Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
wilddog
üzenetére
Igen van benne. Kapsz egy teleport követ. Ugy mukodik hogy maszkalsz valamerre ränyomsz aztan amelyik varosokban jartal eddig oda tudsz teleportalni. Aztan ha a varosban elinteztel mindent ami kellet vissza tudsz menni. Amiutan vissza erkeztel bezarul a teleport de nyithatsz ujat is. Amugy sikerult megoldanom a patchelest. Egyszeruen kitöröltem a jatekbol azt a file -t ahol a patch megakadt. Ezutan a patch ugye feltette es boldogan elek amig meg nem halok remelem. Amugy nekem eredetiben van meg
es kiprobaltam online is. Jopofa. Mondjuk utanna volt egy DC -m es kezdhettem elöröl
Märmint ax xp megmaradt csak vissza dobott a varosba. En azt nem ertem hogy most vannak mobok amik respawnolnak es vannak amik nem? Vagy hogy megy ez? -
wilddog
tag
A TorchlighT -ot és a Titan Quest-et próbálgatom már egy ideje. Jelenleg ez az a 2 game ami érdekel(no meg még a War Chess és a Space Hack
)
Lehet, hogy én nem vettem észre, de nekem úgy tűnik, hogy a Titan Questben nincs olyan varázslat, hogy Scroll of TownPortal
Tehát nem tudok visszateleportálni a városba, ha ez viszont igaz, akkor a Titan Quest-ben ezt nagyon elszúrták, mert nem tudom eladni akkor a cuccaimat, az Inventory-m meg állandóan tele van.
Tehát, van olyan varázslat ebben a játékban ami visszateleportál engem a városba? -
wilddog
tag
Az Immortal Trhone(kiegészítője) nélkül asszem nem fog menni.
Az első rész, tehát a Titan Quest nekem sem működött. Az első rész enyhén bug-os.... -
Xmodule
őstag
Hm nekem is total ez a gondom. Megvettem ma a jatekot alap 1.01 es felpecseltem 1.11 ig de utanna barmit csinalok error. Nem tudja tovabb patchelni valakinek valami ötlet?
-
ityam
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Én úgy tudtam hogy automatikusan felpatcholja a szükséges 1.30 ra és nem kell neked manualisan csinalni semmit. Csak tajekoztat a progi hogy fel fogja patcholni...
Én mondjuk 1.20 rol valtottam kiegre és ott igy működött.
probald meg te is az 1.20ast(az alapról). elvileg az volt a legfrissebb amikor kijött a kieg ha jól emléxem. -
pachito
őstag
Hali!
Lenne egy kis problémám a játékkal, nem tudom, volt-e róla szó, nem néztem vissza. Szóval a következő lenne a helyzet: alap game felrak (1.01 asszem), mellé kieg., faszán elindul, és ír egy olyat a login screenen, hogy "a kieg. futtatásához fel kell patchelnem az eredeti játékot". És itt kezdpdnek a gondok. Először megpróbáltam lépésről-lépésre pacthelni az egészet (1.0.1-ról 1.08-ra, 1.08-ról 1.11-re, stb), kiad egy ablakot, amin nem látszanak karakterek, valami hibaüzenettel kidob (gondolom én, mert betűk nem látszanak, de egy sárga felkiáltójel van mellette) és nem tudom telepíteni. Aztán megpróbáltam egyből 1.0.1-ről 1.31-re, ott azt írja, hogy "az updater valamilyen hibába ütközött és kilép"...próbáltam mindent, de egyszerűen nem tudtam updatelni a játékot. Valaki valami ötlet esetleg?
üdv
-
-
ityam
őstag
Én soxor meg sem csinálom az összes küldetést, szal nem izgat az utazgatás.Ha nem ad skill pontot a küldetés akkor szerintem hagyjad te is.
Egyénként nem tudom használod e az XMAX modot? Csak mert annál több ellenfelet kell leaprítani amiért több XP is jár ugyebár. Én anno diablo2nél a ancestrall recall modot használtam. az is hasonló volt ilyen szempontból.
Mondjuk ott több módosítás is volt de az XMAX modnál csak több ellenfelet rak ki a gép. ami mondjuk gázos hogy a bossokból is 3 at rak ki. ami viszont okozhat problémát
Szal szerintem hagyjad a kihagyott küldetéseket.és xmax moddal nem is fogod észrevenni hogy nem kaptad meg azt a kis XPt.
Amugy utazásra a portálon kívül nincs jobb modszer
-
granini
őstag
Nehéz kifogást találni ez ellen a játék ellen mert tényleg szép és jó, de egy témám mégis lenne, érdekelne ki hogyan oldotta meg..
A térkép átjáthatósága nincs túl jól megoldva. Bocs hogy Diablo2-höz hasonlítom mindig, dehát annak a klónja, meg azzal játszottam sokat. Ha ugyanis véletlenül kimarad egy side quest (véletlenül kihagytál egy barlanglejáratot..) akkor nagyon nehéz visszajutni.
Dióban ugye volt portál viszonylag sűrűn. Itt viszont csak a városban van portál, mert a közbülső pályákon csak szökőkút van.. Ez eléggé nehézkessé teszi a kimaradt mellékszálak későbbi elvarrását.
Legutóbb pl az történt velem, hogy az "öldmeg a főboss-t a mocsár közepén.." tipusú questem kimaradt, mert balra helyett jobbra mentem, megtaláltam az átjárót és a főszálat követtem. Mikor 3 szökőkúttal később a köv. portálnál (Styx) észrevettem vissza akartam menni. Ráadásul sok XP-t és +4 stat pontot ad ez a sidequest. Eldönthettem hogy visszafelé jövök 4 térképet, vagy lemegyek portálon a Dokkhoz, és átgázolok 2,5 térképet. Utóbbi mellett döntöttem, csak elfelejtettem, hogy útközben át kell kelni a folyón amit az a vízokádó unique boss őriz. 3x haltam meg, mert már nem voltam annyira óvatos mint elsőre. Idegesítő..
Szóval egyelőre úgy látom addig nem érdemes továbbhaladni, míg nem nem csináltál minden side questet. A gond csak az hogy van sok olyan, aminél nagyon előre kell haladni hogy megoldást találj és onnan visszalépni.. És ha újragenerálódik a térkép - mert kiléptél mondjuk.. - akkor nincs rövidebb út, mint megint végigverekedni magad.. Ami nem lenne baj, mert mindenki jár hentelni meg farmolni cuccokért, csak hadd én döntsem el hova megyek..
Szóval van valakinek a 'gyorsutazásra' valami jobb ötlete? Nyilván nem arra gondolok hogy aktiváld be magadnak editorban a legközelebbi szökőkutat..
) -
ityam
őstag
válasz
granini
üzenetére
Én mondjuk már rengeteget jáccottam szal én arra megyek hogy tudjak darálni. ezért én pénzcsittel megyek hogy ne kelljen folyamatosan eladogatni a cumokat hogy tudjak potikat venni. Meg ez az artifactgyartas egyzerusiteset allitottam be defilerben.
Bár pontosabban mostansag már nem jáccok de régebben rengeteget jáccottam.
-
granini
őstag
Nos én csalni nem szeretek, de az is kiábrándít amikor többórás játék alatt max 1-2 unique vagy set tárgy esik ki. Egy elfogadható középutat választottam, a defiler-ben kicsit felhúztam a chestek és a unique bossok dobási rátáját, és így egy egészséges, élvezhető találati arányom van. Nyilván ez is család vhol, de ez a játék a tárgyakról is szól, nem fogom úgy végigjátszani hogy az igazán klassz cuccokat csak a neten nézegethetem..
Hogy kb értsd egy lvl 37-es karakterrel tartok a utolsó actnál normalon, tehát Hades közepén valahol, és már van egy két komplett setem, meg jó néhány relicem, charmom, és tudtam gyártani eddig 3 lesser artifactot. Szerintem ez így kb reális..
A lesser artifactok közöt is van ami már egész jó, de valószínüleg elhasználom őket amikor lesz lehetőségem abból jobbat gyártani. A kék formulák már tényleg jók..
-
ityam
őstag
válasz
granini
üzenetére
Hát igen. Nem könnyű jó artifactot csinálni mert a jókhoz kell egy korábbi is.És ha annak nem találtad meg a formuláját akkor cumi van.
Én mondjuk ezért nem is szenvedtem vele. Én csalással beraktam hogy az összetevőket ne kelljen összeszedni. csak a formulából csinálja meg a fószer az artifactot.formulát sem könnyű találni
-
granini
őstag
ityam:
köszi! először azt akartam visszaírni neked, hogy nem érted amit kérdezek, de most hogy jobban utánanéztem az artifact rájöttem a dupla hurokra.ugyanis azoknál a formuláknál, ahol összetevőként meg van jelölve mondjuk 2 relic meg 1 charm, számomra is evidens volt hogy mit kell vele tenni. Azokat a formulákat nem értettem, ahol az összetevő mondjuk 1 relic, 1 charm meg 1 artifact.
Aztán végül kíváló logikával ráéreztem, hogy artifactból is lehet másik artifact, tehát van olyan képlet ahol eleve már összeheggesztett artifactot kell felhasználni további artifact előállítására.

Szóval köszi a választ, végül rávezettél..
-
granini
őstag
Udv,
lvl 35 IT karakterem van, Slayer (Warfare + Hunter) es mindehhez meg csaj :-) Nincsenek kulonosebb gondjaim, messzirol is jol lo es ha korulvesznek akkor duel meg war wind..
A kerdesem tehat inkabb az arcaine formulakhoz kapcsolodik. Bizonyos targyaim, meg 1-2 relicem mar van, ami ezekbe a formulakba kell, de artifact-ot meg nem talaltam. Ezekre hol es hogyan lehet ralelni? Illetve egyaltalan megeri-e majd egy-egy jo relicet vagy targyat elhasznalni egy ilyen formulaba? Hogyan lehet majd hasznalni ezeket? Elsutom mint a scrollt, vagy bele kell tenni itembe?
Elore is koszi a valaszokat!
-
ityam
őstag
Vaultos tápos cumokkal mész vagy csak az instant találtakkal?Mert ha csak az instant találtakkal akkor nehéz összehozni olyan nagy sebzéseket meg jó attack speedet.
Amugy a Call of huntra érdemes rágyúrni nagyon.adrenalin legfelső passzivját is jó kimaxolni.
-
Kobe
veterán
nah, van egy 27-es wardenem, viszont kicsit "megakadtam", van 11 attributum pontom, amit nem tudok hogyan elosztani.
Itt a calc, eddig így állok: [link]Itt meg egy kép az egyéb tulajdonságokról [link]
Igaz ez módosult már, sebzés olyan 350 dps, élet 2600 körül, de még mindig kevésnek tartom ahhoz viszonyítva, hogy láttam 35-ös wardent 4-5x ekkroa combinded armorral, és 2ezres sebzéssel
valami tipp, hogy lehetne 35-re valami hasonlóra gyúrni, amit említettem ?
-
Kobe
veterán
Építgetek egy Warden karaktert, spearrel ynomulok, lassú, lassú, tudom, mert mindent meg kell ütni ami mozog, de érdekelne, hogy lehetne gyorsítani az attack speeden ? Olvastam itt oylanokat, hogy 200% speedet értek el dárdával, én 94%nál feljebb nem tudom vinni, igaz még csak pár szintű a kari. Mire kell figyelni, mi dob enynit a sebességen ?
-
sakup
csendes tag
Az olajfa ágát kell megszerezni.
Valamilyen Pók Királynőt kell legyözni de nem sikerül álandóan idézi a kispokokat.
A Pók Királynőt melyik fajta elelemmell lehet megsebezni jól?
-
sakup
csendes tag
köszi

-
sakup
csendes tag
Hello.

Az alap Titan Quest-el játszok és azt szeretném megkérdezni tőletek hogy lehet benne gyorsan pénzt keresni?

Jah és a kentaur törzs főnököt se tudom legyőzni.

Lécci segítsetek.

-
ityam
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
magyaritast soha nem hasznaltam mint mondtam de updateles utan nem lehet felrakni már a magyaritast?probalj meg esetleg masik magyaritast leszedni. valami frissebbet.
De ha rám hallgatsz akkor jáccol angolul
. És évezed az aprítást. -
Süni 1985 F
senior tag
Felteszem az alap Titan Quest-et utána mikor felrakom a Immortal Throne-t és a magyarítást és indítom,automatikusan elindul,hogy frissítem-e a játékot?
2 lehetőség adott az egyik OK a másik MÉGSE...
Ha a mégsére kattintok akkor kilép a játékból bezárja magát!
Ha pedig Update-re megyek akkor ugyan elindul a játék de csak kizárólag angolul hajlandó!
Mit kéne tennem vele,hogy magyar legyen?
Nem értem a történetét így angolul!
-
TrollBalint
addikt
időközben megtaláltam ezt a fan patch-et, (erre gondolsz szerintem te is, mert van ahol ezt unofficial -nak hívják) fel is tettem, de nem érzékeltem semmi változást. (talán annyit, hogy lich királyom nyom valami új varázslatot) De azt sem tudom, hogy ezt kell - e valahol külön aktíválni menübe (mint pár játéknál a modokat) vagy automata. (mivel nem találtam semmi erre vonatkozó opciót, gondolom automata)
Aminek viszont még jobban örülnék, ennek a bug listnek a magyar leírása, vagy valaki aki tud angolul, elmondaná miket is javítottak benne. -
ityam
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Fan patch alatt nem tudom mit ertenek. Mintha lenne egz olyan patch ami javit egy par bugot de nem hivatalos patch mert addigra a gyarto mar bedobta az unalmast.
masik meg hogy letezik hozza egy olyan mod hogy mind a 8 masteryt átirták és igy ha meguntad az alap karikat akkor tudsz még több fajtát csinalni. De az alap gameben levő masteryk jobbak mint ez a mod szerintem. Masteries mod a neve.
skilleket itt át tudod nezni:[link]magyaritashoz nem tudok hozzászolni.
-
TrollBalint
addikt
Sziasztok, nem rég keztem el játszani a játékkal. Olvasgattam neten fórumokat, de csak óvatosan, mert egyenlőre szeretném magam felfedezni melyik kaszt mibe jó. De olvastam olyat, hogy létezik valami fan patch, az mit takar? Illetve, hol lehet leszedni a Immortal Throne-hoz valami rendes magyarítást, mert amit találtam, abban a tárgyak nevei elég gagyik

-
ityam
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
igazábol a hunting az önmagában is elég erős. annyi jo skill van benne hogy nem nagyon érdemes másra pakolni.mert az cscak rosszabb lehet.
amugy a dream nekem szimpi.distorsion wavevel belassítani az ellent aztán ketten lemászárolni a belassult enemyket. ha közel érnek akkor mehet a distorsion realyty is.
az aurák is jok a dreamben.bocsi a késői irás miatt csak nyaralás rulez

-
ChromeX
addikt
holvannak a nagy TQsok
mikor segítségre szorulok

-
ChromeX
addikt
úristen én annak idején ezt igy 10kért vettem deluxba.
most ujra elkezdtem játszani és, lenen pár kérdésem lanba nyomjuk öcsémmel ö def/nat guardian én nekem van huntim de nem tudom mi legyen a 2. mastery? ötlet? a taktik az hogy ö bemegy középre én meg lövök eddig bejön mondjuk csak normál görög vége de akkoris
amugy ma reggel kezdtük az egész napot végighenteltük 
-
Amur
addikt
Megvolt a titán is.jó sokat szaladgáltam körbe-körbe,mert mindenfajta sebzését egyfolytában nyomatja,néha odaszaladtam megütöttem párszor,aztán amikor fogyott az életerőm(főleg az életszívása durva),akkor elszaladtam ittam egyet,aztán elkerültem az elementáltámadásokat,majd megint ütöttem párat,igen türelemjáték,de megérte mert mostmár jöhetnek a kiegészitő pályái! Gondoltam visszamegyek majd még párszor lenyomni,de amint látom nem érdemes,egy kis mellékküldetésért hozzámdobtak 30k xp-t,a titánért meg 15k járt össz...
-
ityam
őstag
Hát tényleg az egyik legnehezebb ellenfél mert stunolás utan zuditja a jegesőt.
Csak ugy lehet hogy futkorászol és miutan orditott egyet utana odamesz csapdosni egy kicsit aztan utana megint elkezdesz szaladgalni es az orditas utan ujra visszamész utni.Amugy én nem is szoktam elmenni kinyirni. Tul messze van

-
Amur
addikt
a dream-mel kevert harcosom(29-es szint,270per mp sebzéssel) a fő neandervölgyi ellen kinában pár másodperc alatt elvérzik... bekábul,és mire észheztér halott...mást pár ütéssel kivégzek,de itt időm nincs kettőnél többet ütni,hiába van 25% kábitásellenállásom,ez úgy látszik édeskevés! csak mellékküldetés a főösember,de azért bosszant hogy nem tudom legyőzni! valami tippetek van?
-
ityam
őstag
Ha átérsz a kiegészitő pályájára akkor érdemes elgondolkozni rajta hogy leveszed rola a pontokat, de konnyen lehet hogy epic szint első 2 világa után elég levenni.
Amugy a Phantom strike passzivját kell kimaxolni mindenképpen, meg a battle standardot lehet jol hasznalni bossok ellen.
Onslaugh ágat Hamstring kivételével ki lehet maxolni.Meg a dreamben is van sok passziv skill ami hasznos. -
ityam
őstag
Dirtyz: artifactot lehet oda rakni. Ehhez meg kell talalni egy artifact receptet es ha azt megtalaltad akkor az kiirja hogy miket kell hozza osszegyujteni. es ha megvan minden osszetevo akkor tudja megcsinalni az egyik emberke az artifactot.A probléma az hogy igy nehez lesz osszegyujteni az artifactok osszetevoit hogy nem az elejetol gyujtogeted. meg magat az artifact recepteket is az elejetol lett volna jo gyujtogetni.
Giraffe_6: sajnos nincs jobb otletem. patch/driver probalgatason kivul.
corvette:nem 8 szintenkent hanem 8 as szintnel tudod kivalasztani a második masteryt.
Amugy a dreambol az elejen mindenkeppen érdemes kimaxolni a distorsion wavet. nagyon jol sebez. Később meg le lehet venni rola a pontokat. -
Amur
addikt
rájöttem hogy értelmetlen a kérdés,mert 8 szintenként lehet mastery-t választani,és az adja a karakterosztályt..
egy warfare-dream karival nyomulok level 15 és kréta szigete eddig.1kard+1 nagy kalapács,sok támadási sebesség gyorsítással,pluszsebzéses skillek(aurából-itt trance a neve-is az van maxolva),valamint a 2 fegyverrel való támadások skilljei nyomva.
Nagyon sokat sebezz.4500 monszta eddig kinyirva,szép kis szám lesz egy végignyomás után(20ezer gyilok meglesz?) -
Amur
addikt
üdv! csak a kiegnél jönnek be az új karik(assasin stb..),mert játék kezdésekor én csak férfi vagy női karit tudtam választani(vagy csak béna voltam),skill képernyőn hogy tudok más képességfára lépni,csak a warfare aktív?
-
Giraffe_6
csendes tag
Jaaa es a driver frissitest is probaltam.
-
Giraffe_6
csendes tag
Hello
Elkezdtem olvasgatni a regebbi hozzaszolasokat, hatha talalok megoldast a problemamra.
Masnak is voltak hasonlo problemai de a nekem megfelelo valaszt nem talaltam.
A lenyeg:: Megvettem az EREDETI jatekot, telepitettem es elkezdtem jatszani.
Az elso barlangig nem volt semmi problema, ott fagyott egy nagyot es amikor "kiolvadt
"
nagyom durva textura hianyossagok voltak. Nagy nehezen tovabbmentem es az elso hid utan a csontvaz kertben allandoan fagy es utanna jon a textura problema.
Kiprobaltam hogy vissza veszem a beallitasokat maxrol mediumra stb. semmi nem javult.
Kiprobaltam a patch-ket azok sem segitettek.
Esetleg tud valaki valami megoldast?
Elore is kosz.UI:A jatek eredeti nem letoltott!
-
Dirtyz
őstag
Végigvittük a "sima" Titan Quest-et, most játszuk tovább az Immortal Throne-t.
(egyelőre) 2 dolgot nem tudok, a karakteremnél megjelent egy új "hely" bal alul, oda mit tudok rakni, ill. az Altar of Creation-al mit lehet csináltatni? -
ityam
őstag
válasz
Sicilian
üzenetére
Storm az önmagaban nagyon erős ha ice sharddal nyomod a gamet.
Az melle a natureből az energy cost csokkentő skill az jol jön hozza. Vagy pedig még a defense érdemes hozza hogy megfelelő vedelmed legyen nehezebb fokozatokon.Illetve tudsz pazsal futni meg battert használni ami jo lehet még egy varazslónak is.
Én még szeretem a dream skilleket is. ott is van sok jo, de nagyon sok pont kell hozza.
Szal Ice shardal nyomulj csak rengeteg energy kell hozza főleg ha felraksz egy incerased cast rates gyűrűt is.Brigandnal: Ha nem csináltál még nyilag karaktert akkor csinálj azt. Ebben az esetben Scatter shotot legelőször kimaxolni és utána halhatatlan leszel gyakorlatilag.Szal amint lesz annyi skillpontod hogy a scatter shotot ki tud maxolni tegyed át rá a pontokat nyugodtan minden másról.
Ha lándzsásat csinálsz akkor jo a poison fa is.De a fő ág a hunting legyen mert ott van sok pierce sebzest növelő skill ami jó. -
Sicilian
addikt
Leporoltam ezt a régi gamét és megint tolom ezerrel
Időm, mint a tenger úgyhogy 2 karaktert is csinálok egyszerre..
Ezért lenne 2 kérdésem:
1.Stormcaller mellé melyik másik kasztot érdemes választani és miket fejlesszek?
Most a jeges támadással nyomulok.
2.Brigand karival miket érdemes fejleszteni, azon most a méregsebzést erőltetem egyenlőre!?!Köszi.
-
Sonja
nagyúr
Most az alapjáték elérhető 1790HUF-os áron a CD Galaxis-ban, KATT!

-
ityam
őstag
Illetve ezzel a karival nem szabad karddal csapdosni.
Tuzes varazsbot kell neked. Az Earth Enchantmentet kell fejleszteni hozza de ami a legfontosabb az a ternion attack. kegyetlen nagy tarolast lehet a ternion attackal csinalni illetve erdemes dmg converted to healt cuccokat szerezni. legalabb egyet. jol mukodik a ternion attackal is.(ternion attack passzivjara is kell egy par pont minimum. sok erdemes az alap ternion kimaxolasa elott egy par pontot rarakni a passzivjara mert robbano lovedekek lesznek ha a passzivjara is raksz pontot es igy tobb ellenfelet sebez ha rajban jonnek.).
Illetve a heat shieldre is rakj minimum egy pontot mert 15% demage resistet ad.szal kevesebbet sebzodsz.
Varazslok ellen meg az elemental resistet kene fejleszteni, de azt csak cuccokkal tudod.
-
Dirtyz
őstag
válasz
napoleon2323
üzenetére
Nem, az Immortal Throne-t külön kell megvenni.
-
napoleon2323
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem:
A Deluxe edition tartalmazza-e a Immortal Throne kiegészítőt is?
Köszönöm előre is!
-
Fiddy
tag
Sziasztok. Énis kipróbáltam ezt a játékot, és már 30as szinten vagyok, annyit akarok kérdezni hogy mit kéne fejlesztenem, hogy a varázslók ne öljenek meg olyan gyorsan? Valamelyik varázsló 1 csapásra ledarál
[igy_nez_ki_a_kari] -
(Doki)
tag
Hello!
Nem régen játszom én is a Titan Quest Imortalt, találtam 3 papírt, teknősbéka van rá rajzolva, mire jó?
-
Dirtyz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mégegy gyors kérdés..; láttam olyat, hogy "Titan Quest: Gold Edition (Deluxe+Immortal Throne)" Ez a Deluxe miben különbözik a "sima"TQ-tól?
-
Sirandrish
legenda
Sacred 1 kimaradt...DIo2-höz tudnám hasonlitani..irányitás tökugyanaz..klikk és megy

Élményben is nagyon közel van hozzá..van olyan eleme a játéknak ami a TQ-ban még jobb is...pl a Skillezést jobban eltalálták...mindenképp ajánlatos adni neki egy lehetőséget ha a D2 tetszett...nem hinném hogy csalódás lesz a vége
-
Dirtyz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Huh, ez gyors volt, köszi..
Gondolom, Te játszottál vele, irányításban, játékélményben hol van a DS2-höz, vagy a Sacerd 1-hez képest? -
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
A játékot tudom futtatni 22 wide tft natív felbontásán, 1680×1050-ben, ill itthon 2 gépen szeretnénk játszani, van multija?
-
_stick_
őstag
válasz
napoleon2323
üzenetére
A taktika nagyon egyszerű: ha felemeli a kezeti, futás, ha kinyomja a tüskéit, nem ütni, ha elszívja az életed, futás+poti.
Nem ez a legnehezebb boss a játékban, tessék kifigyelni a támadásait.
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Elakadtam a legelső szinten az utolsó ellenségnél(négykezü óriásnál) és egyszerűen nem tom kinyírni.
Segítsetek valahogy!Köszönöm előre is!
-
Kobe
veterán
spellbreakerhez vagy bone charmerhez tudna nekem mutatni valaki egy titancalc fát ?
-
Kobe
veterán
csináltam egy brigandot, tetszik a karakter. Viszont nm tudom, TQ ben még nem volt íjász-dárdás karakterem, dio ban ugye ugy volt h a nyilat dárdát csak a megfelelő karakter tudja emgfelelő sebességgel használni. Én kimaxoltam a hunterben a megfelelő skillt, a fegyveerhazsnálati sebesség azonban még nem éri el a 100% ot sem, max 90-en párra egy fel, és a fegyverek sebessége slow-very slow.....ezen hogy lehet változtatni ?
-
bokorugró
tag
Szervusztok.
Kis segítségre lenne szükségem, hogy hogy lenne érdemes fejleszteni egy karaktert. Kb. egy éve már végigtoltam íjásszal, de most felraktam újra, hogy kipróbáljak valami caster karaktert. Stormos karit indítottam (lvl 10 jelenleg), a pontokat eddig az ice shardra és a sqallra lőttem el. Tehát ha életképes akkor ezt a kettőt erőltetném, bunyózni nem akarok.
A kérdés az hogy milyen kiegészítő kasztot ajánlotok a storm mellé ( hajlok a spirit felé), illetve kb. milyen skilleket ajánlotok (esetleg pontelosztást)
Előre is köszönöm a segítséget.
-
_stick_
őstag
Pont tegnap tettem fel a játékot, eszembe jutott, hogy a wardenemet epic közepe táján félbehagytam. Melee típusu karikat kedvelem, volt már conquerom, assassinom, de ez a deffense ág nagyon bejött a sok hasznos passzív skillel, tehát ha meleeben gondolkozol a deffense-t nagyon tudom ajánlani.
Sztem az assassint nyugodtan felejtsd el. Legendaryn semmi értelme a mérgező képességeknek, csak pár kimaxolandó skill van, de én sokkal több pontott tettem a warfarre. Na jó, azért a rugú mellett nem lehet elmenni anélkül, hogy a játék egyik legerősebb támadását ne emlitsen, a lethal strikeot. Ja és a rugó vágó fegyverekre gyúr, de sztem warfare (két) kezébe horny maul való, aztán hajrá.
Na egy szó mint száz, nagyon erős karinak mondják a harbringert, én azért egy templart is tudnék ajánlani, bár a dream kipróbálása még hátra van.
-
Kobe
veterán
Sziasztok
gondoltam ha vége vizsgáknak, unaloműzőknt újfent elővenném ezt a kis játékot. Szeretnék valami újat kipróbálni, valami új karaktertípust, amivel akár többször több fokozatban is végigviszem, a sima conquerorommal csak 1x volt igazán élvezetes, utána elszllt a varázsa, mondhatni.
Valami olyan karaktert szeretnék, amitől nem áll távol a mágia - pl természetalapú támadók, vagy védelmezők, de ugyanakkor a fegyvereket is jól kezeli. Szóval egy kicsit ebből, kicsit abból. Fegyverekből nem kifejezetten a kard emg pajzs oszt jóvan, letudtuk típus érdekelne, hanem valami korrekt íjász-dárdás. Gondoltam ezt ötvözni egy naturrel, ami asszem a brigand, vagy esetleg csinálni egy assassint.
Természetesen az volna a lényeg hogy ettől függetlenül erős legyen, tehát ne kelljen 10esével számolni a deatheket és emellett hatékony is. Nem szeretném ha olyan karakter sülne ki belőle, ami elmegy elmegy, de mégsem az igazi benne valami. Tudtok tanácsot adni, hogy ilyen helyzetben mi lehet a jó döntés ? -
Vertigo18
addikt
Most találtam a neten egy teljesen magyarított, kiegészítővel felvértezett portolható (!!!) verziót a DII-ből.
Pendrive-ra fel, aztán, ha valahol találok egy gépet, akkor lehet pár szintet lépni...

-
dunc
nagyúr
-
Ugyanott kezdődik a kieggel, de több a fícsőr (és persze lesz majd egy plusz chapter is).
A tárgyakba te magad be tudod tenni a cuccokat (jobb gomb a cuccon, majd bal a tárgyon), sőt nem is kell várnod, hogy összegyűljön az 5 (vagy 3) db. Ha úgy érzed, hogy elég jó fegyvert/páncélt találtál, érdemes már az elején felhasználni ezeket az artifaktokat. Később fogsz találkozni olyan arccal (amolyan varázsló), aki ki is tudja ezeket szedni a tárgyakból, de vagy ez, vagy maga a tárgy megsemmisülése árán. -
dunc
nagyúr
Sziasztok nemrég kezdtem ezt a játékot,néhány apró kérdésem van miben külömbözik a játék ha felkerül a kiegészitő?mert ha az IT ikonnal indittom a játékot akkor a menükép más lesz de ugyanúgy kezdödik a játék.A másik a külömböző gyűjtheő tárgyakkal kapcsolatos ha pl vagy egy madártoll amiből 5 db kell azt akkor hogyan kinél tudom felszerelésbe illeszteni? Valamint érdemese már az elején felhasználni vagy várni kell a késöbbikebe valamilyen pl jobb páncélba illesztve.Vagy rosszul gondolom és már tárgyak lesznek felszerelésbe illesztehetöek? Bocs a láma kérdésekért de nagyon bejön a játék (pláne magyarositva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
es kiprobaltam online is. Jopofa. Mondjuk utanna volt egy DC -m es kezdhettem elöröl
Märmint ax xp megmaradt csak vissza dobott a varosba. En azt nem ertem hogy most vannak mobok amik respawnolnak es vannak amik nem? Vagy hogy megy ez?
Tehát nem tudok visszateleportálni a városba, ha ez viszont igaz, akkor a Titan Quest-ben ezt nagyon elszúrták, mert nem tudom eladni akkor a cuccaimat, az Inventory-m meg állandóan tele van.

)
köszi! először azt akartam visszaírni neked, hogy nem érted amit kérdezek, de most hogy jobban utánanéztem az artifact rájöttem a dupla hurokra.

amugy ma reggel kezdtük az egész napot végighenteltük