Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Megjelent a OnePlus 13T
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Vandit. #5897 üzenetére
Jaj te, én úgy mondom, hogy megérné megtenni úgy, hogy xy és yx csapat rúg gólt
De inkább mutatom, az a biztos82 Milan - Manchester Utd.: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.72
97 Lyon - Real Madrid: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.65
167 Bayern München - Fiorentina: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.76Eredő odds: 4.99488
Tét: 15000 Ft
Várható nyeremény: 74925 FtAnyám borogass
Mennyit nyertél volna szelvényenként? -
Vandit.
addikt
142 Chelsea - Cardiff H 1.15 4-1
149 Manchester City - Stoke H 1.40 1-1
186 Montpellier - Grenoble H 1.45 1-0
188 Lille - Boulogne H 1.24 3-1
191 Lyon - Lens H 1.38 1-0
167 Roma - Palermo H 1.62 4-1
248 Sevilla - Osasuna H 1.59 1-0
176 Villarreal - Ath. Bilbao H 1.76 2-1
211 Schalke - 1. FC Köln H 1.50 2-0
204 Heracles - PSV V 1.45 0-1
255 Braga - Marítimo H 1.48 2-1
215 Rangers - Hibernian H 1.35 3-0
240 Bordeaux - St-Etienne H 1.35 3-1
182 Heerenveen - Ajax V 1.65 0-2Köszönöm MC
126 Leverkusen - Wolfsburg H 1.60 2-1
133 Bayern München - Dortmund H 1.33 3-1
180 Vitesse - Twente V 1.70 1-2
182 Heerenveen - Ajax V 1.65 0-2
171 Sp. Gijón - Valencia V 1.79 1-1
172 Xerez - Real Madrid V 1.23 0-3
255 Braga - Marítimo H 1.48 2-1Köszi Valencia.
179 Leixoes - Porto V 1.42 0-0
191 Lyon - Lens H 1.38 1-0
176 Villarreal - Ath. Bilbao H 1.76 2-1
211 Schalke - 1. FC Köln H 1.50 2-0
240 Bordeaux - St-Etienne H 1.35 3-1
204 Heracles - PSV V 1.45 0-1
255 Braga - Marítimo H 1.48 2-1
248 Sevilla - Osasuna H 1.59 1-0Porto-nak szintén.
-
Vandit.
addikt
Bwinen is lehet gólra fogadni ugyanilyen oddsokkal, de ott nem kell meghatározni a csapatot, úh mindegy melyik lő gólt, ergo nagyobb az esély.
AC Milan - Manchester United
Több/kevesebb gól 0,5
Tipp: Több mint 0,5
1.08Lyon - Real Madrid
Több/kevesebb gól 0,5
1.03FC Bayern München - Fiorentina
Több/kevesebb gól 0,5
1.03FC Porto - Arsenal
Több/kevesebb gól 0,5
1.071.23
ÖssznyereményszorzóKicsit több esély van arra, hogy a két csapatból vmelyik gólt lő.
-
Buldozer99
senior tag
nah lépek aludni, jó8 mindenkinek, és grat aki nyert ma is!
-
Boxer001
veterán
válasz
Adrian1991 #5889 üzenetére
Azért egy X-et minimum kinéztem volna a katalánoktól, még így is, hogy hiányzók voltak. Inter meg gólt se lőtt...szégyen.
-
Vandit.
addikt
Na hát szuper volt az inter és a barca.
-
Boxer001
veterán
válasz
Adrian1991 #5886 üzenetére
Egyik eredményt se gondoltam volna abszolút.
-
HolloW
senior tag
Schalke - Köln H
Frankfurt - Freiburg H
Fulham - Notts H
Juventus - Genoa H
Bordeaux - St. Etienne H
Getafe - Almería H Utolsó percben egyenlítettek, mert a kapus elejtette a labdát, röhej... -
-
Boxer001
veterán
Az Inter jól megszenved a Napolival.
-
Boxer001
veterán
Ez az, megvan a Barca gól.
Egyébként még az is lehet, hogy fordítanak a picsbe... -
Vandit.
addikt
2-1, jó lesz ez.
-
B-L-A-C-K
titán
Na én már nem is bánom, már ha az inter is kikap megis nyugodtam...
-
Buldozer99
senior tag
Simao
annyira tudtam h beveri
-
Vandit.
addikt
Jézusom majdnem 2-0 lett...
-
Boxer001
veterán
válasz
ForRedGlory #5868 üzenetére
Hát én annyira nem örülök azért...jobb lett volna kezdésnek egy Barca gól, de úgy legyen, ahogy írtad, elvileg úgy kellene...
És majdnem 2...de jó a védelem tényleg... -
Vandit.
addikt
válasz
Jaja, de nekem a Barca 2-esre kell...
-
Buldozer99
senior tag
válasz
jah a fene vigye el őket, mostmár remélem 1-2 lesz, mivel Barca szurkoló vagyok
-
Vandit.
addikt
Na a Braga leizzasztott, azért. Most nézem, h nekem kell még a barca és az Inter meccsen 2-3 gól is.
-
pohár
félisten
válasz
englandfan #5864 üzenetére
Tuti, hisz kedden már Roma - MU meccs
Szerdán a Digin Bayern - FiorentinaSzerintem elpicsázzák az olaszokat mint állat a németek
-
englandfan
csendes tag
Vajon holnaptól lehet fogadni BL-re, valamint EL-re tippmixen?
pohár: nagyon remélem hogy nem.
melesleg milan - mu lesz.
-
fullextra
tag
válasz
#65675776 #5853 üzenetére
szerencsejáték esetében milyen valóban lényeges dolgokról/infókról beszélünk?
ha meg nem találja akkor ott a kereső...
de ha télleg nem teccik amit csinálunk, akkor sztem nyissunk egy fórumot a zindexen magunknak, aszt' lehet ott tolni... ott nem szól ránk senki...
de nyugodtan ránezhettek, ezen topik sg-s változatára... ott sem piszkálja a srácokat senki... pedig kidumálják azt is, h kinek milyen autója van sötöbö...
ott is ugyanez megy csak sokkal durvábban... számomra az a fórum felépítése miatt átláthatatlan sz*r, ezért irkálok ide.... -
Atlantis
veterán
A túlzott smiley-használat és a durva káromkodás valóban nem kéne ide (sem), de ex-kollégák, korábban a Fáradt gőzös témákkal kapcsolatban nem voltunk ilyen szőrös szívűek...Az, hogy nem szigorúan nézve a témacímhez kapcsolatosan írunk, az ebben a részlegben belefér.Túlzottan nem tértünk el a tárgytól.
Egyébként grat azoknak, akik nyertek hétvégén, szerencsére én is eredményes napokon vagyok túl.
-
Vandit.
addikt
válasz
Adrian1991 #5855 üzenetére
Tudom, itt meg ez tartozik hozzá, ennyi.
Nehogy már ne szurkoljunk...Braga 1-1
-
-
Boxer001
veterán
válasz
Vandit. #5852 üzenetére
Gólra hol fogadtál rájuk? Bwin-en volt, vagy pl. Sportingbet? Nem néztem egyiket se.
Hajrá Barca, 1 gólt plíz, 9-kor kezdődik.
Ja most akkor már nem lehet itt dumálni? Elég vicces egyébként, hogy próbálják belénk magyarázni a hülyeséget...pff.
Adrian1991
Szerintem ők se értik, csak marhára unalmas 1-2 embernek ez a vasárnap. -
törölt tag
válasz
fullextra #5847 üzenetére
A szerver nem ezzel lenne túlterhelve. De ennyi erővel lehetne a PH! fóruma egyetlen egy topic, amiben minden elfér...
Titeket, akik rendszeresen idejártok nem zavar. Aki viszont csak betér(ne) időnként, az nem találja a valóban lényeges dolgokat.
Emellett jónéhány szakmai topicnak van beszélgetős testvértopicja. Akkor itt miért ne lehetne ugyan úgy megoldani?
-
giigz
veterán
vezet a Braga...
-
Adrian1991
csendes tag
válasz
#65675776 #5843 üzenetére
Ne töröld szerintem! Nem el fér itt?
Amúgy megértelek, teljesen össze-vissza játszanak nagyon sokszor, a bíró meg inkább pókerezik a játékosokkal... A játékosok meg rendre be is gyűjtik tőle a sárga, és piros lapokat, azokat szeretikÉrdekesebbnek érdekesebb, de az se kiszámíthatóbb, szerintem...
-
Vandit.
addikt
válasz
fullextra #5847 üzenetére
A fő kérdés az, h miért itt zavarja őket? Az összes több topik tele van offal. A BMW topikban a benzin vs. dízel téma, ami nem bmw téma, a gyúrós topikban a kajáról is szó van nem csak az edzésről, ráadásul ott is divat a sorminta mégsem szól senki, és még sorolhatnám...
-
Traxx
őstag
válasz
Adrian1991 #5840 üzenetére
Mert a kézilabda jó dolog, néha jobb, mint a foci
1-2 Bundesliga vagy Asobal meccs hozhat szépeket...nem 3,5-ös odds-ot, de akkor is. Nekem amúgy már hamarabb elment a mixem, egy NHL-en...a többi úgy láttam, jött volna. 200---> 1000, szóval nem lett volna nagy összeg, de akkor is.
A jövő heti étlap kijön még ma amúgy? Mert egy szelvényre beneveznék...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Pedig ebből a hozzászólás-rengetegből szinte lehetetlen kimazsolázgatni az érdemi információkat. Az események online közvetítésére és folyamatos kommentálására valóban nem ez a topic szolgálna, és nem is ez volt a fajsúlyos része pár hónappal ezelőttig.
(#5835) stangli:
Tippverseny! Labdarúgó-vb 2010. selejtezők, BL 2009/2010
Bajnokok Ligája - BL 2009/2010lsd. működik.
-
törölt tag
válasz
Milyen szépen pörögne a topic (elvégre ez a lényeg ha jól értettem) ha mindenki kézilabdameccsekre fogadna! Esetleg skeetre, és minden sörétszemet beírna valaki... (Egyébként a kézilabda is egy olyan sport, amiből kiábrándultam az utóbbi időben (a foci meg soha nem is érdekelt), már simán át kellene sorolni a küzdősportok közé.) Egyébként meg azért kézilabda, mert érdekesebb sportnak tartom, mint a focit.
Ott a jogosmod topic, van is forgalma (egyébként ennek az off áradatnak is ott lett volna inkább a helye). Szóval piszkálnak minket is.
Lehet az említett offáradatot inkább törlöm majd.
-
giigz
veterán
szerintetek Braga hozni fogja? azon múlik a szelóm...
-
englandfan
csendes tag
Ha utolsó 1-2 percben tudnak gólt lőni, akkor 90 perc alatt miért nem megy?
Ezeken tényleg fel tudom húzni az agyam, mert a hétvégi nyeremény már megvan, de több lehetett volna, mert ez, meg a Sevilla kellett volna. Sevilla meg ugye nyerésre áll... -
Adrian1991
csendes tag
válasz
#65675776 #5836 üzenetére
Nah látod... És miért pont kézilabda meccsre?
Amúgy gondolj bele, hogy ha fordított helyzetben lennénk, nektek moderátoroknak, hogy esne, ha a "sima" júúúzerek piszkálnának? Nem hiszem, hogy jól... Nah, ugye...
Nem kell itt a piszkálódás, legyünk békében, Te is fogadgass, szállj be a társaságba, és nyerj sokat, Te is
-
pohár
félisten
válasz
englandfan #5834 üzenetére
2-1, bukó
Hopsz, 2-2
De tuti nem rúg még egy gólt a Fener -
englandfan
csendes tag
És még ki is kap a Fener, ez hihetetlen.
-
törölt tag
válasz
Adrian1991 #5833 üzenetére
Amikor ilyen állapotban vagyok, akkor nekem valahogy nem a fórumozás a legfőbb dolgom...
Egyébként meg OK legyenek közvetítések is. Úgy is terveztem, hogy fogadok egy-két kézilabdameccsre...
-
stangli
senior tag
válasz
#65675776 #5807 üzenetére
Ha valaki fogad és szurkol arra a meccsre, beírja abba a topicba, ahol közzétette a szelvény tartalmát, vagy netalán utólag közzéteszi, akkor ebben az esetben mi tiltja a szurkolást? Talán az hogy ez az összeszokott társaság jól érzi magát? Vagy Ti moderátorok azt várjátok el, hogy írjuk be a tippjeinket és ennyi, katt tovább, egy másik topikba, aminek semmi köze a fogadáshoz, de ha a fogadásról szeretnék írni, hogy mennyit nyertünk, vagy vesztetünk, akkor katt ide vissza, és így tovább. Ezt Te/Ti sem gondoljátok komolyan. Vagyis merem remélni, hogy nem.
-
englandfan
csendes tag
Ne a Fenerbahcén menjen el, könyörgöm.
-
Adrian1991
csendes tag
válasz
#65675776 #5829 üzenetére
Jogos... Nem figyeltem, elnézést.
De, gondolom, hogy Te, soha nem voltál még ilyen "lázban", hogy hirtelen nagy adag "adrenalin"(vagy nemtudom pontosan mi, de ez a fajta "indulat", amikor épp nyersz, vagy vesztesz.. mind1, lényegtelen is...) ér, és ekkor egy pillanatra ön-önkontrollon kívül esel, és örömödben, vagy éppen bánatodban ilyeneket írsz... Engem van, hogy elkapnak ilyenek, és mondjuk pl msn-en is, írok ilyeneket -
HolloW
senior tag
válasz
ForRedGlory #5826 üzenetére
Még hátra van a Bordeaux, de azt szerintem simán bejön. Lehet hogy télleg csak Getafe-n ment el
-
törölt tag
válasz
Adrian1991 #5828 üzenetére
Nem találtad meg a hangsúlyt. Nem a smiley-k használata tiltott (akkor nem lennének ott a hsz ablakban), hanem a "mértéktelen és értelmetlen" használatuk. Ergo nem tucatszámra kell őket pakolászni, hanem mértékkel. Aki egy smiley-ból nem érti meg az adott mondat hangulatát, annak 10 sem lesz erre elég.
-
Adrian1991
csendes tag
válasz
#65675776 #5827 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy voltál oly kedves, hogy válaszoltál az írásomra, már kezdtem egyedül érezni magam
"amit tiltunk fórumunkban:
a mértéktelen és értelmetlen hangulatjel használatot. A smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák, nem pedig sormintának, díszítőelemnek." <- Jó, oké, tiltsátok, Ti dolgotok, de a smiley-k hangulatjelek, és az ember aktuális hangulatát is ki fejezhetjük vele, (én mindíg arra használom, ha tetszik, ha nem...) és továbbá még azért léteznek, hogy az írásainkat színesebbé tegyék... Tévedek?*-)
-
törölt tag
válasz
Adrian1991 #5821 üzenetére
Nem volt kérdés, így nincs mire válaszolni...
"amit tiltunk fórumunkban:
a mértéktelen és értelmetlen hangulatjel használatot. A smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák, nem pedig sormintának, díszítőelemnek."
-
Buldozer99
senior tag
válasz
englandfan #5819 üzenetére
őszintén, most neked ezzel mi bajod? nemértem, mintha az életed múlna ezen...
-
Adrian1991
csendes tag
válasz
englandfan #5822 üzenetére
Az ember boldogságában nagyon sok olyat tesz, amit később megbán... Tapasztalat...
Veled nemszalad el sohase egy picit a ló? Te vagy a tökéletes példány?
Amúgy is, nemértem miért zavar ez bárkit, hely van elég, nem????? Vagy esetleg valaki elfárad a scrollozásban?Nah akkormeg?
-félre értés ne essék, nem vitázni akarok, csak nem szeretem az ilyet, mikor csak úgy jópoénból piszkálódunk, mert nincs jobb dolgunk...- -
fullextra
tag
válasz
englandfan #5822 üzenetére
most nem mind1...
mind2 egy hsz. értékével ér fel.....
modik részéről kicsit savanyú a szőlő sztem... -
englandfan
csendes tag
válasz
Adrian1991 #5821 üzenetére
Miért egy sorminta miért kevesebb, mintha csak azt írod, hogy ezaz, góól, nyertem! ?
-
Adrian1991
csendes tag
válasz
englandfan #5819 üzenetére
Nehogy kifejezhessük az örömünket, ugye?
bocs, az utolsó sorodat nemfigyeltem.... Komolyan mondom, ezek az élet nagy problémái számotokra???? Menjetek szórakozzatok már egy kicsit, keressetek egy nőcikét, szúrjátok meg, aztán gyertek vissza, és önfeledten fórumozhatunkHoppá, a modik hogy eltüntek... Engem meg még válaszra sem méltattak:'(:'(:'(
[kb, ugyanilyen nagy problémáitok van nektek is...]
-
englandfan
csendes tag
Nincsen azzal semmi gond, hogy beírjuk az eredményeket, csak ne írjunk ilyeneket, hogy:
GGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLL
EZZZZZZAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZMeg egy sor smiley... Örülni örülhetsz, csak kicsit visszafogottan. Klassz lesz ez így.
-
HolloW
senior tag
Getafe kapusa kiejtette a labdát a kezéből, GÓL ... elment nekem is a szelvényem úgy látszik...
-
Adrian1991
csendes tag
válasz
ForRedGlory #5812 üzenetére
Azért megnézném akármelyik moderátor reakcióját, amint éppen látja, hogy hogyan úszik el több tízezer forintja, egy teljesen egyértelmű meccs váratlan végeredményén...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#65675776 #5807 üzenetére
Minden tiszteletem, de ez ugye vicc?? Szerinted hogy kell müködnie egy ilyen topicnak? Beírjuk hogy ki mire tett és kikapcsoljuk a számítógépet, majd ha nyertünk, akkor beírjuk ide hogy nyertünk, és már itt sem vagyunk? Most komolyan kiváncsi vagyok a véleményedre. Hadd kommentáljuk már hogy áll a számunkra fontos meccs... tényleg nem értem, homályosíts fel kérlek.
-
giigz
veterán
Szerintem ez a topic úgy jó ahogy van...
-
csimav
őstag
Aston-on ment el a Tippmixem. GG
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#65675776 #5801 üzenetére
Csak, az a gond, ez a topik hol megy hol nem, mivel követem elég rég óta voltak olyan hónapok alig irt valaki, most összegyült egy csapat, jól elvagyunk, pörög a topik, és szerintem semmi olyat nem csinálunk ami befolyásolná az oldalt negatív irányba, ugyhogy szerintem ez nem jogos hogy most ide bejösz és neked nem tetszik valami ezért 10-20 embernek is ugy kell csinálnia ahogy te akarod...
Getafe 2 - 1 Almeria
-
fullextra
tag
válasz
Adrian1991 #5806 üzenetére
részemről lezárva...
nem akarok most vitatkozni... -
törölt tag
válasz
Vandit. #5803 üzenetére
Rossz példát hoztál fel, ott is előfordult már nem egyszer takarítás.
Boxer001: Igen, összefügg. És igen keveredhet ide ilyen témázgatás. Csak ahogy nézem már kifordult az egész: több szó van a meccsekről, mint magáról a fogadásról.
fullextra, Buldozer99: Személyeskedést inkább kerüljük.
-
Adrian1991
csendes tag
Tisztelt moderátor! Miért kell piszkállni az itt kialakult "baráti" társaságot amiatt, mert a tippmix-el kapcsolatban lévő események jelenlegi állását egymással megosztjuk, a kimenetelekről tájékoztatjuk egymást, és véleményt cserélünk egymással?
-
Boxer001
veterán
válasz
#65675776 #5801 üzenetére
Ezt úgy közösen "megbeszéltétek" a modikkal, vagy egy vasárnapi kirohanásod?
Ha közös megegyezés, akkor így jártunk, ha csak hangulati valami, akkor légyszives gondold át, mert hát...érdekes, fogalmazzunk így.
Igazság van benne, csak nem lehet úgy tippmixről beszélgetni, hogy közben ne alakuljon ki ez a fajta témázgatás is.
Ja már értem, eszedbe se jutott volna...ok.
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Politika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Fűnyíró topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest