Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZaB78
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
öljed ezerrel főleg epicen, mert nem adja egykönnyen, én szintet fejlődtem annyit gyilkoltam, de nem adott még akkor sem a mocsok

-
Sirandrish
legenda
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
hát eddig normalon is meg epicen is hamarabb meghalt minthogy adott volna egy olyat

-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ha jol tom.Addig kell öldösnöd hadeszt mig nem ad ki egy overlod nevű teknös cumot.És utánna azzal kell viszamennekd oda a kapuhoz,és utanna kinyiílik.
-
Hopsz
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na igen csak itt az a gond hogy semilyen játékban nem látjuk egymást. Most már Cs-ben sem senki senki szerverét.pedig a Total Com.-ben ott látjuk és rá is tudunk menni egymásra.
Azt az ajtót ha jól vettem ki a egy overlod vagy milyen nevű teknőssel lehet amit Hádés dobb el valamikor. -
Sirandrish
legenda
Amugy tudja valaki hogy azt a kaput hogy lehet kinyitni ami a képen szerepel?[link]
-
Sirandrish
legenda
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
pedig szerintem az lehet a gond..nálunk az volt a gond..még a wines tűzfal is bekavart...
-
SZaB78
tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Hali!
Tűzfal gond lesz pedig. A következőt játszátok végig:
1, verziók egyeztetése főleg hamachi-nál!
2, gépeken tűzfal kikapcsolása, windowsos is
3, hamachi elindítása
4, TQ vagy IT indítása ééésss
5, enjoy
így működnie kellene... ha nem akkor format c:
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na most kikapcsoltuk a tűzfalat,de szarik rá
ugyan úgy nem akar müxeni
-
Sirandrish
legenda
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
ö nálunk mikor haverral kb ugyanez volt a helyzet a tűzfal kavart be...próbáltátok már kikapcsolni? nekünk bejött...
-
[pod]Diablo
őstag
Na majd most lehete game
SZaB78,szuperboci majd irjatok ha lesz game.Itt vok lanon haverral és mennénk
Felmerült 1 problema.Az lenne hogy probálunk lan-ba gamelni,de é nem latom az ő szerverét,és ő látja az eyémet,csak nemtud rá coectelni.Elkezdi de kilép és kiírja hogy unable connect to server.Pedig lanba látjuk egymást. -
Sirandrish
legenda
nah addig trükköztem míg -100as lett a poison resistem viszont 400al többet sebzek

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
én odafutottam elkezdtem ütni mint a hülye ésmár fujt is

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem meele karinál nem fujt semmit a cerbi

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
igen ebben tényleg van valami csak az a baj hogy ha közel vagyok akkor többek között fujja a poison t ami ha eltalál ugyanugy meghalok...ha viszont elfutok előle akkor jön a repedésekből a cucc..ha esetleg kikerülöm akkor odaszalad és megint fuj..ugyhogy jó buli

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
nagyon szépen köszönöm..és bocsi hogy türelmelenkedtem

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Jellemzően ha rögtön odarohan az ember egy meele karival és püfölni kezdi, akkor nem castol semmit csak fizikális dmg-t üt, és nem indul be a repedésekből a poisonos cucc sem, ha távolból szívózol akkor kezd castolni, ez kevés kivételtől eltekintve majdnem minden bossra érvényes, hogy elkezd castolni amikor távol vagy és nem csinálja ha közvetlen közelről osztod...
[Szerkesztve] -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kell nyomasztani...különben el van küldve, kell hozzá az a vault progi
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
nah nem küldöd akkor?

egyébként sikerült az a technika amit mondtál a Hidránál..odacsaltam a katonákhoz és leverték..mondjuk közben megágyaztam,kimentem pisálni,megnéztem egy rész barátok köztet és addigra nagynehezen le is verték de legalább nemölt meg ugyhogy köszi
viszont az a vault file jöhet azért
jah és Changan-ba járok
-
Sirandrish
legenda
nah látom még nem sikerült elküldeni

mindegy...ha tudod azért még ma küld át én meg majd holnap megnézem
köszi előre is
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
az azt se tudom mi

de azért megkukkolom..ha esetleg nem lenne gond (és nem menne) akkor átküldenéd a karit?
jah meg írd már le hogy mit csináljak a vault file-al
az az extract database akármibe kell majd betallózni?
nah küldöd már?
[Szerkesztve] -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
passzolok egy vault filét
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
nem vagyok én laasuuuuu reflexes

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
hát passzolj át

Passzolhatsz lanon is..nemsokból tart...holnap megoldjuk valahogy?
Amugy nem a tqvault-ról beszélsz? csak mert ahhoz karaktert kéne adnod...bár átküldheted mailben ugy hogy beraksz mindent az invbe
nah?
amugy ''sirandrish@gmail.com'' a mailem
ha tudod átküldheted
[Szerkesztve] -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A slowed et adó fegyó belassítja a mobokat , lassúb reflexes gamereknek jól jön

van ilyen spell is pl. a rugó ewenom spelljének nightsade passzívja...
[Szerkesztve] -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
+ tároló progi, elég hasznos és ha lenne átpasszolhatnék pár cuccot amit a vaulton keresztül használhatnál...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
az mi is?

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
jó ezek már be vannak vésődve az agyamba csakhát mikor fujja is a mérget meg a repedésekből is jön aztán rámszalad akkor kb annyi a reakcióm hogy ''nah akkor ujra''

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mellesleg le lehet nyomni ilyen mínusz poison resistel, csak nem kell beleállni a fújásába, álltalában az összes bossnak van egy koreográfiája mielőtt castol valami csúnyát
, ha van egyy attack slowed fegyód, akkor bellasítja annyira álltalában a bossokat, hogy simán kiszúrod mielőtt castol és ellépsz előle, majd tovább püfölöd... 
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Használsz vaultot?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
hát már epicen isjóbuli volt dehát mit csináljak?
ha nincs normális cucc akkor nincs...ennyi. -
ChromeX
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
az komolyvolt a cerberus ha nem lett volna az őrült isten velem akkor nem nagyon tudtam volna legyőzni nagyon sebzett az a földből kijövő izé aztán már nem álltamrá de még így is kaptam tőle rendesen

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Poison res kell majd hades előtt a Cerberus bossnál is, ott anélkül bajosan jutsz tovább, és ne állj a repedésekre ha jót akarsz még poison res el sem, meg nagyon kel a vitality resist is hades szinten, arra gyúrjatok mindenképp pl az egyik küldinél lévő 3 ribanc nagyon vitális

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
huu nem is gondoltam volna

az a baj hogy minden resistem 60-80%os csak a Poison minuszos viszont ha olyan cuccot teszek fel ami növeli akkor vagy a sebzésem csökken nagyon vagy valami más resistem..és eddig poisonos emberkéből volt a legkevesebb ugyhogy íggy maradok..egyébként annyira nem hat meg..egy lény..nem a világ...persze a csalogatós módszert azért kipróbálom
-
Hopsz
tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Jaaaa. Hupsz
Na igen lehet hogy mégde olyan lassú 
Csak a Call of the Hunt az csak 50 second-omig tart ahoz kéne a rec.
de majd megoldjuk mire azt kifejlesztem lesz az
Remélem. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kel sokat csalogatni, megy majd simán magától utánad

-
SZaB78
tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
-76% res.
ez jó...
úgy tényleg nehéz lehet. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
+76% al jobban járnál, nem véletlen akkor hogy nem bírsz vele

-
[pod]Diablo
őstag
Vaaaa,varom már a hétvégét
Milyen gamet fogunk csapni
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
-76% nem elég?
D
csalogassam ki? nah ezt majd kipróbálom.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem muszáj lan hozzá
Már régebben is írtam, kb. bárki leverheti egy kis fifikával, aki kipucolja athéntól a hydráig a pályát és aztán felcsalja a kapuőrökig, azok szépen elintézik
Amúgy kel némi poison res hozzá és egy kis türelem ha nem a kapuőrökkel gyakáltatnád ... 
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci
üzenetére
eddig nekem sem volt gondom (most vagyok a 2. falu végén) de már sok ellenek legalább 3 ütés kell ami sok

én most 58as vagyok amugy
jah de mégis...Athen Marsba volt egy hidra..nah azt nem vertem le ugyhogy ha te letudod verni akkor mehetnénk lanra
[Szerkesztve] -
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én semmi fennakadással nélkül vittem végig legendary-t 54 os szinten a régi alapgamés karakteremmel.Hunter-Nature volt.esküszöm könnyebb volt mint epicen...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci
üzenetére
há mé?
azért ahogy elnézem a Legendary fokozatot elférne simán
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
talán picit gondolkodnál
Túl könnyü lenne a játék ha bele tudnék pakolni egy +25% dmg es relic et egy lila kardba...aztán sebzésem egekbe repülne ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
jaaaaah akkor ez a gond

jó tudni má hót ideg voltam... -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A kék, lila cuccot nem lehet relic elni, a többit igen
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
igen arra már rég rájöttem hogy kell cuccba rakni a köveket de fura hogy 30féle relicből meg 20 féle kő-ből semmi se megy bele semmibe...ez azért fura...hiába irja hogy ''all Weapon'' nem megy bele a baltámba..ugyanez az armorral..nem megy bele hiába irja hogy ''all armor''...ráadásul vettem egy gagyi armort a boltba abba meg belement...akkor ez hogy van?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
én csak az alapértékeket figyelem..mármint hogy azokat növelje minnél jobban

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor jó, ezek szerint akkor arra is rájöttél közben, hogy kell relic-elni

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem van azért köztük jó pár használható, sőt adnak összerakás után változó bónuszokat pl +25% dmg stb., meg bosskillhez is van egy elég jó pl Lyre of Apollo, simán leszívja a boss energy jét + skill distruptot ad ami magyarul kb. azt jelenti, hogy nem tud castolni ugye..., meg van -25% rec et adó stb., szóval nem kell fikázni azokat az artifactokat
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci
üzenetére
már van annyi artifactom mint a szemét..mind egy sz*r..nemélyik kivétellel persze

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
jó erre azért márénis rájöttem

mondom hogy full cuccaim vannak... -
Hopsz
tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Csak az a gond hogy a dárda meg lassú és nem lehet olyan gyorsan haladni vele igy több idő lesz minta mostani baltámmal.
-
Hopsz
tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Na akkor nem én vagyok a béna hogy nem találtam meg őket.
Akkor szivest örömest várom őket epicen
-
Hopsz
tag
Na most vittem végig normalon.Egészen könnyű volt Hades bácsit megölni. jobban megszebzett egy Side Quest-tes manus

Na de a végén mutatják a szörnyeket és van 1 pár amivel nem találkoztam pedig az egész gamet-végig vittem és minden hol jártam ahol tudtam, és igy van a pár side ques-tel is pedig az egész térképeket bejártam :S Pl.: láttam videót ahol egy tüzes sárkány izét öldökölt valami vizes/mocsáros helyen na én ezt nem találtam aztán van valami nagy hidra azt se.meg a képeken amit a játék a végén mutat van egy gyík leopárd szárnyas izé(fekete fej piros test) azt se láttam , meg egy nagy szárnyas oszló manus.
Vagy ezek olyanok amik csak Epic/legen-en vannak? Ja és az olimposon sem találtam a tp. :S
erre a karimra(warden: Defense/hunting) büszke vagyok nagyon teccik igaz egyik csak a defense-t toltam de ez lett a kedvenc kasztom.

[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
ez a vaultos móka hogy müxik?
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezekből minimális angoltudás mellett kiderül:
Can enhance all armor.
Can enchant all weapons.
Can enchant shields only.
Can enchant bows only.
Can enchant rings and amulets.
pl. hogy mikbe lehet belepakolni, a charmok, relic ek alján írják...
jobb egérgomb megfog, relic charm töredék - ball egérgomb a másik töredékre vele és összerak egésszé, ugyanezen elven belepakol a megfelelő tárgyba
-
Xelo
addikt
tök poén.. 7es szintre vittem el tegnap, és út közben találtam két pajzsot, egy req lv9 epic hunting -osat, és egy rlv7 epic warfare-eset
jahh meg még találtam egy tekercset is.. mit csináljak velük? -
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
tartsd meg,jok azok.nekem is van ega vagonnal.hátha valamelyik tekercshez kell.
-
Sirandrish
legenda
Kéne egy kis Help!
Milyen köveket lehet belerakni mibe? mert van már jónéhány full relicem meg Charmom is normal/epic/legendary fokozatról de egyszerüen egyiket se tudom semmibe belerakni...
Pliz help.. -
Xelo
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
te.. most tényleg.. valamikor ha lenne egy kis.. hosszabb szabadidőd, nem írnál egy TQ guide-t? oké bittos van, de yo lenne egy magyartól leírni alapokat.. főleg kasztokkal kapcsolatban érdekelne. meg ajánlott rucik meg ..
már ha lenne kedved hozzá -
Xelo
addikt
nahh kipróbáltam, tleg baromi yo dream-el kezdeni.. ilyen gyorsan még semmivel sem haladtam az elején
befutok, kifutok, dw, szétrepülnek, szintet lépek 
-
Xelo
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
nekem ilyeneket sose mondtál

-
Hopsz
tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
oké Köszii a helpet.
Na az a kari tecceni fog
-
Flash Gordon
senior tag
Warfare val kezd, ott a három legalsóra, a battle rage ra elég egy, az onslaught (minnél hamarabb kimaxolva az alapspell) + passzívjaira is tégy meg a zászlóra, a spiritnél a deathchilre keveset, a darkcovenantra egy aztán a passívját minnél hamarabb kimaxolni, a liche is adagolni és csak az idéző spelljére, közben a másodlagos támadásra, a war windre is rakj stb. Ha később 100 reces lennél, (ez a kari is hatványozottan jobb sajnos vele)
, akkor a statoknál az intre is figyelj. a 100 reces spellbreaker a leglazább dömper a gamában
, állandóan 7 pet nyomul amiben a két legdurvább bosskiller pet is ott van+ a kimaxolt battle standard és war horn, ami azt eredményezi hogy a karinak ütni sem kell
, mehet akár fegyó nélkül is, simán, hozzá sem férnek hadesnél sem 
-
Hopsz
tag
Melyikkel kéne kezdenem és miket kéne rápakolni?

-
Hopsz
tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
oké. Akkor az lesz.

-
Hopsz
tag
Nem sokára ujra akarom kezdeni egy Spirit-tel csak nem tom hogy mi jó mellé.
A warfare az jó? ill. a nature mert az is nagyon teccik. -
Flash Gordon
senior tag
Mellesleg első karinak tipikusan jó meele a conc, vagy hibrid a spellbreaker, vagy mage az oracle, ezekkel viszonylag fájdalommentesen összelehet szedni ezt-azt a következő kariknak, amivel azok már könnyebben haladhatnak...

[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
néha együtt játszogatnánk, de azért nem így akarjuk végigvinni.. hmm?

-
Flash Gordon
senior tag
Az ezelőtti hsz hez képest így nem-sok különbség lessz, a conju mellé egy elemental vagy egy summoner ugyanarról szól, mindegyik mage és ráadásul ugyanaz az egyik kaszt mindkettőben...tehát ha együtt multiztok akkor relatíve beszűkülnek a lehetőségek...
Az elemental elvileg azért jobb, mert az pure mage (a dream nemigen a statjai miatt is), tehát több int + elemental dmg + squall ami nagyon jó res levevő, de itt ez mellékes mert ugyanolyan jó fogsz haladni mindkettő esetében.
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
van benne valami.. jó cuccok nélkül nem lehet haladni? és earth/storm miben jobb? esetleg earth/nature? de én mondom a Earth/Dream-hez húzok
-
Flash Gordon
senior tag
Két mage kari helyett jobb egy mage egy meele felállás mivel az egyik elöl hentel a másik támogatja kicsit lemaradva, jobban össze tudnak dolgozni... több tapasztalat a végén mert lessz a másik karijából is..., több rare cuccféle drop, mivel némiképp karifüggő...., stb. a felsoroltak közül egyik sem elrettentő csak kicsit többet lehet belőle kihozni...

-
Xelo
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
mert?
amúgy ha tudsz vmi elrettentőt mielőtt elindítom a gammát 4× át tudom gondolni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flash Gordon
senior tag
Ok, te tudod, végeredményben ha van jó cucc, meg fekszik a mage kari, nem lessz nehéz...

dex ből 159 kell majd neked, tehát minimálisan kell csak rakni rá, az elején szerintem a dreamet eröltesd mert avval könnyebb haladni rec nélkül is a psionic-distort al aztán ha megerősödsz átpakolhatod a pontokan ezekről, az earth ból párhuzamosan a pet-re keveset meg az earth enchantment re kellene tenni...és castereknek még jől jön a cast speed, projectile speed + elemental dmg stb
Ezeket gyűjtögesd: Mantle of Amun-Ra, Cestus, Hesione's Golden Veil, Tiresias' Guide, Plouton's Wraps, Archmage's Clasp, Talisman of the Jade Emperor, Might of Hephaestus, Dragontongue, Polaris, Heka Staff,Eye of Osiris,Hades' Scepter...de van még pár -
Hopsz
tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Én csinálnám csak valami hibát ir ki.
Most megprobálok egy másikkat leszedni, csak találni kéne :S
Remélem müxeni fog.
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
jaa ezt már láttam
haver most kezdett Earth/Spirit-et, neki bejön.. nekem a második fele nem
yahh gondolkodtam v két hetet aztán meg kiválasztottam.. egy olyat ami nehézkesen lesz meg? ez az én formám.. DE nekem jónak tűnik
szal csak Int-re pakoljak végig? mintha valahol olvastam volna hogy kell pár jó cucchoz dex, mage-eknek is
szerk: ez a stone form nagyon üt.. az szerinted jó lenne ha max earth-re mennék úgy 30-as szintig, aztán újraosztanám, és akkor mennék rá Dream-re?
[Szerkesztve] -
Flash Gordon
senior tag
És egy Typhon kill conjuval eruption-stone form al
[link] -
Flash Gordon
senior tag
''health ra pakolhatsz de szerintem minden menjen az intre, mert úgy sem lessz annyival több ha pakolsz akkor sem''
nna ezt jól megfogalmaztam
, szóval az int számít és pakolj, a health nemszámít és nepakolj 
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Magas int-el önmagában az eruption-stone form kombó 100% rec el elviszi ezt a karit, ha elég ügyesen pakolod őket...

-
Flash Gordon
senior tag
Háát szerintem sikerült beválasztanod egy olyan karit, amit lehet hogy a végén mégis meg fogsz bánni
. A caster mage a karihoz ugyanis nagyon kell a jó cucc, anélkül esélytelen, azaz kell a 100% rec, jellemzően inkább 2,3 karinak jó, amikor van már némi gyüjtött cucc, tapasztalat stb. A múgy earth kaszt a storm al a legjobb...
Elvileg a megfelelő cuccokból lessz elég energyd, úgy-hogy arra ne pakolj max iszol ha a végén karcsúnak találod a health ra pakolhatsz de szerintem minden menjen az intre, mert úgy sem lessz annyival több ha pakolsz akkor sem
és ha megvan a 100% rec és nem válik be akkor próbáld e szerint pontozni a karit [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ugyan úgy nem akar müxeni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na igen lehet hogy mégde olyan lassú
Remélem.