- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desy
tag
hahah...
Ez nagyon jó táblázat és bizonyára azoknak szól, akik az úgynevezett történetet akarják üldözőbe venni. Van a játékos... aki nem törődik a dolgokkal, hanem élvezi azt amit lehet.Csak azért a kép, hogy ne a szó legyen... Láthatóan , szinte sehol nem vagyok a történetben azonban az egész terület minden zugát bejártam... "többnyire".
-
Desy
tag
... nos, rendben. Ami engem illet, még sohasem foglalkoztam a vulkánnal. Valamiért viszont most ez egy aprócska kíváncsiságot hozott.
Csak megjegyezném... mostanában a játékok indírása problémásnak látszik amikor a felugró azt írja: a video driver elavult és... blabla... cseréld, frissítsd.
Aztán amikor csak kikapcsolom... simán teszi a dolgát. A játék fut és több panasz nincs.
Vulkán...
Optimizing Shaders...hmm... ilyet még korábban sohasem láttam kivéve a "Detroit Become Human" alkotást. Nekem ez fut... és azon túl, hogy némileg sötétebb lett a kép.. időnként némi frekvencia zavar látszik. De ha azt veszem, hogy fut... akkor fut (persze nyilván valamit állítani kellene a monitor/megjelenítő körül vagy video driver cserélése(?) de azt meg nem teszem meg)... -
Desy
tag
Nos... azt gondolom, nálad a beállítások körül leget valami gubanc. Főként azért is, mert ha az egyik rész jó... akkor a másikkal lehet a probléma. Bizonyára a másik rész valahol hibádzik.
Ha ezt a másik beállítást erőlteted, akkor ehhez kellenek mindenféle lényegi információval előrukkolni. Talán a játék utolsó frissítésének ideje szerinti környeztet kellene biztosítani...?
Ami azt illeti... hogyha egy módon jól fut, akkor azt kell használni.
Valójában és sohasem használtam vulkánt meg egyéb extra őrültséget...
A játék attól jó ha fut...
Amikor a tesztelési idő van... mesés... többnyire. Néha nem. És amelyik nem az később sem működik egy másik tesztnél vagy próba alkalmával. Irigylem a másikat mivel nála az a játék mozi szinten tökéletes? Igen, irigylem! Ugyanis bosszantó, hogy nekem nem akar működni. Az ilyen alkotások kiesnek a lehetőségeim közül. És van belőle jó pár...
Az internetkapcsolatra sok dolgot rá lehet fogni. Azonban a legtöbb a felhasználói beállítások miatti probléma. Amikor nem, akkor a kiszolgáló alacsony képessége az ok. A szervereket időnként az átmenő forgalom mértéke szerint kikapcsolják és ez a hirtelen növekedéskor jelentős teljesítményveszteséget jelent. Néha a vonalakon túl sok a fölösleges adat... Szóval ismert ez mindenkinek. A 76 esetében is írtam a kiszolgálói problémát. Amikor az első szabad időszak volt ... semmiképpen nem találtam vonzónak. Amikor az utolsó... összességében is jelentős változások történtek. Akár a töréspont esetében. Az utolsó szabad időszak annyira élvezetes volt, hogy befizettem a játékra. És... ilyenkor gondolok arra, hogyha ezt a teljesítményt az első pillanatban is megadta volna a kiadó... akkor a bevételei az egekben lehettek volna! Ámde és azonban nem vagyok ilyen optimalitása mivel az Ázsiai árak a realitás és az EU pedig az igásló. Pontosan ezért sem vásárolnék a nyugati árakon...Az interneti elérés csak akkor elég gyors, hogyha a vonalat egy pajzskiszolgáló támogatja. (legalább is a rendszergazda szerint ez alaptény, mivel a reklámokat és a fölösleges adatcseréket meg a háttér-kapcsolatok és gép-társalgások sokaságát csak így lehet kiszűrni) Az itteni 1000/1000 kapcsolat 949-en a megfelelő géppel egy méréskor elérhető. Ha valami gond van a géppel... bármi... akkor ez lemegy 150...100... 10 alá...
-
Desy
tag
Miért nem a konkrét támogatást keresed a problémáddal? Azt gondolom, talán túl erős a géped és a futtatott programok képtelenek megbirkózni a roppant teljesítménnyel. Az Ubisoft vagy az eladó... segít ha konrétan leírod a problémát és a szükséges naplózó "hibafájlokat" is mellékeled.
Persze... ha túl sok időt játszottál vele, akkor nem kapsz visszatérítést maximum néhány tanácsot. Ez a felhasználó képességéhez mérten vagy elég vagy nem....
Azonban van néhány játék... ami nálam hasonlóan válogatós. A probléma akkor jön elő... amikor már birtoklom a művet és... amíg a szabad próba fut ~ 20-30 órát... hát... mesés és kiváltképpen ösztönző!
Persze... átverve érzi magát az ember és hajlamos azt mondani a két cucc... nem is azonos! -
Desy
tag
válasz
Ergo_Proxy #1061 üzenetére
... szerintem mindazonáltal, hogy ez két különböző játék csak pár dologban mutat azonosságot és ez így rendben is lehet. Mivel csak egy terrorista vagy aki a meglevő hatalmat ássa alá... miből gondolt, hogy a környezet majd elegáns módon segíti? A fegyvercső előtt szaladgáló vagy a lövés hangjára/halott láttán megbújó és nyafogó civil mit kellene hogy tegyen? Üljön le veled sakkozni? Amikor megszólítod segít és a társalgása baráti. Amikor nem lépsz a tettek mezejére... csak létezik.
A játék nem itt hibás.. nem. Ott talán, hogy a környeztet nem lehet felszabadítani. Mivel - vegyük úgy - a területen járók ismét megszállják a már általad elfoglalt/kiürített létesítményt. Ez egyfajta örökös jelenlétet ad. De a történet ehhez van. Ezért azt követni kell...
A játék készítés egy nagyon behatárolt és erősen korlátozott dolog. Alkalmi párbeszédek és vagy állandóan beszólogató (gyakorta ellenséges vagy csak értelmetlen) szövegek... ? A játékpiac még nagyon kezdetleges... messze nincs a kívánságlista lehetőségénél. Választék sok mindenre, de nem mindenféle lehetőséghez. Elképzelései szinte mindenkinek vannak... de a megvalósíthatóság egy adott környezetre lényegében céltalan. Tehát, fölösleges.
Egy másik esetben... viszont "ha és amennyiben" a szem előtt a M.I. forgatag és ez a megkívánt... mást kap a látogató. "Cangloong City" menet közben futtató környezetet váltott és másik szempontokat kezdett követni. A játék mássá vált mint aminek szánták és ez hátrányos-előnyös. Függ attól: ki melyik asztalnál ül. A "CanHu Fortress 2017" jól megmutatja az új lehetőségek egy részét. Ma...!? Megint más... holnap is mássá válik. Mire a közönség elé kerül nagyjából a "Cyberpunk 2077" életútján prezentál.
Egy játék, nem kell, hogy mindenkinek tetsszen. Elég ha megveszik és egy jót szórakoznak általa. Elég, ha néhány eseménye "csak" leköt. De az jó, ha a vásárló látványos elemek sokaságával találkozik és a látványvilág mellé a bábu mozgatása és ténykedése kielégíti. Semmi sem tart örökké és... unalmas lehet.
Azonban ha egy feladatot úgy viszel végig ahogy az előtt még soha... büszkeséggel tölt el. Vagy nem? Az efféle lehet némileg ösztönző... akár a hálózatos, közösségi játékok felé.
A töréspont búvárhajó bázisa egy kiváló játéktér. Ott úgy végigmenni, hogy a M.I. fel sem fedez... az már valaminek a kezdete!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest