- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Doube Take-kel nem megy rosszul nekem sem. De volt egy srác hétvégén, olyanokat lőtt vele (sokszor engem), hogy elismerően csettintettem. Ugrált össze-vissza és fejesek. Jól nyomta.
Sokat gondolkodtam, hogy mit írjak a Devotion-ről. Nem tudom Attrition-ben milyen. PvP-ben nem jó. Hiába lő valaki azzal engem, egy phase shift, és arcba talpalom.Nem tudom elképzelni Attrition-ben miért lenne jobb.
Aki pc-n tolja, az találkozott már SuDDi nevű emberkével? A srác nagyon kemény!
Ritkán tudok ellene nyerni. Kurva penge. Tegnap egyik ismimmel játszottunk együtt. Meccs előtt láttam, hogy ott van SuDDi az enemy team-ben. Írtam is teamchat-ben, hogy na ő kemény. Tolt egy 34-2-es statot
.
(#703) tarBubbles G10.5! Rá vag függve kicsit haver!
-
smokiii1
aktív tag
Lehet én is ezért bénáztam vele akkor!
Utána visszatértem ION-hoz, azt probáltam kimaxolni, kitapasztalni.
Jó lenne végre visszatérni mert 1 hete nem tudok játszani. Volt egy műtétem és ülni se nagyon tudok 1-2 percnél tovább, fekve kontrollerrel meg lehet nem sok sikerélményem lenne. -
Atomgeszi
nagyúr
Ha van egy bevált szetted, azt megveheted és gyakorlatilag észre sem veszed a regeneráció hátrányait.
Engem mondjuk az idegesít, hogy állandóan kapom a zöld jelölést a Pilot - Titan stb.-hez, hiába már 3. regenen vagyok túl, jó lenne, ha csak tényleg az új cuccokhoz jelölné. Reménykedtem, hogy ezt orvosolják vagy legalábbis állíthatóvá teszik az új frissítéssel.
És tudom, nem kötelező megnyitni, de akkor is idegesítő, hogy zölddel jelöli.Amúgy igen, többnyire skint, bannert kapsz csak.
-
.LnB
titán
Nem tudom mi lehetett neked a g6, talán az egyik fegyvered szintje. Mert azok is külön szinteződnek. Bár a gen6-os fegyó szint az már durva, egy hét alatt szerintem nem lehet elérni. Viszont van külön a "karakterednek" szintje. 1-50-ig, ha elerted akkor lehet regent nyomni, és akkor g2 megint 50-ig.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Regeneration. Kezdheted elölről a szintezést. Sok dolog csak így oldható fel. Az alap felszerelésekhez feloldott cuccok megmaradnak, és a skinek. Minden más elvész, és lehet húzni újra lvl50-ig. És tízszer lehet regen-elni (ugye? többször nem lehet? Vagy lehet de nincs értelme?). Vagyis 10x50 szint.
-
smokiii1
aktív tag
Jah még annyi, hogy bounty hunt-nál a kijelölt területek közelében kell ölni akár AI-t akár az ellenséges csapat játékosait aztán mikor kiírja higy vége az adott hullámnak akkor fel kell tölteni a "pénzt" amit összelövöldöztél a terminálokba. Tudod azok a robotpók szerű izék. Biztos láttad már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Mazda topik
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest