Hirdetés
- iPhone topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vandit. #159021 üzenetére
Én azt nem tartottam korrektnek hogy fél év után jöttél verni a melled mit nyertél. Én meg most szerinted lent vagyok rakom az élőket és majd azon fogok aggódni hogy abban a 20 percben nem jövök ide beírni mit rakok?
Remélem te sem gondoltad komolyan. Tavaly év elején meg már kijelentettem direkt hogy nem fogok naplózni mindent mint egy buzi, csak akkor ha van kedvem és időm is rá, és ha jön egy szebb megfogom osztani ha éppen úgy gondolom. Na most ez így is történt, azaz nem a semmiből jelent meg Black hónapok után hogy hopp nyertem kibaszott 350 ezret, mint írtam idén volt 500 ezres napom, még is még is csak célzást sem tettem rá, pedig azt is beírhatta volna ilyen alapon.
Viszont volt hogy 300 ezer ment el 1 nap, lehet azt kellett volna beírnom hogy boldog legyél.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Ingatlanos topic!
- Ford topik
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- Lenovo Thinkpad L380 Intel Core i3-8130 (hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest