Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Danecay #1056 üzenetére
Igen az Anthem frissítése, a 2.0-ás verzió le lett lőve. Aztán mennyi idő múlva nyírják ki a játékot is...? EA-t ismerve jövőre biztosan lesz bejelentés, hogy valamikor lekapcsolják a játék szervereit.
Az Anthem bétáját orrvérzésig toltam. Aztán hivatalosan is megjelent. De direkt nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam hogy összekapják a játékot és majd akkor vissza térek rá.
Vissza is tértem a játékhoz, de full kuka volt úgy ahogy volt. Erős gépen is beesett az FPS ~35 FPS-re indokolatlanul. Aztán a rengeteg töltőképernyő... hiába a gyors proci, a sok és gyors ram meg a gyors adattároló ha a játékélményt folyamatosan megtöri egy-egy töltőképernyő... A bemutatókon látható videók alapján ígéretes volt, aztán a gyakorlatban full kiherélt lett a játék.
Aztán itt a másik a Ghost Recon Break Point. Ezzel is a bétában orrvérzésig játszottam. Majd elhittem amit láttam, hogy jó lesz és megvettem megjelenéskor a nem tudom milyen Deluxe vagy miféle pakkot... Megjelenés után 17 órát tettem bele majd leraktam... Ebből sem nézek ki fényesebb pályafutást....
Haverok-barátok miatt kerestem valami címet amit közösen tolhatunk munka után és szabadidőnkben. De mindegyik lehurrogta hogy hagyjuk ezt a játékot
aztán igazuk is lett. Nagy a csend ekörül is. Amit a játék itteni topikja is megerősít, mert nem pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Fogyjunk le!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest