-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Volt itt nem is régen beszélgetés, hogy ha levesszük a brightness-t, akkor sokkal szebb a játék, jobbak a fények. Na felejtsétek el, alulról a harmadik grafikai beállítás, Neutral Lightning, azt kapcsoljátok be. Konkrétan új játék
Nappal nem nagyon fog látszani a különbség, de éjjel álleejtős a dolog
Színesebb is lesz a játék meg a sötét területek tényleg sötétek lesznek, illetve nem lesz egy "alap fehér fény" az egész játékban. PVP-re viszont nem jó, mert nem fogod látni az ellenfelet
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
Mondjuk ezen gondolkozok, hogy ha a kulcs bukó akkor mi értelme ennek? XP és credit azért visszajön de a kulcs...
-
DokiBaxxi
őstag
Biztos én vagyok fura, hogy nem várok el plusz büntetést ha lelőnek 4v1-ben a DZ-ben miközben én nem akartam PVP-zni
Volt egy poszt redditen is még régebben, mikor kijött a Survival, hogy a játék gyakorlatilag folyamatosan csak büntet, ha fair játékos vagy és jutalmazza azokat akik trollkodnak, elrontják a másik élményét, szemetek, stb.A Survival-ös dolgot meg elég sokan kérték és tényleg idiótaság volt, hogy PvE-ben (!!) meg tudtál ölni valakit. Engem egyszer pl. úgy öltek meg, hogy lent voltam, csapattárs élesztett és miközben élesztett, másik csávó megölt. Kicsit se voltam ideges
-
DokiBaxxi
őstag
Players will no longer loose Dark Zone experience and funds when killed in the Dark Zone if they are not Rogue.
(#32187) Snip3r_HUN
Maga az elv mögötte. Kiteszed a lelked, hogy túléld a DZ-t, majd miközben harcolsz a mobok ellen hátba lőnek 4v1-ben korunk hősei és még téged büntet a játék. Flawless logic -
DokiBaxxi
őstag
Egy képpel szerintem könnyebben megtalálja:
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #32069 üzenetére
Annyi változás jön, hogy egyszerűen képtelenség mindent fejben tartani, szerintem nagyobbak is a változások, mint 1.4 esetében, nagyon sok mindent átdolgoznak és ugye még content is jön.Szóval egyelőre nagy + nekik, aztán meglátjuk, hogy mi meg hogyan alakul.
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dendytv #32063 üzenetére
Amit tudok leírok magyarul, a többit majd akinek magyar a játék
Reckless = ?
Savage = ?
Armor = páncél
grip = markolat
CHC = kritikus találat esélye
CHD = kritikus találat sebzése
Enemy armor damage = ellenség páncélsérülése
Assault rifle damage = gépkarabély sebzés (talán)
Brutal = brutális
Deadly = halálos
Destructive = pusztító
Competent = kompetens
Uncomplicated = ?
Responsive = ? (nem tudom, hogy reszponszívként van-e fordítva vagy valami más)Ja és felszerelés módosítók:
1 kivételével mindegyik életerő + páncél, va negy ami tűzfegyver + páncél. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dendytv #32059 üzenetére
Alpha táska, térdvédő, maszk és fegyvertok, mellé reckless/Barrett mellény és savage kesztyű. Másodlagosnak FAMAS. Ügyelj arra, hoogy a FAMAS-on nincs semmilyen módosító, az elsődlgesen pedig csak a grip-en van max. 3% stabilitás vagy pontosság (de csak az egyik).
Nekem amit linkeltem builddel ~6100 tűzfegyver értékem és ~5800 staminám volt, illetve Barrett mellény volt rajtam. Mellényen armor+elitsebzés, maszkon CHC és enemy armor dmg (ead), térdvédőn ead az armor mellett, kesztyűn CHC, CHD, assault rifle dmg. Többi érték a szokásos ami kell (táskán és fegyvertokon armor).
Plusz ugye a fegyver talentek számítanak nagyon, nem tudom, nálam itt mik voltak pontosan, de volt szerintem Brtual, Deadly, Uncomplicated, Destructive, Competent és Responsive. Ezekre tippelek (sajnos már nem ez a build van rajtam).
(#32060) Snip3r_HUN
Tudom, csak még múltkor írtam, hogy 250k lehet talán a max. (kb.) és ebből indult a dolog. De minden bónusz nélkül azt hiszem olyan 130-140k körül volt a krit. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #32028 üzenetére
Tehát azok is amik az előző update-ekkel jöttek? (UMP, PP-19, G36, stb.)
Mondjuk ezt a döntést nem értem, nincs bennük semmi különleges, sőt, a legtöbbjük egyenesen sz*r.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ScomComputer #31980 üzenetére
/c, majd szóköz, majd a szöveg
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TommyS_27 #31941 üzenetére
Jelenleg legalábbis, meglájuk mi lesz majd az új rendszerben.
Amúgy emberek a változtatások nem véglegesek ám még csak PTS lesz. Redditen is csak a hőbörgés megy hogy így meg úgy hülye massive de senkinek sincs annyi esze hogy rájöjjön hogy lesz változtatás csak feedback kell
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TTomax #31844 üzenetére
Igazad van
De ugye nyilván nem csak azért nerfelik az Alphát, mert min/maxolt szinten nagyon erős, hanem, mert a többi buildhez képest nagyon elöl van. Nem ez jött le az előző hozzászólásomból de ezt is akartam hangúlyozni
Egy átlagos játékos által összerakott bármilyen szett vs egy átlagos Alpha között is ugyanúgy nagy a különbség, mint 2 min/maxolt között, és ez a baj főleg szvsz. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
TTomax #31842 üzenetére
Akkor most hasonlítsak egy átlagos Alphát egy min/maxolt másikhoz?
(#31841) Snip3r_HUN
Jó oké, PVP-ben fejre nem sokszor tud lőni az ember, ettől függetlenül a testlövésben is nagy a különbség (testlövés predatorral (vagy mással) vs testlövés alphával).A szívósság bebugoltatásáról nem is tudtam, így már érthető a sok Rambo
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #31826 üzenetére
Nem azért de szerintem is az Alphát kell nerfelni és nem a többit buffolni, mert tényleg túl erős az Alpha. Küldetések közben össze-vissza lehet rohangálni, két pillanat alatt a heavy-t is ki lehet nyírni, ez nem állapot
Leteszteltem, a jelenlegi buildemmel olyan 250k körül van a lehetséges maximuma a critnek fejre, ha mástól nem kapok booster shot buffot. Azért az tényleg túl sok szvsz.PVP-t nem játszok, úgyhogy ott nem tudom milyen értékek vannak pontosan. De hát ugye gondolom az a lényeg, hogy ne COD, BF szintű kill time legyen és az Alpha ezt kicsit megborítja.
(#31838) TommyS_27
Egyetértek, tényleg állandóan csak a nerf megy csak az a baj, hogy olyan hülyék, hogy nem tudnak normálisan balanszolni. Mindig van egy szett/item ami nem az, hogy kicsit jobb a többinél, hanem rettentően OP.Ezért nerfelnek állandóan. Nem lenne semmi gond ha kicsik lennének a különbségek de olyan balf*szok
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #31807 üzenetére
A normalizáláshoz annyit tennék hozzá, hogy azt mondták, a PTS-en kipróbálják majd azt, hogy a Last Stand PVP módban aktiválják a normalizálást meg normalizálás nélkül is megpróbálják és megnézik, hogyan lesz jobb. Ehhez pedig nagyon kell nekik majd a feedback.(#31808) SkyS1gn
Nem csak egy új Incursion lesz, lesz még több PVE tartalom csak most nem beszéltek sok mindenről, jövő héten valószínűleg több infóról is lerántják a leplet.(#31810) micafighter
-
DokiBaxxi
őstag
Nem lesz GS emelés
AlphaBridge nerf -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #31778 üzenetére
Amúgy ez a fegyver alapsebzés ez tényleg el van b*szva, abból a szempontból, hogy amit írtál:
a) nem tudjuk, hogy az adott típusnak mennyi a minimális és maximális sebzése
b) azt sem tudjuk, hogy a firearms értékünk mennyit módosít rajtaSzerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a DPS értéknél a jelenlegi helyett fel lenne tüntetve, hogy a fegyver alapsebzéséből fakadóan elvileg mennyi sebzést osztunk ki, majd mellette külön fel lennének tüntetve egyesével, hogy HS DMG, CHC, CHD, Acc., Stab., és ezekért nem kéne állandóan átnavigálni a karakter fülre.
De hát nem mi fejlesztjük a játékot
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
akoska07 #31696 üzenetére
Aki nem nézte végig a videót annak egy kis tipp: lehet (valószínű), hogy buffolják a nevesített fegyvereket és nem biztos, hogy lesz GS-emelés, így logikusan gondolkodva, ha a nevesített fegyverek nagyon erősek lesznek és kiveszik őket a vendoroktól, akkor érdemes lehet megvásárolni amelyiket lehet. Bár semelyik infó sem biztos, illetve azt sem tudjuk, hogy, ha lesz buff, akkor az retrospektív lesz-e, de azért megérheti a dolog
-
DokiBaxxi
őstag
Szerk: megelőztek
Szerk2: 0:27-nél az a Pit
-
DokiBaxxi
őstag
Szvsz. Q könnyebb, mint a Pit, több a fedezék. Midtown viszont maga a pokol. Megoldható, de nagyon vigyázni kell
Egyébként igen, simán farmolható egyedül a DZ bármely része, megfelelő gearrel. Az már más dolog, amikor jönnek 4 vs 1-be és lelőnek, olyankor kell szervert váltani.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #31418 üzenetére
Ha már új BOO, miért az eredrti mellett van? Nem lett volna jobb a DZ-től keletre?
Na mind1 majd kiderül miért pont ott
-
DokiBaxxi
őstag
Hát nem kicsit vettek vissza. Főleg a fényeken, effekteken, apró részecskéken (pl. hó, füst) látszik, hogy volt butítás, de még így is az egyik legszebb játék. Amit végtelenül sajnálok az az, hogy "elcasualosították". A videóból látszik, hogy eredetileg egy lassabb játékmenetű játéknak készült (készülhetett) és a túlélésen nagyobb volt a hangsúly (kevesebb ammo, étel, ital, mindent scannelt a rendszer a videóban, szerintem a story is jóval nagyobb hangsúlyt kellett volna, hogy kapjon).
Nagyon kár, hogy egy ilyen "stat-buzi" játék lett belőleA map redukálásáról meg ne is beszéljünk...
Ami viszont pozitív, hogy a videóban egy-két UI rész elég csúnya volt szvsz. örülök, hogy azon csiszoltak. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
VincentVG #30275 üzenetére
Annyit tudok a Snowdropról, hogy elvileg a Division-hez írták. Hogy miért nem használják más játékokhoz, az számomra rejtély, mert szvsz. egy igen jó engine-ről beszélünk (mondjuk technikailag nem ismerem, de sokat elmond, hogy az első Snowdropos játék ilyen szép grafika mellett ilyen jól megy PC-n és megjelenéskor se voltak vele nagyon gondok.)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #30186 üzenetére
Nekem ami a legjobban bevált az Alpha után az 4 Pred. + Savage + Reckless volt. Így azért még a vérzéssel talán kompenzálható a sebzésveszteség az Alphához képest
-
DokiBaxxi
őstag
Kellemes, rage-mentes, Békés Karácsonyt Mindenkinek!
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
qukesz #29966 üzenetére
Win10-ed van?
Szerk: látom próbáltad a játékot DX12-ben tehát igen. Nem lehet, hogy jöt valami Win10 update? Mert erősen gyanakszok, hogy a Winfosban keresendő a baj, mivel már hármunknak is elkezdett szarakodni a játék az elmúlt napokban. Patch pedig nem jött a játékhoz ezt megelőzően.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #29878 üzenetére
Sokadig ládából esett
50 körül talán
Nekem tetszik, nem rossz fegyver. Pontosság kell rá legalább 10-15% ha tartani akarom a 300-350-es RPM-et. Tárból felesleges extended, high velocity jó rá. Jó nagyot sebez, közepes-nagy távra hatékonyabb lehet, mint egy AR (még nem tapasztaltam ki teljesen). Sticky bombbal párosítva igen komoly
PVP-re használható lehetne, ha nem lenne a jelenlegi rendszer egy gusztustalan sz*r. Sticky bomb playerre, aztán pár golyóból szépen leviszi a HP-t. Mindezt közepes távból, közelre természetesen használhatatlan. Megtartom, mert PVE-re jó, aztán hátha 1.6 után PVP-ben is használható lesz. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
m0h0senator #29857 üzenetére
Nekem DX12-vel 5 perc alatt 2x crashelt a játék
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ceripapa #29795 üzenetére
Oké, megnézem ezt is, hátha
PETE
Akkor örülök, hogy nem vagyok egyedül. Bár nálam nem a betöltés okozza a gondot, hanem, mint írtam, olyan FPS droppot kapok, hogy a hányinger kerülget(#29801) micafighter
Csak a Windows Defender van fent. Annyiszor hallottam már róla, hogy megakasztja a gépet de eddig sose volt vele gondom. MeglátjukMég valami: Miközben FPS drop van, észrevettem, hogy a HDD LED folyamatosan világít. De megállás nélkül. Tehát valamit valamiért nagyon tölt. Aztán megnéztem és a lapozófájl mérete 9(!!) Gb. Most átállítottam <2Gb-ra, meglátjuk lesz-e változás.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TTomax #29787 üzenetére
Igen, biztos fullscreenben megy
Közben a hiba okozója valószínűleg megvan: amikor szaggat, a HDD LED folyamatosan világít, tehát valamiért valamit nagyon csinál a vinyó és ez okozhatja a dropokat (igen, HDD-n van a játék, valahova tenni kellett a BF1-et
).
Ha valakinek van valami ötlete a megoldásra, szívesen veszem, de csak privátban, mert eléggé off -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Vigilante #29785 üzenetére
Én is valami ilyesmire gondoltam, hogy valami elevszi a fókuszt. De összesen egy Xbox kontroller van bedugva. (Mondjuk kihúzom, hátha.)
Egy Windows Defender van fent össz-vissz, az csinálhat ilyeneket? Illetve lehet Windows Update eredménye? Ma is és ha jól emlékszek tegnap is frissített valamit a kis mocsokÉn DX12-t azóta nem merem bekapcsolni mióta 1.4 PTS-en 1x megpróbáltam és utána 10x kellett elindítani a játékot mire beengedett a menüig
Szerk.: Azok szép értékek
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
johndoo1000 #29706 üzenetére
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #29703 üzenetére
Nekem meg több órányi grind és több száz lezárt csomagból semmi. Thx Massive!
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Hunbeast87 #29483 üzenetére
Velem egyszer volt olyan, hogy mikor beszálltam a helibe, akkor volt 6 másodpercem hátra. Kiírta, hogy Mission Complete, majd haver mondja, hogy meghaltam és a cuccaim a földön. De aztán végül megadta
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
kiezTe90 #29446 üzenetére
Nekem összesen 1x vagy 2x esett értékelhető item survival után
Ha van már egy nagyjából jó szetted akkor pedig nyilván még ritkább a jó loot, mert csak akkor rakod el, ha jobb, mint a mostani. Egyébként szerintem nincs baj a loottal. Annyi, hogy amit a legtöbben használnak (Alpha, Predator) annak ritkább a drop esélye (úgy vettem észre)
-
DokiBaxxi
őstag
Na, újra lesz egy Elite Task Force, jan. 11-13, hely: USA, Észak-Karolina.
PVP-fókuszált változásokat akarnak tesztelni, szóval a nagy PVP-seknek itt az esély, hogy jobbá tegyék a játékotSzerk.: megelőztek
Más: PC bugfix-patch jövő héten
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #29274 üzenetére
Mondjuk gondolkodok egy ideje egy ilyen builden:
-Larae mellény
-Skulls MC gloves
-Specialized táska
-G36Na most ugye a G36 focused talentjét ha kombináljuk Larae mellényével akkor +10% sebzés ha nincs egy skill se CD-n és akkor is ha 1 van CD-n. Ehhez még hozzá jön a kesztyű +16%-a. Aztán ott a Larae mellény + táska, elég sok SP-t lehet nyerni. A többi cucc meg valami random szett item / sárga tárgy. Egyszer ki kéne próbálnom na de ehhez kellene, hogy essen jó rollos Skull kesztyű meg Larae mellény
Annyi kérdés, hogy ti hol szerzitek ezeket a jó Könnyű M4-eket? Nekem ha dob akkor se jót (bár most van egy használható darab). Tegnap Lexiből jött vagy 3, máshol esetleg nagyobb a drop esély?
-
DokiBaxxi
őstag
We are aware of an intermittent disruption to a number of online services. We please ask for your patience whilst we investigate.
(Uborka Support)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #29180 üzenetére
Russian Consulate DPS karival? Hááááát...
Majd megpróbálom egyszer, hátha megy, a csapatot preferálom (na persze nem az ilyet ami most volt
)
-
DokiBaxxi
őstag
Hát én majdnem sírva fakadtam
Gondoltam, megcsinálom a napi Russian Consulate küldetést challengingen.... hát nem számítottam rá, hogy ennyire szenvedés lesz...
Én nem tudom milyen csapat volt ez akikkel összedobott a játék, de konkrétan alig bírtunk végigmenni a misszión. Kb. egyedül voltam DPS vagy nem tudom de a többiek se tanknak se skill buildnek nem voltak jók, folyamatosan feküdtek, heal se ment meg úgy semmi se... Boss fightnál majdnem elhasaltunk. Amikor a szerver teremben jönnek az LMB-sek mindegyikük felhúzódott a karzatra, úgy fostak a moboktól... Komolyan ennyiszer 1.3-ben feküdtem utoljára napi közben. Boss fight-nál nézem, 2-en egyszerre lövik Hornet-et és alig megy le az élete. De azért mindenki 250+-os GS volt. Nem tudom milyen emberek voltak ezek de frissen felhúzott, optimizálatlan gearrel rendelkező haveromnak nagyobb a DPS-e. -
DokiBaxxi
őstag
Kinek mennyi a DPS-e 4Predator/Reckless/Savage builddel? Max. 395-re tudtam feltornázni, de ha jól rémlik voltak itt 420+-osok is 350k körüli szívóssággal
Jelenleg mondjuk G36- Brutal, Destructive, Focused van nálam nem tudom mennyi lenne egy Lightweight M4-gyel.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #29093 üzenetére
Én annyit tennék hozzá, hogy ha nem PVP-s a Survival akkor a DZ5-ös kimentési pont is bejövős (nekem legalábbis). Ha jól helyezkedik az ember talán még gyorsabban is megvan a Hunter.
Általában solo-ban megyek, nekem a turret és a first aid a 2 skill amit le szoktam kraftolni. DZ-ben arany G36, illetve csak arany és lila felszerelések + fegyvermódosítók. Mindig arra megyek, hogy több legyen a stamina, mint a firearms. Így általában menni szokott a dolog.
-
DokiBaxxi
őstag
Jól van, látom nem csak nekem szúr szemet (még mindig) hogy a topik tele van szó szerint hasztalan, teljesen OFF hsz.-ekkel
Azért amikor már több ember is írja, hogy nem oké akkor el kéne gondolkozni azon hogy mi is történik
Szerintem itt senki nem a topikgazdát/gazdákat szapulja mert az összefoglaló igen igényes és a topikgazdai feladatokat is ellátják az illetékesek. Itt a baj azzal van, amikor naponta 50 hsz. arról szól, hogy na akkor ma lelövünk mindenkit és jön a 25 "vicces" kép meg gif csak úgy a semmiből. Ahogy néztem a játékos listát, 19 évemmel az egyik legfiatalabb vagyok itt és a topik mégis, mint egy rosszabb COD fórum, mintha tizenévesek írogatnának
Ettől függetlenül tényleg sok segítség jön, ha arról van szó akkor szvsz. az egyik legösszetartóbb topik. Csak, tényleg sok az off. -
DokiBaxxi
őstag
Srácok, ha AB szettet használok és az egyik fegyveremen van olyan talent ami elvileg alapból nem aktiválódik (pl. kell hozzá 3800 elektronika és nekem 2800 van, csak random számokat mondtam), akkor az AB szett bónusz az adott talentet aktiválja, vagy passzív marad?
-
DokiBaxxi
őstag
SOTG: holnap jön a bugfix arra, hogy Larae lelőhetetlen
illetve, volt olyan, aki 176-szor bukott el Survival PVP-ben és volt olyan, aki 172-szer Survival PVE-ben. Na azért az már teljesítmény
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
LeonAran #28705 üzenetére
Az szép
Én szerintem ott helyben agyvérzést kaptam volna
Egyszer én is találtam kimentési pontot, ahol Hunterek dekkoltak csak én megszívtam, instant halál (turret is lőtt meg egy shock gránátot is bekaptam).Azóta az időt is nagyon figyelem meg azt is hogy ne legyen Hunter meglepi
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Synaptic #28459 üzenetére
Hát őszintén szólva nem nehéz kitalálni, ha megnézed az inventory-t, hogy mi mit csinál. Nem, nem voltam profi cuccokban, hogy is lehettem volna? Egyszerűen csak megnéztem, hogy jé nézd már ez növeli a jelenlegi statokat akkor csak felveszem.. Nem azt mondom, hogy értsd meg az egész játékot rögtön az elején, mi hogy számolódik, minden kis elem stb. de azért ha csak azt nézed, hogy tűzfegyver/élet/elektronika akkor egy átfogó képet már kaphatsz a dologról.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Synaptic #28456 üzenetére
Azért te se vagy semmi
Az ellenfél mindig pár szinttel magasabb, mint te, hogy ne legyen túl könnyű a játék. Ez nem a COD, ahol a játék az öledbe rakja a tökéletes geart. Itt neked kell alakítgatni, felépíteni a karaktered -> DPS/Tank/Skill build. Valószínűleg túlságosan rámehettél a DPS statra ha 2 lövésből haltál vagy egyáltalán nem vettél/szereztél új cuccokat és még szinte kezdő rucikban voltál. Ennyi volt a probléma erre te a játékra fogod hogy biztos bugos meg szarMég 1.3-ban, a játék legrosszabb időszakában sem haltam 2 lövéstől DPS-ként
Azóta pedig nagy mértékben csökkent a mobok sebzése.
(#28459) Synaptic
Ha ez valóban igaz, hogy a térkép bal oldalán lévő küldetések (mert egyébként keletre haladva egyre nehezednek) 25-ös szinten voltak amikor te 12-es vagy akkor, mint feljebb írták: menj be a Dark Zone-ba (Fekete Zóna) majd ki az valszeg megoldja. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #28452 üzenetére
"Lehető leghamarabb juss be a DZ-be."
Siess, de ne a DZ-be jutás legyen a prioritás, hanem a jó gear. Legalább 2-3 lila gear és min. 1 lila fegyver legyen nálad mire eljutsz a DZ-ig. Aztán DZ-ben lehet lecserélni a kékeket sárgára, meg egy vagy kettő sárga fegyvert lekraftolni. Nincs ebben semmi bonyolult, a könyvtáras bosst egyedül megöltem többször is. Mindig röhögök mikor előttem vagy 5-6 ember bejut a DZ-be de mindegyik meghalDe egyébként van benne luck faktor erősen, múltkor az istenért se akart dobálni lilát, meg is haltam
-
DokiBaxxi
őstag
Azt tudja valaki, hogy a Famas harmadik talentjét (Uncomplicated) lehet-e rollolni másra? Tehát kizárólag Famas-talent vagy nem?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TommyS_27 #28084 üzenetére
Ahha. Az jó mert nekem napi misszió se dobta, DZ-ben se esett meg úgy kb a 15db cache-ből se amik survival-ból jöttek. De sebaj
Ennyire kicsi az alapsebzése?
Nekem egy 26.7k-s Ak van most de tegnap HVT-t csináltam randomokkal és az egyiknek FAMAS volt a kezében és csak úgy hentelt, hullottak a mobok. Hát mondom csak ki kéne próbálni
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Csoffadalom #28074 üzenetére
Az engem is érdekelne, hogy hol esik a FAMAS
(#28083) players111
Nos ez is egy lehetőség de ezen kívül? -
DokiBaxxi
őstag
Na mondjuk azt a fejlesztőt is jól fejbe b*sznám amelyik úgy döntött, hogy akkor maradjanak ott a Hunterek a kimentési pontnál miután megöltek 1-1 playert.... Az a kellemes érzés amikor másfél órán át lootolok, kész vagyok a kimentésre, jó a gear és instant megöl egy Hunter amint odaérek... Hát grat
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
nyamsas #27991 üzenetére
Nem tudom, hogy szoktátok csinálni, de nem szabad rusholni a Hunterre. Meglövöd párszor, ő egy ilyen 3-4x healeli magát aztán előbb-utóbb adódik lehetőség, amikor le tudjátok lőni. Feltéve, hogy van megfelelő gearetek. Én úgy szoktam a geart csinálni, hogy mire beérek a DZ-be legyen pár lilám, esetleg 1-2 sárga. DZ-ben aztán azonnal min. 1 sárga fegyver és törekszek a kék gear cuccokat sárgára cserélni. Meg, persze egy First Aid skill és egy Turret be van rakva, meg 3 medkit.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #27892 üzenetére
Értem. Akkor felteszem a módosítóknál inkább van krit esély, mint fejlövés sebzés (én az utóbbira szoktam rámenni, nem tudom jó döntés-e).
(#27895) arnikusz
Ja igen, meg a krit esély stat a kesztyűn.(#27897) arnikusz
és hogy érzed melyikkel viszel be több sebzést? Fejlövés vs. krit esély? (tudom több DPS-t ír az utóbbinál de az sose számít kb.) -
DokiBaxxi
őstag
Stash size has been increased from 70 to 150 total items.
Egyébként itt: [Gloves] Skulls MC gloves: Increased damage when no gear set bonuses are active. mi minősül gear set bónusznak? a 4-es bónusz csak, vagy már a 2-es is az?
(#27669) pzstm
Akkor ennek a kesztyűnek úgy őszintén mi értelme? -
DokiBaxxi
őstag
Oké csak enyhén szólva se idegesítő mikor napi 50 új hsz jön amiből mindegyik kb. valami szuper kép, gif, hogy akkor na fiúk megyünk PVP lelövünk mindenkit stb. Szerintem ezt el lehet intézni 1-2 hsz.-ben és/vagy uplayen/steamen privát üzenet formájában
Aztán meg mikor valaki kérdez valami értelmeset az meg elveszik a sok hülyeség között -
DokiBaxxi
őstag
válasz
#35434496 #26757 üzenetére
Egyébként én imádom ezt a topicot olvasgatni, mert mikor jön valami fontosabb hír, vagy újítás akkor tele van fontos és hasznos infókkal és szerencsére nem siklok át felettük/nem kell őket keresgélni a sok haszontalan és k*rvára off hozzászólás között, amikre létre lehetne hozni egy The Division OFF topicot.
Just saying
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest