Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Igen az. Amit megvesztek az megmarad örökre. De ha egy adott fegyverhez unlockoltatok mondjuk minden modot (nagyobb tár, távcsövek stb stb,). Az is megmarad regen után. Maximum ha nem veszitek meg akkor csak egy bizonyos szint után unlockolódik maga a fegyver. De a mod-ok, skinek már meglesznek hozzá.
Fegyvert, Boostot, és Tactical-t érdemes venni belőle. Nekem most is van 898C-m, pedig mindent megvettem amivel szoktam játszani. Fegyverek, Stim, Phase shift, stb stb.
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem mondod?
Tegnap nagyon felcsesztem magam ilyeneken..Másik kedvencem: Miközben egy Titán kivégez egy másikat, Én hiába lövöm Salvo akármivel.. NEM SEBZI!
Ha egy pilóta beszáll épp a titánjába és megsorozom a titánt SZINTÉN NEM sebződik semennyit sem. Én meg mire beszállok a titánomba, érdekes mód teljesen lesebződik, nem egyszer volt, hogy mire beszálltam már szétdaráltak és egyből robbantam.. Vicces. Meg a tegnapi Salvo is, Ráeresztem az egészet és közben ő végez ki mikor kapja ezerrel
Vicc..
De a kedvencem még mindig amikor folyosón mész, látod ott a pilóta, elkezdesz lőni, az Én szemszögemből már rég takarásban voltam egy fallal, de ő közben simán lelő, a killcamben meg bőven kilógok. Reméltem, hogy javítják ezeket, de még mindig semmi.
-
OBubiO
csendes tag
Scorch-al van egy szoros kapcsolatom

Hasznos tud lenni az a gázpalack, amit kidob (2 is van belőle). Ott gőzölög a földön, és ha bele lősz elsődlegessel, felrobban, és sokáig ég egész nagy területen. A sebzése eszméletlen nagy.
Az elsődlegesével jól kell célozni, de van, hogy double killeket csinál, mert az is kicsit szétplaccsan.
Neki piros pajzsa van, ami csökkenti a bejövő sebzést, és a közelben lévőket megsüti.
Eleinte nagyon nem tudtam kezelni hatásosan, ezért mindig csak automatán volt, de az utóbbi időben egyre jobban használom. -
Atomgeszi
nagyúr
Ja, sorry bro.

(#435) Corpuscle
Lehet chatelni a többiekkel ( RT gomb nyomásával), plusz ugye létre lehet hozni klánokat(itt network), ami aztán a Gamertagunk elé esik. Így könnyebben is összelehet dobni pl a Warokat, ha már valaki klán szinten nyomja. plusz lehet ugye Party-t is csinálni, hogy csak azzal dobjon össze egy csapatban akivel akarod, de meghívhatod pld az egész Networkot is egy közös hentelésre az Invite Network gombra kattintva. Így csak azokkal fogsz játszani(persze az üres helyektől függően) akik a networkben vannak. Meg aki elfogadja az invitet

Pl: Az alapértelmezett, amibe mindenki benne van az az ADV, azért is van mindenkinek ADV a neve előtt.Mi két HUN csapatban is bent vagyunk.(Az egyik 7 óra Happy Hour a másik este 11) Mikor melyik.

Tegnap mondjuk találkoztunk egy Ge*i nevű taggal, ADV-s volt, de kíváncsi lettem volna a valódi nemzetiségére.

A nevével mondjuk szépen elszórakoztunk.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ezt Én is alátudom támasztani.
Tegnap este is csak pislogtunk a kollégával, hogy mégis mi a franc történik.
Az egyesben több sikerélményem volt nekem is. Kicsit máshogy megy itt minden.
Hiába G2.27 vagyok pilótánál, R201 meg G4.xx valamennyi. Jön egy ellenség Én egy tárat belelövök ő kettőt pötyög ugyanazzal és kampó.
-
SütiGTi
senior tag
Ahogy látom, egyhangúlag mindenkinek az tetszett a legjobban

Nem azt mondom, hogy nem tetszett csak látszik, hogy a játék készítői a hangsúlyt még mindig a multira teszik.
És azért a multira tényleg egy rossz szavunk nem lehet szerintem.
Nekem nagyon hiányzik a regen challenge, de ez legyen a legnagyobb gond! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap nagyon felcsesztem magam ilyeneken..
Vicc..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)