- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
alibiman #48691 üzenetére
Húha, elég érdekes párhuzamot tudsz vonni dolgok között....
Képzeld, én a "menő csávó" is szoktam tanácsot/segítséget kérni hardver/szoftver gond esetén és sokkal egyszerűbb az adatlapomra hivatkozni, mint leírni, hogy milyen hardverről van szó. A rutinos fórumozóknak is az az első egy kérdés esetén, hogy megnézik a kérdező adatlapját, hogy milyen hardverről is van szó, már ha ki van töltve.
Szinte biztos vagyok abban, hogy a kitöltött adatlapról csak Neked jut eszedbe az, hogy pávázás/nagyzolás... -
RazoR
veterán
válasz
alibiman #48675 üzenetére
Akkor először is poén volt, aki érti, érti aki nem az nem.....
Másodszor valóban régebb óta vagyok itt mint Te, de még véletlenül se hidd azt, hogy ettől én különbnek érzem magam bárki másnál itt a fórumon!
Harmadszor, a stílusodon csiszolhatnál egy kicsit, nem vagyunk haverok és nem őriztünk együtt libát, hogy ilyen hangnemben írj, szerintem én nem nyilvánultam meg feléd ilyen stílusban úgyhogy megkérnélek, hogy Te se tedd!!! A hsz-em sem Neked ment válaszként!
Negyedszer, az addig oké, hogy a játékkal kapcsolatban kértél tanácsot, kaptál is, de ez a kinek gyorsabb az ssd-je f@szméregetés már nem egészen a játékkal kapcsolatos...szerintem.
Egyébként ahogy Anonymus is írta, normál felhasználás mellet teljesen mindegy, hogy Sata3 vagy PCI 4X-es az SSD, nincs észrevehető különbség! Béke
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
SSD vásárlásban szeretnék tanácsot kérni, hogy milyet lenn érdemes? M.2 vagy Sata3? Mire kell figyelni? Melyik lenne az ajánlott sebesség, melyikkel kapnék több fps-t a játékokban? Melyikkel töltene be 0,1 sec alatt a vindóz és melyik tudna 5000/5000-et? Remélem jó topikba írtam! Előre is köszi a segítséget!
-
RazoR
veterán
válasz
Panther_O #48601 üzenetére
Sokan itt a megjelenés óta játszunk, mégis ugyanez van mint nálad. Az egyik szerveren lelövünk mindenkit, aztán hirtelen előkerül egy 4-es csapat akik 1mp alatt megfektetik az egész csapatot. Sajnos rá lehet ezt fogni a lag-ra de ez nem az....
Ahogy akoska is írta ilyenkor a szerverváltás a megoldás. -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #48587 üzenetére
Ha újraírják a kódot és nem kliens oldalon lesznek tárolva az élet, lőszer, rpm, stb. dolgok akkor csinálják csak a második részt ezt meg kukázhatják nyugodtan felőlem!
-
RazoR
veterán
Eltévedtem, vagy mi van? Ez a Division topik, vagy valami hardver???
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #48481 üzenetére
Hány-hány kill a vége az egyes maszkokhoz?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #48450 üzenetére
A maszkok is vannak újra?
Mi az a súlyos vagy kritikus módosító?
-
RazoR
veterán
válasz
Nightfall75 #48424 üzenetére
Ha ez tényleg így lesz akkor ez elég jól hangzik.
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
#92704512 #48149 üzenetére
Felesleges ilyen összefüggéseket keresni, hogy mi miért hol esik. Hetek óta kb semmi értelmesen nem kaptam, erre tegnap leültem fél órára és esett 5 CF item, 3 egymás utáni ládanyitás, 3 CF köztük végre a hiányzó Striker Holster, pénteken meg egymás után 2 Ház, mindezt DZ-ben.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47728 üzenetére
Sniper, hozz már ki nekem egy Nomad fegyvertokot lécci!
-
RazoR
veterán
válasz
#35434496 #47673 üzenetére
Meg b@ssza meg..... és olyan gyorsan el is tűnt.
-
RazoR
veterán
Tudni valamit arról, hogy mikor jön a CF droprate emelés? Olvastam valahol, hogy lehet, hogy holnap....
-
RazoR
veterán
válasz
insidious_ #47521 üzenetére
Öké főnök!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47512 üzenetére
Nem feltétlen sokadik reg, csak szimplán paraszt....
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47190 üzenetére
Csak a mellény hiányzik, a többiből van 2-3-4 darab....
-
RazoR
veterán
CF Firecrest-et ti hogy raknátok össze?
4/4/7ezer vagy 3/3/10 ezer? -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47001 üzenetére
Lexi is megvan 5:30 alatt egy jó csapattal.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47062 üzenetére
-
RazoR
veterán
Már most behányok a Lexitől és még 6 nap....
-
RazoR
veterán
Azért az mókás, hogy 5 ládából 5 cf és 5 sima cucc....
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #46901 üzenetére
Full leállás van most, se Support, se semmi. Valami nagy karbantartás lehet.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46877 üzenetére
Akkor már csak egy CF set kéne, hogy tudjak egyedül CF-et farmolni.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46874 üzenetére
Mindezt hol csinálod, jobbra fent a folyosón? És milyen set-ben?
-
RazoR
veterán
Excel a CF gyűjtéshez, szinez, számol, ha esetleg valakinek kell...
-
RazoR
veterán
Egyedül mit érdemes farmolni CF-ért?
-
RazoR
veterán
Ez az utólagos CF farm nem túl haladós *assza meg...
-
RazoR
veterán
válasz
Lifer092 #46479 üzenetére
Hónapok óta nem játszottam, de egyetértek Veled. A DZ jelenleg (gondolom ilyen szempontból nem változott 1.6 óta) egy szociális tesztkörnyezet tele szociopata emberekkel ami kicsit ilyesztő is. Az arctalanság mögé bújva kijön belőlük a valódi retardált énjük és vele együtt minden elfolytott agresszió.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #46459 üzenetére
Akár, vagy itt a ph-n vesznek el tőle valamit...
-
RazoR
veterán
-
-
RazoR
veterán
Jajj gyerekek, látom itt semmi nem változott!!!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #42425 üzenetére
Amúgy szerintem az akadásoknál nem fps drop van, hanem valami lag féleség, mert indítás után nálam is van, de az fps meg sem mozdul 60-ról!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #42421 üzenetére
A 1703-as build már a CU-s verzió, ezzel nekem is volt sok szívás mert egy sz@r! Csak ugye a drága MS-nek elég agresszív a win10 frissítése így kb kikerülhetetlen... Game mode-ot tényleg érdemes minden részével együtt kikapcsolni!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #42324 üzenetére
Szerintem ez a "valamit át kell kapcsolni" nem a legjobb fordítása a dolognak, ez kavar meg...
Teljesen átdolgozzák a rugózást állítólag, a köv, SOTG után okosabbak leszünk. -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #42189 üzenetére
Te beteg vagy (nem bántásból)!
-
RazoR
veterán
válasz
defede #42172 üzenetére
Senki sem oltott le szerintem, én legalább is nem olvastam ilyesmit!
Vegyél fel nyugodtan, engem nem zavar, én is ezt tettem a legelején, volt vagy 120 ismerősöm uplayen aztán szépen lassan kialakult egy kisebb létszám.Sőt, még az is szerepel a játékoslistában, hogy kit zavar és kit nem ha idegenek felveszik barátnak...
Semmi elutasítást és oltást nem kaptál, mindössze jelezták, hogy az összefoglalóból választ találsz a kérdéseidre!
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #42162 üzenetére
Senki sem kergettet el senkit! Egész egyszerűen kismilliószor leírni ugyanazt senkinek sincs kedve, főleg, hogy minden kezdő megtalálja az összes infót az összefoglalóban beleértve elég sok játékos nevét is akit fel tud venni uplayen!
Pont, hogy a Te időszakos ehhez hasonló cancer flame keltő posztjaid teljesen feleslegesek!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #42092 üzenetére
5 és fél hónapot játszott...
Beteg, ez az igazi no life!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41699 üzenetére
Szép volt!
-
RazoR
veterán
Nyinnyabájk hol eshet?
-
RazoR
veterán
válasz
Rossonero89 #41491 üzenetére
GE ranglista helyezés után kapható!
Vagyis ha nem vagy csíterhekker akkor nem lesz maszkod! -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #41475 üzenetére
PVE részen tök jó, meg ötletes amit most csináltak, jópofa ez a GE is csak hát na....
-
RazoR
veterán
válasz
#35434496 #41456 üzenetére
Max igen, de a baj az, hogy nem a rohadt PVE farmolás lenne az endgame hanem a pvp, de az meg mint már egy jó ideje, játszhatatlan! Annyit meg nem ér egy játék, hogy esetlegesen megsérüljön valami hardver (keresztülfejelem a monitort)! De mindig csak ezt a rohadt PVE tartalmat foltozgatják, mert az inkompetens Massive tudja, hogy a pvp már menthetetlen!
A Classit még össze kéne farmolni...
-
RazoR
veterán
További jó játékot kívánok mindenkinek, én itt befejeztem!
-
RazoR
veterán
Valaki kapott már a vásárolt ládából classi itemet? Mennyi a droprate? Szerintem valami nagyon nem oké (szokás szerint)....
-
RazoR
veterán
Igeeeennnnn!
Fixed a bug where players could run faster than they should by spamming the sprint button.
Added a hard cap on RPM for all weapons. It will no longer be possible to overcome the RPM limitation of a weapon, no matter what shooting method is used.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest