Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az.. csak azt nem értem, hogy eddig ha extractolni kellett sentinel commandert, akkor nyugodtan meglőhetted amíg a földre nem került, vagy kiüthetted, mert nem halt bele. Kb. kétnaponta jött fel ilyen napiküldi és eddig nem volt gond.
Nem is értem mi volt a terv hogy most meghaljon egyből, de még a KNOCKOUT opciótól is...
Mert esküszöm elcibáltam volna 1.7.km-re a ponthoz, bár hegyen keresztül kellett menni, és volt egy nagyobb kerülő, de leszartam volna, megcsináltam volna. Viszont akkor helikoptert ne küldtek volna. A kocsikat meg az abból kiszállókat megoldottam volna, mert a helikopter is lőtt mint a fene, de a commander kb szivacsként funkcionált, és felfogott mindent, csak féltem hogy kinyírják egy idő után.
De egy idő után annyira alacsony volt a HP, hogy nem tudott regenerálódni időben, így belenyekkentem.
A kocsikkal nem lett volna gáz, max 4 enemy, azokat szépen headshot aztán megyünk tovább, csak a helik egy idő után lerágták az életem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest