Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achar
tag
Esetleg karácsony környékén vagy jövőre. Van egy pár bosszantó dolog, THEVR-éknál a béta tesztes videóban látni a legtöbb hibáját a játéknak, például rohadt kellemetlen random pontokra dob vissza kb 1 km-re, engem is bedobott egyszer egy hegy alá.
Az AI is elég érdekes néha, van, amikor taktikázik, van amikor földbuta. Csapatban játszottam mikor jött egy drón egy kisebb tanyán. Na ez elkezdett körbe-körbe repkedni, tök értelmetlenül. Volt olyan, amikor 1 km-ről lőttünk egy "tábort", az ellenség meg mint a felbolydult hangyaboly, rajzott összevissza, csak felénk nem.Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy azért várni kell egy kicsit a megjelenéssel, mert az UBISOFT-tól megszokott módon egy félkész játékot kapunk, és egy fél év kell meg egy jó pár update meg patch, mire értékelhető lesz a játék. De ez csak az én véleményem...
-
XeeN
senior tag
A mi 4-es partink a szokásostól eltérően, most nem ugrik bele egy új játékba. A beta sajnos egyikünket sem győzte meg. Tudom, hogy ez a verzió egy korai build, de a (tapasztalt) bugok mennyisége elriasztott. Az ára sem mellékes, ezért majd min. három hónap múlva újra értékeljük a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
).