Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ja oké, csak codnál úgy volt, hogy megnézte kinek a leggyorsabb a kapcsolata és az lett a host, vagy valami ilyesmi, gondoltam itt is így lesz.
vzarmo: Pedig elég valószínű, hogy nem lesz hosszú életű a játék. 0 új dolgot mutat, nem is próbál. Persze ez nem feltétlenül rossz, személy szerint nekem is bejön ez a játékstílus , csak érted, nagyon megfontolandó, hogy megéri-e megvenni, ha úgy is megunnám néhány hónap alatt. Én úgy érzem személy szerint, hogy hamar unalmas lehet. Lehet ezzel sokan így vannak, aztán jön évente egy-egy új Titanfall, és már helyben is vagyunk

-
djculture
félisten
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Hát ez minden játéknál igy van az Ea-nál így nem újdonság.. Fifánál is a 2013 és 14-nek működik csak az online része, 2012-est nemrég lötték le (FIFA 12 Online Services will be shut down on February 23, 2014).
De így van az nfs-ekkel meg mindennel, Gondolom itt is megjelenés után 2-3 évvel megy a levesbe -
törölt tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
azért remélem a titánokat nem akarod kikapcsolni.

lényegében unalomba fullasztanád a játékot, ha az általad felsorolt dolgokat mind kilőnénk. az se mellékes, hogy a cloak a titán-ember harc egy fontos eleme.Furkoo: nem találtam semmit a sztoriról (bár annyira nem is érdekel). csak azt tudom, amit a töltőképernyőnél kiírt a program.
illetve a multi folyamán fogunk majd megtudni infókat majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

E-mail címre vagy Originen belül?