- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Igen az. Amit megvesztek az megmarad örökre. De ha egy adott fegyverhez unlockoltatok mondjuk minden modot (nagyobb tár, távcsövek stb stb,). Az is megmarad regen után. Maximum ha nem veszitek meg akkor csak egy bizonyos szint után unlockolódik maga a fegyver. De a mod-ok, skinek már meglesznek hozzá.
Fegyvert, Boostot, és Tactical-t érdemes venni belőle. Nekem most is van 898C-m, pedig mindent megvettem amivel szoktam játszani. Fegyverek, Stim, Phase shift, stb stb.
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem mondod?
Tegnap nagyon felcsesztem magam ilyeneken..
Másik kedvencem: Miközben egy Titán kivégez egy másikat, Én hiába lövöm Salvo akármivel.. NEM SEBZI!
Ha egy pilóta beszáll épp a titánjába és megsorozom a titánt SZINTÉN NEM sebződik semennyit sem. Én meg mire beszállok a titánomba, érdekes mód teljesen lesebződik, nem egyszer volt, hogy mire beszálltam már szétdaráltak és egyből robbantam.. Vicces. Meg a tegnapi Salvo is, Ráeresztem az egészet és közben ő végez ki mikor kapja ezerrelVicc..
De a kedvencem még mindig amikor folyosón mész, látod ott a pilóta, elkezdesz lőni, az Én szemszögemből már rég takarásban voltam egy fallal, de ő közben simán lelő, a killcamben meg bőven kilógok. Reméltem, hogy javítják ezeket, de még mindig semmi. -
OBubiO
csendes tag
Scorch-al van egy szoros kapcsolatom
Hasznos tud lenni az a gázpalack, amit kidob (2 is van belőle). Ott gőzölög a földön, és ha bele lősz elsődlegessel, felrobban, és sokáig ég egész nagy területen. A sebzése eszméletlen nagy.
Az elsődlegesével jól kell célozni, de van, hogy double killeket csinál, mert az is kicsit szétplaccsan.
Neki piros pajzsa van, ami csökkenti a bejövő sebzést, és a közelben lévőket megsüti.
Eleinte nagyon nem tudtam kezelni hatásosan, ezért mindig csak automatán volt, de az utóbbi időben egyre jobban használom. -
Atomgeszi
nagyúr
Ja, sorry bro.
(#435) Corpuscle
Lehet chatelni a többiekkel ( RT gomb nyomásával), plusz ugye létre lehet hozni klánokat(itt network), ami aztán a Gamertagunk elé esik. Így könnyebben is összelehet dobni pl a Warokat, ha már valaki klán szinten nyomja. plusz lehet ugye Party-t is csinálni, hogy csak azzal dobjon össze egy csapatban akivel akarod, de meghívhatod pld az egész Networkot is egy közös hentelésre az Invite Network gombra kattintva. Így csak azokkal fogsz játszani(persze az üres helyektől függően) akik a networkben vannak. Meg aki elfogadja az invitet
Pl: Az alapértelmezett, amibe mindenki benne van az az ADV, azért is van mindenkinek ADV a neve előtt.Mi két HUN csapatban is bent vagyunk.(Az egyik 7 óra Happy Hour a másik este 11) Mikor melyik.
Tegnap mondjuk találkoztunk egy Ge*i nevű taggal, ADV-s volt, de kíváncsi lettem volna a valódi nemzetiségére.
A nevével mondjuk szépen elszórakoztunk. -
Atomgeszi
nagyúr
Ezt Én is alátudom támasztani.
Tegnap este is csak pislogtunk a kollégával, hogy mégis mi a franc történik.Az egyesben több sikerélményem volt nekem is. Kicsit máshogy megy itt minden.
Hiába G2.27 vagyok pilótánál, R201 meg G4.xx valamennyi. Jön egy ellenség Én egy tárat belelövök ő kettőt pötyög ugyanazzal és kampó. -
SütiGTi
senior tag
Ahogy látom, egyhangúlag mindenkinek az tetszett a legjobban
Nem azt mondom, hogy nem tetszett csak látszik, hogy a játék készítői a hangsúlyt még mindig a multira teszik.
És azért a multira tényleg egy rossz szavunk nem lehet szerintem.
Nekem nagyon hiányzik a regen challenge, de ez legyen a legnagyobb gond!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Hobby rádiós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest