Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljani
aktív tag
válasz
Bad Pritt #21 üzenetére
Az én PS5-öm erősebb mind tied!!!
De komolyan, nem tudom nekem semmi se volt jelen (vagy nem tűnt fel). Pedig PS4-en amikor ugrabugráltam el a 3 Yharnami árnyék elől miközben egyik tüzet fújt a másik tűzlabdázott a harmadik meg a keci hosszú katanájával slashelt akkor volt diavetítés anno… Iksz… tükörsima 30 fps.
-
Bad Pritt
félisten
A szar frame pacing továbbra is jelen van a játékban. A PS5 nyers erőből kisimítja a nagy részét, de továbbra is szaggat a játék bizonyos helyzetekben, ezt vagy észreveszi az ember vagy nem. Nálam Forbidden Woods meg a Rom bossfight volt látványos, ezeknél tényleg érzékelhetően beszaggatott.
-
paljani
aktív tag
válasz
Bad Pritt #19 üzenetére
Najólvan hiába az öreg szemem azért pl. egy 20 fps-es dipet még mindig látok (ha meg mégse akkor meg nincs probléma
). Most körülnéztem a redditen/jútúbon, hogy ki-mit tapasztalt PS5-ön Bloodborne-al de egy-két egyedi esetet leszámítva (e.g HDCP Issue) nem láttam semmit. A legtöbben a 30 fps miatt sírnak csak ami a mai elvárások tükrében érthető.
-
Chp
őstag
Én első körben azzal is megelégednék, ha hivatalos portok jönnének belőlük modern PC-re(GZDoom nem ér) és konzolokra, sőt, telefonokra is. Az igazi gyönyört viszont az jelentené, ha hagynák egy kis levegőhöz jutni a Ravent két CoD között, s alkotnának egy igazán elbűvölő Hereticet vagy Hexent, esetleg ha bátrak, ezekből összegyúrnának valami ütőset,- persze ez nagy valószínűség szerint nem fog megtörténni és a jogok is csűrve - csavarva vannak. Én mindenesetre elvagyok a GZDoommal, de jó lenne látni egy ilyet.
-
paljani
aktív tag
Amikor meglátod kapsz insight-ot és onnan már tudsz szintet lépni a babánál. Ha túl erős a cleric beast akkor farmolj kicsit előtte és úgy menj vissza hozzá (molotov cocktailekre különösen allergiás ha veszel egy 5-6 darabot az nagyon sokat segít) ha ezek se segítenek akkor sincs gond, mert opcionális boss és simán kihagyható és később (megszintezve) vissza tudsz jönni hozzá és meg tudod alázni. Segítenék neked co-opban de nem vagyok benne biztos, hogy ilyen korán már van small resoning bell-ed, hogy megidézz, de ha van írj rám privátban és segítek.
-
Sazsi
kezdő
Tíz éve még a Cleric Beast-et se sikerült fölbe döngölni
. Nem vagyok jó a software-től.
-
Scholes9
nagyúr
Számomra a legjobb PS4-es, és az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. 2x adtam el anno, de a 3. beszerzés és próba után annyira beszippantott és akkora élményt adott, mint nagyon kevés játék eddig
-
Chp
őstag
A Heretic 30 éves megjelenéséről bezzeg nem született egy szónyi firka sem tavaly decemberben, amit kissé hiányoltam a kutya fáját.
-
Blizz
őstag
a pac man meg 45éve.
végtelen hasonló cikket lehetne gyártani -
paljani
aktív tag
Értem, igaz PS4-en be tudott hitványodni az FPS itt-ott (pl. Shadows of Yarnham, Lecture Hall) de soha nem készítettek hozzá perf patchet. PC-n, PS5-ön tökéletesen fut én már anno is csodáltam, hogy egy ilyen játékot ki tudtak hozni vanilla PS4-re (DS3 is BB engine-t használ) ami már a megjelenésekor se érte el egy (akkor) alsó közepes PC szintjét. De látom már intézkedtetek.
-
paljani
aktív tag
PC-s emulátoron (direkt nem írom le a nevét) van rá 60 FPS mod (is) meg egyéb QoL változtatások (direkt ugrás lámpától hrlyszínekre pl.). Nekem semmit sem tett hozzá a játékhoz, hiába igazították az Iframe-eket is hozzá. Ez nagyon nem egy fast paced lövölde, hogy több kelljen fix 30-nál.
-
paljani
aktív tag
A jeles évforduló örömére a napokban újra végigvittem ill. Gherman/Moon Presence párost mára hagytam.
Nem értem milyen technikai csoda hiányáról hablatyol a cikkíró, maga a játék iskolapéldája a művészi koherenciának, a grafikája egységes és nagyon jól öregedett az a csoda, hogy a PS4-ből ennyit ki tudtak hozni anno…
Simán lehetne második rész belőle lore wise eleve több álom (nightmare) van a játékban by default és Yarhnam csak egy város (a való világban lehet még ezer másik). Ennek a városnak a sztorija viszont valóban lezárt, nem kéne bolygatni.
-
Bad Pritt
félisten
Anno a Dark Soulsnál is mondták páran, hogy nincs hova tovább, tökéletesítette a prototípus Demon's Soulst, aztán csak eljutottunk egyenes ágon az Elden Ringig. Bloodborne 2-re is biztos ki tudnának találni valami wtf újdonságot, ha a Sony kérne belőle. Addig is marad a sokadik receding hairline végigjátszás valamelyik elvetemült fegyvernek nem nevezhető tárggyal.
-
Tasunkó
őstag
Hidetaka Miyazaki-nak ideje lenne vagy az évszázad embere címet, vagy Béke Nobel díjjat, de a kerekasztal lovagjai közé mindenképp be kell választani. Fogós ez a Bloodborne, mert ha szebb lesz sem ad sokat hozzá, második rész sem egyszerű, mert az elsőben minden benne van, talán tényleg az a 60 fps az egyetlen dolog amit hozzátenne.
-
AnonymusX
őstag
Megérdemelne egy felújított változatot vagy legalább egy 60 fps PS5 patchet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A rajongók régóta várják hogy elkészüljön egy remake, de erre továbbra sincs túl sok esély.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest