Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
Aktív témák
-
stangli
senior tag
válasz
#65675776 #5807 üzenetére
Ha valaki fogad és szurkol arra a meccsre, beírja abba a topicba, ahol közzétette a szelvény tartalmát, vagy netalán utólag közzéteszi, akkor ebben az esetben mi tiltja a szurkolást? Talán az hogy ez az összeszokott társaság jól érzi magát? Vagy Ti moderátorok azt várjátok el, hogy írjuk be a tippjeinket és ennyi, katt tovább, egy másik topikba, aminek semmi köze a fogadáshoz, de ha a fogadásról szeretnék írni, hogy mennyit nyertünk, vagy vesztetünk, akkor katt ide vissza, és így tovább. Ezt Te/Ti sem gondoljátok komolyan. Vagyis merem remélni, hogy nem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#65675776 #5807 üzenetére
Minden tiszteletem, de ez ugye vicc?? Szerinted hogy kell müködnie egy ilyen topicnak? Beírjuk hogy ki mire tett és kikapcsoljuk a számítógépet, majd ha nyertünk, akkor beírjuk ide hogy nyertünk, és már itt sem vagyunk? Most komolyan kiváncsi vagyok a véleményedre. Hadd kommentáljuk már hogy áll a számunkra fontos meccs... tényleg nem értem, homályosíts fel kérlek.
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest