Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja! nagyon jó, egyrészt gyorsabb vagy a hatóideje alatt, meg pikk-pakk feltölti az energy-det, meg +50% dmg-t ad, folyamatosan nyomasd

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
kimaxoltam de ez olyan jó?
nem elég hogy szivja az életet még összvissz tart 12 secig
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
ahha..hát akkor a golemről rányomom mert az a golem ugyse egy nagy show

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Alap a kimaxolt spell+passzívja minden spirites karinak, állandóan használni kell, az egyik legjobb vazsi spell, manatöltő + 50% dmg adó cucc

-
Sirandrish
legenda
volt egy kis Lan..aztán a csóka Hades-ba távszerelőként dolgozott

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070502/nem_semmi2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
SZaB78
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Inkább nyomasd a dark covenantot az pont erre való.
-
Sirandrish
legenda
2000es manam van de 2 perc alatt ugy elfogy hogy csakpislogok ugyhogy mostmár arra is adni kell..az intem már ugyis 600 felett van

-
SZaB78
tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Köszöntem szépen!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
jah vágom...akkor beszerzek valami 500ft-s egeret

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
-
Szuperboci
senior tag
bazzeg,azért nem kezdtem el wow ozni mert tudtam hogy idekötne éjjel nappal...hát egy hete játszok vele,de már hajnali 2-3 ig fentvagyok...

titan quest meg süllyesztőbe került,majd ha lesz valami uj kieg,vagy esetleg titan quest 2,visszatértek rá,na meg lanokon kihagyhatatlan

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Virgázás, tudod, pl. Frank Zappa szokta volt a gitárjával csinálni...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
mi kell az egérrel?

hát kiváncsi leszek ha meglesz a -100rec mindenesetre hogy hogy fogom lőni az VO-t
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az int. csak az elemental dmg ra van hatással, a cast speedre meg a cuccok, relic ek, szerintem annyival már elmegy a kari
és kell hozzá némi virgázás az egérrel 
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
és mennyi a faja érték? nekem most 215%...ennyi még sose volt..vagy az int gyorsitja mert akkor megértem?

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyorsítja a támadóspell használatát, pl Ice shard, VO
Nem sok, csak nyílván annyi hogy ne legyen túl hosszú a videó, a kari futásán lejön -
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
a cast speed mit tud?

és hányszoros gyorsitás volt a videón?
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-100 rec+Cast speed
ja, és persze fel van gyorsítva a videó 
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
az 1es linekn azt se láttam mivan

a 2-3as az váó
a 4es viszont hogy van?
a gyerek csak lövi meg lövi a VO-t..akárhogy néztem nem isment körbe a bizbasz csaklőtt és lőtt
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
oh köszi...és ezek adják is a -100 recet?

mármint összesitve?
nem mintha összejönne mind (gondolom
) de nah
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
másodpercenként 3at??

aztak*va
..akkor a -40recnél mé kell neki 3 sec mire ujratöltődik? -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tessék: 2461 hsz.

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az eruptionnál nagyon kell, meg a VO nál szintén, mert másodpercenként leraksz belőle 3-4 et is a végén és nem gáz ha csak az intre pakolsz, nem lessz szar az érték
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
ilyen set Conjurerre is jöhet ha van agyba

most nézem azon az oldalon hogy a heka staff az ''Titan Quest Core''...van sok cumo ami mellé az van irva hogy ''IT only''...ez most mit jelent? az it only az azt hogy csak it-ben van de a ''Titan Quest Core'' mit takar?
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
a Volcano orbnál mondjuk mennyit számit?
és amugy muszály a -100rec? csakmert mondjuk enneél a cumonál is találtam már jobbat csak megtartottam a -40rec miatt..tehát ha az értékeim gyengék az nem gáz?
köszi akkor olyan botom nem lesz jóvan
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A viszonylag rövid cooldown nál számit csak aarchemage clasp: pl batter, battle standard stb a durvább spellekhez kell a -100 rec...
Heka staff -
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
most néztem..ami a karomon van az ad -40rec-et..levettem lőttem felraktam lőttem stb de nem nagyon gyorsitotta fel a dolgot...érzékelhető hamarabb is vagy csak -100nál?
amugy bot van olyan ami -rec-t ad? -
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Van esetleg olyan set, ami assassin-nak való?
-
Flash Gordon
senior tag
A karik teljesítményét nagyon megdobja a végén ha összejön az a +4 to all skill, érdemes rágörcsölni...pl. az erebus relic bónusz adhat +2 all skillt...
-
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Kipróbálom

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
_stick_
üzenetére
Scepter of the Shadow King, Thorny Maul, Stymphalian Talon, de leginkább egy zöld Betrayer buzogány az ami kell a kétkezes konfignak...igyekezz +2-4 skillt összehozni a végére, nagyon megdobja a karit, elég fegyófüggő amúgy a skillkiosztás: ha van betrayer akkor akkor le lehet venni az összes bleeding passzívot...a végefelé ügyelni kell hogy a rázósabb helyeken mindig zászló mellett hentelj és swap ba azért legyen egy pajzs, mondjuk egy Aionos...[link]

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
akkor jó...mondjuk fura is lett volna vagy pedig valamit elrontottam de igy megnyugodam

-
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Szia Flash!
Légyszíves csinálj nekem a titancalc-ban egy ütős assassin-t. 54-es vagyok 2 kezest nyomatom. THX!
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Skillel, de régebben kb 1.05-1.08 alatt egy ternioner simán tudott írtani bottal is...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
már csak 2vel tolom mert a 3. már fullos..mármint legenden is végigmentem vele

Jólvan..majd megskubizom...amugy bottal kb mennyit lehet sebezni? csak mert én elég gyér sebzést produkálok...vagy az csak mellékes és a skillekel kell irtani? -
SZaB78
tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Na ezt kipróbálom a karimnál. 54-es szinten már tudni kellene vele hentelni ha jól gondolom. Variknak melyik -100rec cumók használhatók?
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Asszem ezt nem kell elmagyarázni annak aki már a 3. karival tolja és fórumozgat közben...

Ezt is belinkeltem jó párszor, kíváncsi vok hogy te miket használnál?
ha nem megy, akkor ajánlok én... 
A karik küldilapján (jobbra lent a harmadik tekercses fül
) részletesen leírják a küldiket meg a teljesítésük esetén kapható bónuszokat...fejből nem vágom bocs 
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
és honnan szedjek -100 recsárdzsot?
milyen cumok adják azt?
jah amugy melyek azok aküldik amik skill pontot adnak? tudod ezeket? én elfelejtemés szeretném feljegyezni
[Szerkesztve] -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
100% absorb dmg, ami azt jelenti hogy nem sebződsz és healelsz meg potizhatsz közben és reflect dmg zol 6 sec ig, typhont akár csak ezzel a stone formal is kifingathatod...ja a build hez kell a -100 rec, a VO elég jó ezzel mert stunnol is, az eruption meg szintén a gamé egyik legbrutálisabb spellje 100 recben...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
az a stone form mire jó?
még akcióközben nempróbáltam
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
köszike szépen

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
komolyan? ezek alig sebeznek..vagy csak én látom így?

amugy tudsz akkor buildet nekem csinálni?
-
Flash Gordon
senior tag
Úgy látom lemaradt a link bakker
[link] -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez megállja ...legenden csak a Volcanic Orb+Eruptionnal lehet jól hentelni, ott a stone form ami jól healel, meg a dark covenant a manára, dmg ra+ két elég jó állandó pet stb, persze lehet variálni közben...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
nekem is adhatnál efajta helpet meg egy buildet ugyanis én eddig mindig barbár voltam Dioba is meg mindenbe..ez a magika elég uj nekem

milyen cuccot ajánlassz? milyen gyürü nyaklánc stb
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
jóvan akkor van mégmit fejlődni

Tudnál nekem csinálni egy olyan Earth/spirit buildet csinálni ami Legendaryn is megálja a helyét?
mert egyenlőre elég gyér szegény kis karikám
-
Flash Gordon
senior tag
A közelharcos kényelmes kari tud lenni, a mage kicsit érzékenyebb első karinak, de szerintem neked jól fog menni, ha van már tapasztalatod az ilyesmi karikkal, nem nagy őrdöngősség azért... Oracle, Conjuer, Druid elég jók, ajánlom a youtube ezirányú videóit...talán az oracle a legjobb első karinak, erős a shard, lessz resist +lassító spelled a squall, meg bosskillre peted a liche-outsider, és elég manád meg+ sebzésed a dark covenantból...szinte csak az intre kell pakolnod, mert az növeli a sebzésedet, használd a TQVault progit, szerezz be durva lightingos botokat amiket relic elj megfelelően, és ha lehet szerezz cooldown redikáló cuccost, ami a durva mageknak nagyon fontos, és másféle kombinációkra ad lehetőséget:[link] és a build: [link]

[Szerkesztve] -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem DPS, hanem average dmg ra gondoltam

-
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci
üzenetére
van 6 el nem osztott Skillpontom..legfeljebb rányomnám a Take Down-ra

de várjmíg befejezem a Spirit/eatrh karimat
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát megnézném a 68 as ijjászomat és téged eny pvp be

lehet nem érnél ide
-
Zorc
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tényleg benéztem, volt egy kis átjáró ahol tovább lehetett menni.
Köszi.
-
Sirandrish
legenda
válasz
_stick_
üzenetére
Én picit elrontottam a karimat mert én stormot választottam warfare mellé...abból meg szinte csak a storm nimbust használtam...
de lényeg a lényeg..így is bitang jó kari lett belőle...200% feletti attack speedem van és axe-al megyek...már legendaryn is végigtoltam vele..
jah és persze pajzsoltam
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elsőnek én is warfare+defender-rel kezdtem, de nekem annyira nem tűnt jónak. Két gyors karddal és a megfelelő passzívokkal egy gyorsan aprító karit lehet csinálni. Az attack speed nekem ~200% körűl van. És ezáltal az average damage jobb mint, mondjuk egy nagy sebzésű de lassú pl: axe-nak. A védelmem kevéske ez tény, iszogatom a potionokat. Legendaryn most járok a 2. quest végén és hullanak körülöttem, mint a legyek
. Ezért írtam azt feljebb, hogyha defendert választ a warfare mellé, akkor el kell felejteni a 2 kardos támadásokat. -
Zorc
tag
Sziasztok. Segítség kéne. Plains of Jugment portálnál vagyok.
Kimentem, megöltem a nagy fehér pókot, megszereztem a tükröt átmentem,
kiszabadítottam a csávót. És nem tudom merre kell mennem.
Visszafelé volt egy barlangban egy ajtó de le van zárva.
Tud valaki segíteni?
Üdv. -
Bunyec
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen? Azt mondod közelharccal kezdjem? Nem lesz túl gázos, mikor rámjönnek ezren?
-
Sirandrish
legenda
Botot használok de olyan nehézkesen haladok...mondjuk a ''lics king''-re nyomtam egyet az ugy megkönyitette picit a dolgomat de mire kifejlesztem lehidalok

4 skill oszt mind 12-16 pontos?
jah meg nemtudom ugyan milyen kimaxolva de van egy sanda gyanum hogy Legendaryn már kevés lesz... -
SZaB78
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nehéz az eleje? csak botot érdemes használni és nyomni a spirit masteryt. nekem pont az eleje volt könnyebb és a végére lettem gyenge, de mint írtam is szerintem elpontoztam a karit. Majd előveszem újra egyszer ha lesz időm.
-
SZaB78
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
csak nem a lethal strike?

szépet sebez, de pvp-ben azért csak oda kell battyognod a másikhoz, hogy megüsd és addig lehet, hogy elhalálozol
Ezért írtam én a take down-t, mert az 300% movement és 36% health reduction kapásból. 
-
Bunyec
tag
Sziasztok!
Most kezdem el a játékot, már nyomtam vele de kevés ideig. Tudnátok tanácsot adni, milyen vonalon érdemes elindulni? Mivel a legjobb, játszani? Mágus, barbár? És melyik két skill fát érdemes kipontozni? -
SZaB78
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
player versus player
szerintem elég jó lehet a take down miatt ami ugye alapból 300% total speed. utána már a közelharc dönt
plussz tatyó: egyik azt hiszem memphis-ben, de a maradékot nem tudnám meg mondani.
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci
üzenetére
mijaza pvp?

-
SZaB78
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Conjuerem volt nekem is, tetszett, de a pierce damage-es ellenek eléggé megfingattak. Vigyázni kell rá, nem olyan mint a mostani karid volt
Szinte csak int-re kell tenni, mert az növeli a sebzést. Mivel earth a második mastery én egy fire damage-s botot használtam és reliceltem. Nekem a karim kicsit félre sikerült így nem adnék konkrét tanácsot, majd a Flash nyilatkozik a témában. 
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
kiváncsi vagyok mit érne ez a karakater pvp be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
Spirit/Earth-hoz ki mit szól?
ott mire kell nyomni?
Int meg dex az ok demire mennyit?
a varázslós cuccokhoz(a fajakhoz) mennyi int kell hogy feltudjam venni?
mert gondolom azért a Dexet is tunningolni kell nem?
meg valami jó bot kell mi?
-
Sirandrish
legenda
Mivel már vagy 2 napja nem játszottam így el is felejtettem

nah majd megskubizom mert ugyis fogk este játszani
Jah tényleg...ilyen varázslós cumóbol mit ajánlasz?
mondjuk Spirit mellé? tudsz nyomatni nekem egy Titalcalcos buildet?
sajna lassan uj karit kell kezdenem mert ez is ki lesz filézve
-
SZaB78
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
lehet ő alapsebzésnek gondolt annyit

Mivel is nyomod? Betrayer vagy thorny maul? -
SZaB78
tag
válasz
_stick_
üzenetére
Ezt nem igazán értem
mitől lesz neked 2 karaktered pláne egyből, ha felteszed az IT-t? Egyszerűen importálja a karit és onnan folytatod a játékot ahol abbahagytad. Az egész IT arról szól, hogy a meglévő 4 küldetés sorozat után kapsz még 1-et nevezetesen a Hades-t. Az importálás meg arra van, hogy a meglévő kariddal mehess tovább és ne kelljen újat indítanod csak azért, hogy tudj menni az új részen is.
Más.
Ha IT-ban előlről kezded, akkor lehetőséged van új mastery-t választani (dream). Ebben az esetben lesz csak újabb karaktered. -
_stick_
őstag
Helló!
Feltettem az IT-t, a karakteremet sikeresen importálta. Szomorúan vettem észre, hogy innentől 2 karakterem lesz és külön kezeli őket az alap game és az IT.
Tanácsot kérnék: az alap game-es karim egy 50-es assassin. Legendary-n járok, most öltem meg a 3 gorgon-t. És akkor a kérdés. Érdemes-e legendary-n végigvinnem és csak utánna importáljam az IT-ba? Vagy ami még hosszab művelet, hogy fejlődjek fel 60-ig és csak utánna IT-ozzak? Ti ezt hogy csináltátok? Új karaktert nem akarok kezdeni... Vagy nem lehet legálább azt megcsinálni, hogy az EXP-et visszavezetni az alap game-es kariba?
Az IT-ba nagyon az elején járok, tehát nem érdekel az a kari. -
SZaB78
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát igen a rogue már csak ilyen kari, de ezt mondta is az elején Flash.
Mellesleg milyen szinten sebzel ekkorákat? Gondolom már 60 felé jársz.
-
ZeKe^
csendes tag
Uff, köszi erre gondoltam. Amúgy körbejártam az egészet, de nem találtam

-
SZaB78
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
valaki már biztos, vannak fanatikusok tudod..

én azthittem mixel a game
miért, nem?
-
Sirandrish
legenda
hát most vesszek meg ha tudom hogy mit akarsz pedig épp most jöttem el onnan

de ha jól emlékszem Giza-ban Botot kell keresni...
amugy ott van egy Piramis amibe be lehet menni..azelőtt áll egy csóka is de mire kijösz addigra eltünik
aztn van egy Szobor(fekvő valami?) amibe be lehet menni...
Meg van egy barlang...
ha az a cucc itt van Giza-ban akkor ezek kötül valamelyikbe...mondjuk ha körbejárod a térképet akkor ezeket mind megtalálod magadtól is...
[Szerkesztve] -
ZeKe^
csendes tag
Izé, help kéne
Elakadtam a Giza sivatagban. Nem tudom, hol tudom megszerezni a Hand of akármit... ötlet? -
SZaB78
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
grat. szép eredmény

-
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci
üzenetére
hát jó dráda plusz zupa skill és kész a repülő bomba igen

jah azóta picit meglőttem a magam rekordját..ezt már alig hittem el
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070428/sebz_s_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
ez teljesbe és nagyba
--> [link] -
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ugy csináltad ahogy mondtam nem?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)