Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
GICA666
tag
Hát sajnos neten nem szívesen vásárolok,Egy párszor már megjártam.Azért köszi

-
GICA666
tag
Oké,és köszi. Ezt a játékot honnan tudnám letölteni?
Nekem személy szerint, a Diabló 3 nem nagyon tetszett. A 2.rész jobban.V.hogy annak volt hangulata. Megnéztem a videót. JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. -
reelc
veterán
válasz
GICA666
üzenetére
Grim Dawn.
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka. Azt tudnod kell, hogy Early Access, nincs kész teljesen, év vége felé ígérik a befejezést. Folyamatosan fejlesztik, az Act 3 nemrég készült el kompletten, úgy rémlik 4 Act lesz.
Decemberben és júniusban volt már rá kb. -50%-os engedmény, én decemberben vettem, és van benne kb. 200 órám. Egy ideje pihentetem, várom a következő nagy frissítést.
Nézegesd az értékeléseket, videókat. Ha tetszett a Titan Quest, akkor szerintem ez sem fog csalódást okozni. Nekem több szempontból jobban tetszik, mint a Diablo 3. -
GICA666
tag
Sziasztok. Én végignyomtam a játékot a kiegészítőjével együtt. Végig élveztem Jó a grafika,az irányítás is. Hasonló játékról esetleg tudtok? A diablón kívül?

-
granini
őstag
Erre en is kivancsi leszek.. nem elsosorban a grafika, sokkal inkabb a jatszhatosag miatt. Az RPG tipikusan a rengeteget egerezos, skilleket gyorsgombozos terulet, nem kifejezetten tabletre van kitalalva, tenyleg erdekel hogy tudjak ugy atultetni a jatekmenetet hogy gyors legyen, hatekony es ne azzal kelljen szenvedni hogy hogy jutsz el A-bol B-be meg hasonlok..
-
Sonja
nagyúr
Ez egy az egyben a PC-s játék, mobil irányításra szabva!

-
robyg
senior tag
Kipróbáltam. Nem a felbontással lesz a gond.
Amikor az alap játékkal játszok akkor fel tudom venni a cuccokat.
Mikor a kiegre áttérek akkor nem tudom. Valami hiba lenne a kiegészítőjébe? Eredeti és a legújabb frissítés van rajta. Mikor az updatere megyek azt írja nincs újabb frissítés.
-
robyg
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nem hülye ötlet amit mondasz.
Érdekes,hogy mikor a szöveget is adja nagyon kicsi apró betűvel irja alig birom elolvasni.
Laptopom nyomom max felbontáson és így is kicsi.
Annak idején az asztali gépemen nyomtam ott jó volt minden.
Goldtam nosztalgiázok kicsit,mert nagyon tetszett annak idején.
Majd hazamegyek akkor kibróbálom a nagy gépen.Köszöntem a helpet Skacok

-
robyg
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Tudnátok nekem segíteni?
A problémám,hogy nem tudok felvenni tárgyakat a földről. Kidobtam mindent a zsákokból minden üres.
Még az élterő és a mana üveget se tudom felvenni.
Steames eredeti.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Én csak most ismerkedem ezzel a játékkal, és a műfajjal is! Az elején megtisztítottam a falut, meg is köszönték, és mondták menjek a Spártai harcosokat megkeresni. Ez oké. Kiléptem és másnap játszanék, erre megint tele a falu és a farm ellenekkel a sámán is újra aktív
Megint kaszabolás és elindultam lefele a faluból, kiirtottam minden ellenséget, a barlangban is. Megint elmentettem, kiléptem, viszont visszatöltésnél megint tele a falu, a barlang... A pénzem, felszerelésem megmaradt. Ergo újra termelődnek az ellenfelek. Ez direkt így van? Minden kilépés után így folytatódik? -
reelc
veterán
válasz
lordkrolock
üzenetére
Szia!
Amikor elkezdtem vele játszani ez az oldal sokat segített az elején.
Olyan kasztot kell választanod, ami tud segítőt idézni.
Pl. Nature tud farkast idézni, magasabb szinten akár többet.
Más pedig másféle lényeket.
Sajnos ez a fórum teljesen kihalt, nem tudom honnan szerezhetsz bővebb infókat.
Az elmúlt hónapokban én sem játszottam vele. -
lordkrolock
csendes tag
Sziasztok srácok és lányok azt szeretném megkérdezni az alapjátékkal és az Immortallal kapcsolatban is hogy hogyan lehet állatot szerezni benne ?
-
reelc
veterán
válasz
zolka95
üzenetére
A gép újratelepítés formázást is jelentett?
Lehet bekellene próbálkoznod data recovery programokkal. Hátha vissza lehet hozni a mentést. Időve tellik, de talán annyit megér, ha sok játékórád múlik rajta.
Pl. GetDataBack, de van többféle, már nem emlékszem rájuk. Nem tudom jelenleg a demók mit tudnak. -
reelc
veterán
válasz
zolka95
üzenetére
Akkor passz. Szerintem kérdezz egy pörgősebb játék topicban, látod ez már teljesen halott hónapok óta. Mindenki elhagyta.
Pl itt: Azonnali (játékos) kérdések órája -
zolka95
őstag
a tag not found hibát ezzel sem tudtam megoldani
most újra leszedem a steam-ensteam beállításaiban a felhő engedélyezése be van állítva, nem értem mért nem tartotta meg a mentést
D: meghajtón volt a játék, windows telepítés után leformáztam, akkor még rajta volt a játékde a felhőbe akkor is mentenie kellett volna
-
zolka95
őstag
Újratelepítettem a gépet, steamen letöltöttem a titan questet és nincs meg a karakterem
EZ MI???
és még az immortal throne-ban minden szöveg helyett az van hogy: TAG NOT FOUND
hiába írtam át a txt fájlokban enlish-re a nyelvet
mindent próbáltam, nem jóde az mi hogy nincs meg a metnésem STEAMES JÁTKBAN???????

-
reelc
veterán
Látom kihalt a topic, de hátha tudna segíteni valaki.
Normal fokozat, Cerberust nem tudom legyőzni. Ranger vagyok, Level 47, Poison Resist 80%. A repedésekre próbáltam nem ráállni, stb.
Olvastam külföldi oldalakat, néztem videókat is, arra jutottam, hogy kellene egy Maddened God Scroll, de nem találom a kereskedőknél. Hol lehet beleakadni? Vagy van más Scroll, amit tudnék használni?
Állatom nincs, majd lesz farkas, de még elég gyenge lenne a kevés pont miatt.
Előre is köszi! -
férfiállat
tag
A GS-hez most volt teljes játék meg is vettük haverommal csak az a baj hogy mikor együtt játszanánk azt írja ki hogy invalid sockat c++ és kifagy a játék valakinek valami ötlet?, előre is köszi
-
DeadHeart
csendes tag
Olyan kérdésem volna, hogy lanon keresztül megoldható-e az, hogy pl öcsémmel egymás ellen tudjunk harcolni. Mert a közös mob ölést össze tudtuk hozni, de érdekelne, hogy lehet-e egymás ellen is játszani.
Ha valaki tudna ezzel kapcsolatban nekem segíteni, megköszönném.
Peace! -
DeadHeart: tilos warezben segítséget kérni a fórumon! Olvasd el a fórum alapelveit.
-
DeadHeart
csendes tag
válasz
dredbiro
üzenetére
Ahham.
Én jelenleg Warden ( Hunter + Defender ) vagyok
Elég jol muzsikál a kari, de ha tudnátok valami tanácsot adni, hogy mely képességeket fontos fejleszteni és melyeket nem, azt megköszönném.
Hálás lennék érte, ha pl valami skillfát mutatnátok, hogy hogy az igazi a dolog
Előre is köszönöm. -
dredbiro
senior tag
Torchlight II ingyenes 2 napig steamen

-
ityam
őstag
válasz
dredbiro
üzenetére
rég játszottam vele de úgy rémlik hogy van olyan ember valamelyik faluban akinél ki lehet venni. vagy a tárgyat vagy a követ menti meg de egyik megsemmisül,
De aztán lehet keverem valamelyik játékkal de szerintem itt van. mintha az a csávóka lenne akinek villám van a feje fölött. -
dredbiro
senior tag
A felhasznált rúnákat későbbiekben ki lehet szerelni valahogyan a tárgyakból vagy végleg benne maradnak?
-
dredbiro
senior tag
nyomatni is fogom,mert megtetszett a diablo 2 után.most még ismerkedem a fejlesztési rendszerrel,de már így is 20as szinten vagyok
most vettem fel egy össze illeszthető cuccot,egy köpenyt valami ramses félét,remélem megszerzem a végigg minden összetevőjét, bár sokszor dob olyan cuccot amivel nem tudok mit kezdeni az eladáson kívül -
dredbiro
senior tag
Akció keretében jutottam hozzá ehhez a játékhoz,szeretem az ilyen szerepjátékokat, de valahogy elsiklottam e felett.Tetszik a játék,azt hiszem ezt is végig fogom tolni párszor mint a DAO-t

-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
látom kihalt a topik, csak egy-két gyors kérdésem volna: elővettem a játékot egy kis nosztalgiázásra a két ünnep között, és érdekelne, életképes volna-e a karakter build-em. elvileg ezen a linken a kitöltött skillezést látjátok majd. eredetileg warfare-defense volt, de aztán rájöttem hogy nem kardot, hanem lándzsát akarok, úgyhogy editorral átraktam hunter-defense-re, remélem ez még nem számít csalásnak
máshoz nem nyúltam, eskü 
amúgy magasabb fokozatokon mennyire szoktak esni használható cuccok? anno egy hunter-nature íjásszal a normált végigtoltam, csak idő és érdeklődés hiányában nem folytattam, de eddig annyira nem kényeztetett el a game használható cuccokkal. ha esik is valami epic tárgy, az jellemzően nem az én kasztomnak való...
de látom voltak itt elég elvetemült build-ek is 
-
törölt tag
Le lehet valahogy beszélni róla a játékot, hogy minden indításnál felverje maximumra a hangerőt a Win mixerében? Vagy konkrétan ennyire idiótán van megírva? (Azt miért nem tudják megoldani a fejlesztők, hogy a videókra is hassanak a játékon belüli hangerő beállítások? A DX: HR-ben érdekes módon meg van oldva.)
-
ityam
őstag
válasz
bishoplogan
üzenetére
ahová be akarnád húzni azon nyomsz jobbegérgombot és kiválasztod a listából hogy mi legyen ott.
javasolni nehéz. attól függ mit akarsz csinálni
ütni? lőni?
Legdurvább lövő karakter az a hunter. De ha nem tetszik az íjászkodás akkor spiritben a ternion attackal is jól lehet darálni.
Közelharcosnak warfare....ha nem bánod hogy folyamatosan energy potit kell innod akkor mehet a storból az ice shard....
-
bishoplogan
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani magyar felirattal a játékot.
Ti milyen kombó párost / szakosodást javasoltok. 6. szintű vagyok, de még nem szakosodtam, mert nagyon elgondolkodtatóak az ez összes szak.
Meg lenne egy kérésem a szakosodási skilleket, hogy lehet belehúzni / lehúzni a gyorstárba?
-
ityam
őstag
Közben elkezdtem én is egy dream/ defense karit. Egyenlőre így állok kb: Titancalc
Most megyek fel a dreamben a distort realityhez.
Instant talált cuccokkal megyek csak. Most kezdtem az Act2t. Xmax Moddal megyek. egész jól haladok még. -
Xmodule
őstag
Ennek mi ertelme, hogyha warriorral megyek intelectes cuccok esnek csak szoval ami varazslonak jok. Ha meg varazsloval megyek akkor meg csak olyan cuccok esnek amik warriornak jok! Nem vágom.
-
Rankerz
senior tag
Distorsion reality volt eddig fullra nyomva passzívjával-nagyon insta kill gyanúsan adta eddig azért használtam, magam köré csalogattam mindenkit és bumm.
Abból vettem le pár pontot és def irányt tuningoltam picit. Phantom strike meg Adrenaline elsősorban ami megtetszett.Most kell kis farmolás hogy legyen goldom tovább kombózni de máris érezhetően jobb.
Amit még sajnálok hogy az attribútum pontokat ész nélkül nyomogattam el, csomó ment Intelligenciára és manára és ahogy látom nem sok szükségem van rá , vagyis nem annyi mint amennyit ráfordítottam. Lehet zsír újat kezdek később. Amit még észre vettem hogy a tárgyakban lévő Armor mennyisége hiába jobb, ha egy másik a képességével pl resistance vagy regeneration übereli.
Köszönöm a helpet mind2töknek ,remélem belejövök lassacskán )
-
ityam
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
Szerintem balegérgombra batter. jobb egérgombra distorsion wave. Középsőre Distorsion reality és valami közeli gombra phantom strike.
Distorsion wave belassítja és kicsit leszedi az ellent. ha közelre értek akkor mehet a balegérgomb majd a phantom strike és végül a distorsion reality. Ha valaki megmaradna akkor mehet újra már a batter jó eséllyel.
később még a shield chargét is be lehet venni a sorba ha jut arra is pont. Jól lehet vele közlekedni
vagy akár ki is menekülni a szorult helyzetből.persze batternek és a phantomnak is kel hogy több ellenfelet támadjon egyszerre hogy az igazi legyen.
-
Rankerz
senior tag
Nem értem miért, de act 4 ben (TQ IT) normál fokozaton úgy haldoklok mint az állat.
A cuccaim elég jók pedig, Dream-Defense kombót tolok nem értem mi lehet a baj.
-
Xmodule
őstag
Valakinek lenne kedve tolni multiban kicsit? Mondjuk amig kijön a dio3

-
need
addikt
Sziasztok..
sok év után elővettem ezt a játékot.. pár dolog azóta már kiesett..! ciki nem ciki ez van!
Na most én a képességeknél a Warfare választottam..melyik hozzá a legideálisabb másodiknak..?
na a banális kérdésem még hogy a 3 db kis köveket ki mikor hol rakja össze..?
-
ityam
őstag
figyelni kell hogy ő csap meg vagy magadat ölöd meg ahogy csapod őt.
Ha a tüskéi kint vannak akkor visszasebzést csinál amikor megütöd. Szal ha szétteszi a kezét és tüskét növeszt akkor nem szabad ütni!
Addig futkározni amíg nem húzódnak vissza tüskék.Egyébként közelharcos karival nem nagyon van más taktika. ütni kell és rohanni ha baj van...
-
Rizzo
aktív tag
Egy lvl30-as conqueror-al megyek. Elég könnyedén haladok, azonban elértem az Olümposzra a főellenséghez és az úgy csap le, mint vak a poharat. Van valami spec taktika, amivel meg lehet ölni?

-
Amur
addikt
Végül megoldottam a problémát: online csatlakoztam egy csapathoz akik már magasabb szintűek voltak,és megkértem hogy nyissanak egy teleportot az oázisba ami a kijárat után van.(ez nem elsőre sikerült mert pl. egy lengyel srác amikor megkértem azonnal kibannolt,de egy amcsi csapat végül átvitt,így tudtam folytatni a játékot!)
-
Amur
addikt
ÉN is egyiptomban akadtam el,de még hamarabb! A könyvtárban levertem a bogarat,felvettem a tekercset a mögötte megnyiló szobából,de ugye a tekercs felvétele nyitná meg a kijáratot,de ez nem történt meg..
Ja steam-ről van a gold edition (TQ +IT)
-
Kallof88
csendes tag
Kipróbáltam, a karakternek onnantól csak a neve látszott, nem tudtam belépni vele. Feltelepítettem az IT-t és az betöltötte, viszont ott nem láttam a karaktert a pályán, inventory előjött, questablak, lőni is tudtam meg minden, csak nem mozgott. Csináltam egy karit és egy az egyben lemásoltam a defilerrel és a cuccokat a vaulttal átraktam, azóta eljutottam act 3 ba. Borzalmas hibái vannak a játéknak, ha nem lenne ilyen jó elégetném a cd-t is.
-
Kallof88
csendes tag
Azt hiszem félreértettél
, sebaj. Én ezeket végig csináltam, minden küldetési tárgy megvan, rongyosra vertem a teljes bejárható térképet. A problémám az -és itt bugra gyanakszom-, hogy az NPC(ez esetben Imothep, aki a varázskapu, vagy mi előtt áll) nem veszi el a tárgyakat, pedig a küldetés azt mondja h neki kell odaadni. A kéz ugye a piramisban, a szem pedig északkeleten valami óriás skorpiónál. Nincs sárga felkiáltó jel a pap felett. Annyit mond, hogy nem tud több információt adni az említett tárgyak honlétéről. Próbáltam számszerint 4 szer, hogy eldobtam, elmentettem a játékot és utána újra megszereztem, de így se jó.
A 2 mellékküldetés: mindkettőt megcsináltam, megöltem a védőnek szánt szörnyet amelyik egy családi kriptában bokrosodott meg. A küldetést adó NPC teljesítettnek veszi, de a küldetés ablakban nincs kipipálva. Ugyanezt mondhatom a "Főpap kérése" küldetésről, ami ugye Khufu botja vagy mi. Megköszönték, kifizették, de számlát nem adtak róla
. Nem szeretném újra kezdeni a karaktert, de a játékról sem akarok lemondani mert véleményem szerint minden idők egyik legjobban kitalált mászkálós-gyűjtögetős-fejlesztgetős játéka.Tehát elsősorban olyan megoldásra lennék kíváncsi ami kiküszöböli a fent említett hibákat és végre leadhatom a küldetési tárgyakat, hogy tovább jussak a térképen.
-
ityam
őstag
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/giza.php
D pontnál van az átjáró a fayum oázisba. Szerintem azt nem találtad meg.
-
ityam
őstag
hirtelen már nem emléxek hogy pontosan miket kell összeszedni de azt tudom hogy a legegyszerűbb a második ACT. Balra felfele ha nem tudsz haladni akkor jobbra felfele kell mindig menni.
Szerintem memphisnél is úgy kell tenni. egy barlangon kereszül lehet eljutni egy másik faluba ahol van waypoint. már nem emlxek a nevére. onnan jobbra felfele haladva lehet skorpió királyhoz jutni asszem és azt meg kell ölni. utána kell visszajönni memphisbe és utána tudod szerintem kinyitni azt a kaput.mellékküldinél valszeg ahhoz kell visszamenni aki a küldetést adta hogy kipipálja.
szerk: közben megnéztem. Memphisnél jobbra felfele haladj. lesz barlang lejárat is azon menj át. a végén ha kijössz a barlangból akkor a Fayum oasisba érsz. onnan jobbra felfele lesz egy boss. azt kell megcsapni. aztán teleporttal lehet visszamenni memphisbe.
fayum körül még van mellék küldetés is ha nagyon meg akarod csinálni. ahhoz balra felfele kell haladni
. egyik barlangban a másik meg nem messze az oázistól lesz egy kis csapdosivaló. -
Kallof88
csendes tag
Hát 2 hete kezdtem játszani. Értem a játékot, de ez kifogott rajtam és ha nem tudom megoldani akkor inkább hagyom. Szóval nálam van a két küldetési tárgy, de nem tudom odaadni Imothepnek, mert csak azt hajtogatja h hol találom meg és h többet nem tud segíteni. Gondolom a mögötte lévő kapun lépnék tovább a játékban és pont ez lenne a kulcs, hogy a fő küldetés kész legyen. 4 szer dobtam el a tárgyakat és kezdtem újra, de most sem veszi el. Aztán van még 2 mellékküldetés amit megcsináltam de nem pipálja ki. Újra meg nem tudom felvenni, mert aki adná annál már azt írja h megcsináltam. Nincs pachelve és nem buheráltam bele se vaultal se defilierrel. Kár volt eljutni majdnem 30 ig mert most kezdtem igazán megszeretni a játékot.
-
Kallof88
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani mi a teendő amikor egy NPC nem fogadja el a küldetési tárgyat? Konkértan Memphisben akadtam el Imothepnél. Ráadásul a Főpap kérése és az Eltűnt testvér se pipálódott ki, holott megcsináltam és ha rákattintok az NPC re akkor sikeresnek mondja. Nem multiba játszok.
-
törcsike_
csendes tag
Sziasztok! A v.1.20- al játszok és van egy kis problémám. Egyszer kifagyott a játék és miután újra elindítottam nem volt ott a karakterem, egyszerűen eltűnt.

A Titan Quest\SaveData\Main ott van a mentés, de hiába.
Mi a baja? Tudnátok segíteni?
-
ityam
őstag
hát az cuminak hangzik. Azzal kell beszélni aki az emelvényen áll. Próbáld meg úgy is hogy ha már nincs felkiáltó jel fölötte. Egyébként meg cumi.
Defilerrel aktíváld az uccsó portalt. úgyis az az ajtó(fal) mögött van. csak egy bosst kell legyűrni előtte. azt meg lehet hogy a teleporttól visszafele is le tudod gyapni. -
oliba
őstag
Ott vagyok és beszéltem is a katapultos csókákkal. Igazából azért van a gond, mert kilőtték a falat, már majdnem leértme, de lefagyott a rendszer. Visszatöltöttem és valójában quest alapján a falat kilőtték, de a valóságban a fal nincs kilőve. Akármennyit beszélek a fal áll

-
oliba
őstag
Szerkezteni már nem tudtam, ezért linkelem a képet, amit elhagytam. Itt akadtam el és nem tudom hova tovább. Írják ott fenn ugye, hogy az én érkezésemre vártak és most már áttöhetjük a falat az embereivel. Hát elkezdhetnék törni igazából, mert így nem tudok tovább menni

Nektek is ilyen szarul dobja a cuccokat amúgy? Act3-as, vagy act 2-es cuccokkal nomulok és két lövéses varázslónő vagyok...
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne helpre
Lehet, hogy user error a dolog, de a van, hogy act5-ben vagyok, annak is eléggé a végén. Elizium után vagyok. Van egy rész, ahol nem tudok tovább menni. Ugye mindig csak egyenesen kell menni, de nálam már nincs tovább egyenes. Van egy barlanjel, ott vagyok előtte és írja, hogy Hádész fala. Igen, látok is ott egy kis vágást a falon, de igazából a közelébe se tudok menni. Nem tudom mit tudok tenni 
-
Vertigo18
addikt
Feltettem a kieget is, és IT-ben indítottam a karaktert...
Végigvittem a játékot, és legyőztem normálon Typhont most már sokadszorra is, de nem jelenik meg semmiféle portál, ahol szerintem lennie kellene, ott egy kisebb emelvény van.
A négy szobornak van valami funkciója? Mert nem rombolja le őket, bár a UTubeon néztem videókat, ott sem rombol gyakran...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megint kaszabolás és elindultam lefele a faluból, kiirtottam minden ellenséget, a barlangban is. Megint elmentettem, kiléptem, viszont visszatöltésnél megint tele a falu, a barlang... A pénzem, felszerelésem megmaradt. Ergo újra termelődnek az ellenfelek. Ez direkt így van? Minden kilépés után így folytatódik?

máshoz nem nyúltam, eskü

látható, hogy a DPS-re mentem rá.
. egyik barlangban a másik meg nem messze az oázistól lesz egy kis csapdosivaló.