- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Szombati döntőben várható sok sárga?
Én arra gondolok,meg arra,h a Real a győztes.
Eredő:~2.1Már hónapok óta nem fogadtam,nem igazán követtem az eseményeket.Csak egy kicsit furcsa nekem,h a Real-t ennyire biztosabbnak gondolják.
-
Bati0501
őstag
Köszi.
-
Bati0501
őstag
Tegnap 0-0,ma 4+...
-
Bati0501
őstag
Na 3-ból kettőt eltaláltam : lap overall és szöglet under.
Viszont az ATM nem nyert.
És ha raktam volna vmit,akkor valszeg a győzelmük lett volna... -
Bati0501
őstag
Mivel már annyit gondolkoztam rajta,így nem rakok semmit,ilyenkor már jobb nem tenni semmit...
De ezeket nézegettem mára: ATM győzelem,4.5 lapnál több és 10.5 alatt(5.45 odds)
Egyben nem raktam volna.Kíváncsi vagyok,h mennyire fog bejönni.
-
Bati0501
őstag
válasz
csababarca #58724 üzenetére
Én a Bayenre tippelek,de annyira nem vagyok benne biztos,h egy 10-sel meg is rakjam,pedig az odds is csábító...(lehet,h pont ezért nem kellene megrakni)
Am én lehet,h lapokra tennék/teszek,csak nézegetve a korábbi meccseiket annyira régen voltak már,h részleteket nem mutat az eredmény+bajnoki meccseik meg annyira hullámzó,van,h 8 sárga volt a meccs,de volt is,h egy se volt.Ez igaz a mai és holnapi csapatokra is.
Ti nagy harcra és ezzel várhatóan elég sok lapra számítotok?
-
Bati0501
őstag
Srácok,a bukik miért a Real győzelmét várják?Csak azért,mert ők vannak otthon vagy lesznek hiányzók a Bayern részéről?
-
Bati0501
őstag
válasz
Silent77 #58301 üzenetére
Akkor az nagy mák volt...meg persze az a + 0 beütése is.
----------
Ahogy nézem a csapatok igencsak készülnek a jövő heti BL-re...és igencsak nagy odds-ok vannak az ATM-ra és Bayern-re(én őket tartom esélyesebbnek,bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül...de a Real odds-a kevesebb mondjuk). Szóval sztem jövő héten már tényleg fogok vmit tenni,csak még ki kellene gondolni,h mit...nem feltétlen végeredmény kellene,remélem lesz miből majd válogatni...
Milyen bundák lesznek itt,hisz hányan fognak fogadni
-
Bati0501
őstag
Nem értem.
Vki nyer 3e-ből majd egy milkát és rögtön az van,h hiába nyert most ennyit még ki tudja,h hány millió(!) mínuszban van.Meg ezt sem írta ki előre természetesen./de kicsoda és ha ennyire megbízhatatlan-szar,akkor miért nézegetitek,h miket ír ki...és ha ki is rakja előre megraktad volna?/Szarok ezek a FB-os oldalak,előbb-utóbb mindenki rájön.
Azt meg nem gondolom,h vkinek annyi pénze lenne egy FB-os ilyen oldalról,h milliókat tudjon elverni. -
Bati0501
őstag
válasz
PumpkinSeed #57375 üzenetére
Lehet,a vonalkódnak ne legyen semmi baja,annyi a lényeg.
-
Bati0501
őstag
Akkor a Sevilla miatt haver most nagyon örülhet...
-
Bati0501
őstag
Legalább azt eltaláltam,h atm-barca meccsen 2,5 alatt lesz.(oddsot továbbra sem tudom,majd megnézem vmikor)
Viszont tizi nem volt...sem GG. -
Bati0501
őstag
PSG magának köszönheti teljes mértékben...hozták a szokásos nagy stílü hozzállásukat...ami ismét nem jött be.
-
Bati0501
őstag
Annyira fasza ez a kötéstiltás...mert am mehetne ez: ATM-Barca GG+lesz tizi,Bayern hendi: 7,04
B-L-A-C-K: Na igen,ettől lesz kami.
Ha jönne az nagyon szép lenne és ha érzed...
De sztem még 3/4-be is egész jól fizetne/igaz nem számoltam utána,de ekkora tétnél és odds-oknál már fasza úgy is/ -
Bati0501
őstag
válasz
B-L-A-C-K #56278 üzenetére
Láttam a múltkor is tettél elméletben egy ilyesmit,de akkor ha jól rémlik egy 11-es volt meg még vmi,azt már nem tudom.Az jött is,csak sajna nem raktad meg.
De sztem nem lesz mind a négy meccsen tizi.
Amire tippelnem kellene az a ATM-Barca meccs,mert ott van még nagy harcra esély...Lehet,h ezzel adtál egy ötletet és én is elgondolkozok vmi ilyesmin.
-
Bati0501
őstag
Szerdán vajon oda pirít majd a Bayern?
Sztem sanszos...de az biztos,h nem olyan lesz a meccs,mint a múlt héten...olyan...langyi. -
Bati0501
őstag
Bayern-t se láttam a bajnokságban hátrányban,BL-ben is csak ~10 percig voltak úgy...
Nem nézem a meccset,de azért csak látszik,h a bajnokság már megvan,jövő héten meg BL...
-
Bati0501
őstag
válasz
Kolosszus01 #55860 üzenetére
Olyanokért általában már fizetni kell...
-
Bati0501
őstag
Kíváncsi vagyok,h a Sevilla h fog teljesíteni...
-
Bati0501
őstag
Én ezt tettem volna,de végül is nem tettem-jól tettem,h nem raktam meg:
Bayern győzelem
Real győzelem
PSG gól2,4-ért...de teljesen mindegy,h mennyi,mert a Bayern vitte-volna.
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
talán
-
Bati0501
őstag
válasz
DeathBat666 #54212 üzenetére
Sajnálom,pedig szép lett volna...
-
Bati0501
őstag
válasz
szsanyika86 #54192 üzenetére
Thx.
-
Bati0501
őstag
A Bayern holnap miért játszik megint idegenben?
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #54181 üzenetére
Egy hete kb nekem meg a telefonomat töltötte fel egy idősebb nő 5e-el...mi vissza fogjuk utalni a pénzét,többséggel ellentétben...
Esetedben nem tudom,h ez megoldható-e egyáltalán-látod-e h honnan jött+h mennyi pénzről is van szó... -
Bati0501
őstag
válasz
Roland1789 #54017 üzenetére
Gratula!
Én is nyertem volna,ha megtettem volna,amit kinéztem: ATM győzelem+Real-Barca GG.
10e-el ment volna,~20 jött volna belőle...ez van. -
Bati0501
őstag
Akkor most vége lett a Szeged meccsnek?Mert eredmények csak a végén mutatja,de egyelőre még semmit se mutat...
-
Bati0501
őstag
ATM Betis ellen?A szorzó nagyon jó,csak már annyiszor volt,h az első játszik az utolsóval és a végeredmény egy jó kis szaros palacsinta...
-
Bati0501
őstag
Tegnap néztem,h a Dortmund hogyan szokott játszani a Mönchengladbach-al...
Nem is értettem az oddsokat,de éppen a vendég csapat nagy oddsa miatt+utolsó két meccsük miatt tettem volna V-re,de azt is kombiba...
Pedig milyen jó lett volna ezt megrakni egy 10-el. -
Bati0501
őstag
Holnapi Real meccsere vállalható a hendis győzelem?
Keddi BL miatt gondolom veszélyesnek... -
Bati0501
őstag
De jó lenne már ott fogadni.
Am már sztem egy hónapja nem raktam semmit,most néztem,h most is van darts,sakk...na de a darts mikor lesz?Hát pár percen belül.- _ - És a sakk?Holnap reggel.://
Hamarabb észreveszem,vagy inkább megnézem a kínálatot...na mindegy.De azért bejelöltem az összes darts meccset,kíváncsi vagyok az eredményekre,de most sztem nagyon papír lesz a múltkori tripla X után.
jpm: Az már szép összeg.
Csak sajna mixen nem lehet olyanokat fogadni,amikre gondolom Te raktál,amikről írtál a napokban...
Azt meg eltalálni,h XY nyer...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest