Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
Atlantis #3413 üzenetére
Sajna nem raktam meg az MC-t (bár úgy is buktam volna azt a szelvényt a Lille miatt, mert azt is biztos beleraktam volna...annyi fogadásom ment el rajtuk...pff
), pedig éreztem, hogy lenyomják az MU-t, de nem azért, mert összességében jobb csapat, hanem azért, mert jelenleg jobb formában vannak, MU olyan jó is, meg nem is formát hoz...láttam ismétlésben a meccset, és nem játszottak túl jól, csak az utolsó negyed órában. Stabilabb, egyenletesebb teljesítményük miatt nyertek a hazaiak.
Szóval szerintem az MC FA-kupa meccsét is érdemes belevenni a buliba, bár minden megeshet, de nem akarom elhinni, hogy nem győznek vagy 2-3 gólt bevágva legalább.
geeg20
Esetleg írásjeleket a mondat végére nem tudnál rakni? Oda egy kérdőjel kellene csak...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest