni,már megint megy a "PvP nagyon erös cucc" nerfelése,dögölj meg PvE is.Ki a francot érdekel,hogy a DZben 1hit,az egész DZ koncepció úgy ahogy van egy rakat sz...Még egy olyan játék nincs ahol a PvP ugyanazt a geart engedik mint PvE,PvE oldalon jönnek a lvl35ös mobok,6trillárd life/páncéllal de csak nerfeljünk nyugodtan hátha fél óra alatt lemegy róla a páncél,vagy másfél órás erőlködés/wipe után kezdheted előröl,a talentek 90%a használhatatlanan,de nem baj,most hozunk még többet nem ám azt javítjuk ami semmire sem való,hátha valaki fegyvere amit sajnált betörni jó lesz valamire.Néha úgy érzem,ubisoft részvényeid vannak,vagy simán nem látod a néphülyítést.
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco #19622 üzenetére
Igen én is így tudtam eddig,csakhogy amióta 15% az érték 97 helyett nálam nem zöld hanem sárga esik,és elég sokat...
-
TTomax
félisten
válasz
johndoo1000 #19615 üzenetére
Ugy,hogy még mindig bugos.Amikor 238%od van akkor az igazábol csak 38%.Probáld meg 199en vagy 99en tartani.Rögtön más lesz a helyzet.
-
TTomax
félisten
válasz
Balika23hun #19356 üzenetére
Egyetértek...
-
TTomax
félisten
válasz
szallasi007 #19346 üzenetére
Hát akkor már inkább 19,5fontért... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
Balika23hun #18853 üzenetére
"aki kemény munkával összeszed egy megfelelő ruhát"
Ezen azért érdemes elgondolkodni,amikor egy játék átmegy "kemény munkába",ott komoly gond van.Bár egyébként inkább a "vak szerencse" lenne a helyes kifejezés,csak hát akkor az egész mondat értelmetlenné válik.
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco07 #18044 üzenetére
Én tudom,az az igazi jutalom nem?
-
TTomax
félisten
Senkinek nem bugos a játék csak nekem?Mi ez a szellemkép ha csoportba lépsz??Meg meggyulladok a semmitől... [link] , ja meg az a legjobb amikor nem látszik az AOE piros köre...ezt nem tesztelte senki?
-
TTomax
félisten
Ha tud esetleg valaki valamilyen modot a FOV állítására azt megköszönném...
-
TTomax
félisten
Az mekkora hulladék,hogy egy eco be van ragadva a mapon de az achivement megvan,mégis ha arra a safe housera megyek ami az echo területén van akkor azt írja csináljak meg mindent,és pont oda rakja a critical search and destroyt...ez már azért igen...
ez aztán a pve tartalom...
-
TTomax
félisten
válasz
warcat #14433 üzenetére
Jaja,ebböl is az derül ki,hogy karakterlapon kijezett árták egy nagy nulla,egy merőszám nem működik normálisan.A Gear Score egy vicc,a a dps is meg úgy kb az egész nem mutat meg semmit a karakteredről.Egyébként lehet jelentkezni ubisofthoz hivatalos bugirtónak,merthogy vadul keresnek embereket erre a posztra,ezt nem neked csak úgy mellékesen,tehát tudnak a dologról,csak azt nem értem,hogy ez miért nem a beta meg az alfa tesztek alatt/után tették meg...
-
TTomax
félisten
Ez durva már... [link]
-
-
TTomax
félisten
válasz
RECSKA #13968 üzenetére
Persze,hogy tudsz ellene tenni.Mondjuk tudatosan vásárolni.Én speciel ezért nem vettem meg eddig csak az alapjátékot,mert meg akarom várni merre is tartunk.Nem,nem rossz játék a Division,nagyon is jó játék,de lehetne sokkal jobb is.A baj az,hogy látszólag nem nagyon figyelnek eddig a feedbackre.Ennek pedig az az oka,hogy nem érzik még a pénztárcájukon.A kapitalistát csak ez érdekli.Amint megérzik,figyelni fognak.
Egyébként pedig igen,ha addig tüzelöt vágtál volna otthon akkor még pénzt is termeltél volna.
-
TTomax
félisten
válasz
RECSKA #13955 üzenetére
Birom azt a forint/óra számolgatást,mindig jókat mosolygók rajta amikor így kit tudjátok számolni.Gondolom közben a mókus tekerte a generátort,és a gépet is ajándékba kaptad.
270óra tartalom nincs a játékban,ezt te is tudod meg én is,az hogy te 270óra után untad rá és indítasz újabb karaktert gyakorlatilag irreleváns hiszen ismét csak ugyanazt játszod.Vannak olyan emberek akiknek egyszer is elég végigtolni egy történetet,vannak akik ötször is megteszik és évezik is de ök vannak kevesebben.Nem azt mondom,hogy nem éri meg az árát,mert én is élveztem minden percét,de sajnos nem igazán mennek jó irányba a fejlesztök.A glitch keresők 90% azért teszi mert masszívan farmolni kell,hogy 30X lecraftolhasd ugyanazt,ezt eddig én speciel egyetlen egy mmoban sem láttam eddig,oda nagyon de nagyon nem kellene a randomgenerátor,több stabil cucc kellene fix stattal amiböl lehete épitekezni,aki többet akar farmoljon.
-
TTomax
félisten
válasz
ZsyfKo #13953 üzenetére
Ahh te nagyon fiatal lehetsz ha nem tudod elképzelni mi az a "tartalom" gondolom az olyan címek mint Oblivion,Morrowind,Stalker,Elder Scrolls Online,Guild Wars,és még sorolhatnám kimaradtak,mert akkor tudnád mi a tartalom...amikor guild warsban 1800órám van alhangon,és sose farmoltam igazán,itt meg 170óra után nem már farmoltam keményen...
-
TTomax
félisten
válasz
velizare #13941 üzenetére
Akkor nem játszunk ezzel a remekművel,sokat nem veszítünk ha a story után gyakorlatilag abból áll a játék hogy a reroll gombot nyomogatod,meg farmolod a matit ahhoz hogy hátha egyszer dob olyat ami használható is...nem ebből kellene a játékban tartalmat kovácsolni,ezért keresi mindenki a glitcheket.
-
TTomax
félisten
válasz
vegitossj7 #13483 üzenetére
Egy picit szerintem sok az elvárás.
-
TTomax
félisten
Hát nem tudom hogy vagytok vele,de most hogy a neves bossok sárgát dobnak továbbra sem igazi ez a loot.A legnagyobb pozitivum talán az hogy sima kreditért lehet kalibrálni,bár ott is csak egyet per gear...tegnap beugrottam egy incursionba vagy mi a neve három randommal,több wipe után a 11körben kaptam egy kövér deltat,és persze vissza már nem tudtam menni,gondolom a másik 3aki bennmaradt nagyon örült,hogy eltüntem....
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #12057 üzenetére
Az a baj azzal a bossal,hogy hiába dobhat sárgát az is maximum 30as...
-
TTomax
félisten
Közel 80óra játék után,számomra a legzavaróbb a játékban hogy nincs egy normális lobby....
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #8309 üzenetére
Csak letöltöd,kicsomagolod és bemásolod a mappába.
-
TTomax
félisten
válasz
Raysen623 #8109 üzenetére
Attól,hogy nem DX12-es a játék a 6950 elavult... most sem drágább egy vga reál ára mint 5éve,csak a forint értékelődött le ennyit. Amúgy meg a 6950 sem az a kártya volt amivel minden futott max grafikán,bár ha 20-30fps elég volt akkor mindenképpen...[link] Majd 6éves cucc,nehogy a kardodba dőlj mert egy 290et venned kell ehhez a játékhoz,ami kb megint ugyanaz a szint mint a 6950volt... és igen ennyit értékelődött le a forint... ami akkor 55K volt,most 80K,na de hat éve nem is ennyit kerestél...azért nem kicsit viccesen adod elő.
-
TTomax
félisten
Nohh játék megvéve...
-
TTomax
félisten
válasz
#15779328 #8006 üzenetére
Amúgy van egy fixem rá...
Töltsd le az nV Ispectort [link]
Töltsd le az sli profilt,csomagold ki valahová... [link]
Indítsd el az inspectort,driver verzió szám mellett a kis csavarhuzó-villáskulcsra kattints,felugrik egy ablak,felül "import user defined profiles" (kis zöld nyil lefelé),ott lesz két opció válaszd a felsöt "import profile(s)",tallózd be a .nip profilt amit kicsomagoltál elözöleg,aztán jobb felsö sarok zöld pipa "apply changes".
Kíváncsi vagyok hoz-e valamit a profil.
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #7137 üzenetére
Az igen,gratula!
-
TTomax
félisten
Meddig tartott volna kirakni egy visszaszámlálót az oldalukra.....ehhh....
-
TTomax
félisten
Gondolom már volt róla szó,de tegnap levettem a gammat 30% körülire.Eltünt az a fátyolos layer,sokkal jobbak lettek a szinek,sokkal intenzivebbek az effektek.Szerintem a játék grafikája,és gépigénye is rendben van.Bugok vannak,néha még kilépked,és SLIvel hajszálra annyi fpsem volt mint egy kártyával...
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #4874 üzenetére
Azt nem,de azt sem,hogy a zárt beta második napján már kész legyen a csalás,és a fél napja kinyílt betara ismét "éles" legyen.Sajnos ezek nélkül is elég sok bosszantó dolog van,pl a nyakadba spawnoló npck,meg a turetod miatt válsz rouge-zsá,meg a nyakadba hajigálják a flash gránátot...a szerencsétlen tűzvonalba szaladó játékosos aki rougra vágnak...stb...szerver választó menüt meg nem igazán látok a játékban,és persze az egész csapatot vinni kellene.Szóval ez nagyon nem hiányzik ide.Az máris látszik,hogy a jó cuccok DZbe lesznek tehát rá leszel kényszerítve meg egyébként is a játék része fizettél érte.Azzal mi is tisztában vagyunk,hogy amíg kliensoldalon több van mint egy monitor -egér-bill,addig lehet csalni is.A játékot/játékmenetet kell olyanra tenni,hogy ne legyen értelme.
Egyébként nem kicsit vagyok felháborodva azon,hogy két vgaval pontosan annyi fpsem van mint egyel...Látszólag mennek,de mégsem jön a teljesítmény.Pedig nagyon kellene,mert 4Kban igencsak nem tudok stabil 60fpst elérni.Nekem az egész betaból eddig az jött le,hogy addig nem adok pénzt érte amíg rendbe nem teszik,se a játékmenet se a teljesítmény nincs rendben.Az Ubitól ennél több kell,már most mert utána nem lesz se idö se energia a foltozásra ahogy megszoktuk...nekik addig vagy fontos amíg ki nem fizetted.
Szerk: Hatalmas potenciál és lehetőség van a játékban,megvan a hangulata,de attól félek gyorsan monotonná válik ha nem tömik meg tartalommal,és tartalom alatt nem azt értem,hogy menj A-ba szerezd meg a kulcsot,keresd meg B ajtót,és engedd ki a túszokat... ennél több kell,hogy megérje az árát és ne csak egy pár tíz órás lövölde legyen,ahol unatkoznak az userek,és trainerekkel szórakozzanak....
-
TTomax
félisten
A játékkal komoly gondok vannak 4K ban... 1440pben hibátlan...
-
TTomax
félisten
válasz
FireKeeper #32 üzenetére
Nohh igen ez már egy másik történet...
Nekem meg sajnos az a rossz tapasztalatom,hogy preorder semmit...Majd ha kijön teszteket megnézem ,fórumára benézek...
-
TTomax
félisten
válasz
FireKeeper #30 üzenetére
Az okay,csak így a sok csúsztatással a preorder emberkéket szívatják...azért adják olcsón.Most képzeld el kifizetsz valamit de mindig csak majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest