- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Én első körben azzal is megelégednék, ha hivatalos portok jönnének belőlük modern PC-re(GZDoom nem ér) és konzolokra, sőt, telefonokra is. Az igazi gyönyört viszont az jelentené, ha hagynák egy kis levegőhöz jutni a Ravent két CoD között, s alkotnának egy igazán elbűvölő Hereticet vagy Hexent, esetleg ha bátrak, ezekből összegyúrnának valami ütőset,- persze ez nagy valószínűség szerint nem fog megtörténni és a jogok is csűrve - csavarva vannak. Én mindenesetre elvagyok a GZDoommal, de jó lenne látni egy ilyet.
-
Chp
őstag
A Heretic 30 éves megjelenéséről bezzeg nem született egy szónyi firka sem tavaly decemberben, amit kissé hiányoltam a kutya fáját.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A rajongók régóta várják hogy elkészüljön egy remake, de erre továbbra sincs túl sok esély.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest