Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Buldozer99
senior tag
athletico és inter győzelem nálam nagyon tuti, intert hétvégén nagyobb összeggel meg is durrantom...
-
Bencus88
nagyúr
Én meg valamiért vagy döntetlent vagy bayern győzelmet érzek.Én Bayernre tettem
-
pohár
félisten
Rendesen kifosztják az irodákat majd az emberek
Jött szépen a szelóm ma is
104 Millwall - Huddersfield: Millwall szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.17 igen
129 R. Gasquet - L. Lacko H 1.12 2-0 (6-3;6-0)
98 U17Anglia - U17Csehország: U17Anglia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.14Eredő odds: 1.49386
Tét: 6000 Ft
Várható nyeremény: 8965 Ft -
Gyick
őstag
Mi van ilyen szar csapat a bayern hogy ekkora oddsot adnak a gólra?
-
Gyick
őstag
Tippmixre van lakinek vmi tutija 2-es odds körül erre a hétre?
-
pohár
félisten
-
Bencus88
nagyúr
na vezet a fradi
-
Bencus88
nagyúr
Holnap egy ilyet rakok meg:
Videoton - Újpest H
Debrecen - Győr H
Atl.Madrid gólt szerez H
Veszprém - Szeged H
Mtk - Kecskemét H
*(1-0)Bayern - Inter HTudom sok a magyar nem szabadna meg ez meg az, de ihletet kaptam és ezt érzem most
-
Gyick
őstag
válasz
huhuhorgasz #12883 üzenetére
Szerintem ő csak arra rak hogy a hazai csapat szerz gólt,meg nem kötelező minden meccsre rakni.
-
Gyick
őstag
én próbálok mára egy ilyet meg estére 2 baseballt. -
Gyick
őstag
válasz
huhuhorgasz #12881 üzenetére
Az hogy mire rak sztem az mind1 az a lényeg hogy legyen 2-es oddsu kombi legyen.Elvileg 6x elmehet zsinórba egymás után nincs ilyen törvény az univerzumban hogy nem csak hát kicsi rá az esély.
-
huhuhorgasz
csendes tag
válasz
Dexar007 #12877 üzenetére
Helló mindenkinek!
Bocs hogy belevau.
Én is ismerem ezt a roulett taktikát. Végülis csapatokra fordítva van benne némi logika. De mi van akkor, ha pl 6x egymás után a rossz csapat nála jobbat kap? te ezt tudod és mégis a kis csapatra raksz mint eddig előtte. Nem vok nagy focis, csak hirtelen megláttam hogy tippmix, mondom benézek.
remélem nem gond -
Gyick
őstag
Mondjuk a lombard nem valami jó csapat 6 meccsen 14 gólt kapott.Az elég gáz szerintem.De a fradi se jó
-
Dexar007
veterán
Hát igen van is ilyen taktika..lényege.:
Két egyforma szorzójú kisebb csapat játszik egymás ellen azaz 2,30 -3-2.50 körüli odds.
Ilyenkor 1.3-at adnak kb arra hogy hazai csapat gólt szerez..megteszed 100-al jön 30..nem muszáj egy csapatra koncentrálni másokkal is ugyan ezt meg lehet csinálni..3x egymás után simán bejön és akkor már majdnem nyert pénzzel játszol (90k nyereség)..és a legszebb benne hogy ha esetleg 0:0 lesz..akkor megint megteszed ugyan azokat csak akkor már nem 100-al hanem mondjuk 300-al = 90k nyereség vagyis visszajött az ami előtt elment..de ezt a kockázatot sem kell végül is vállalni,mivel ha már eljutsz arra a szintre hogy a fogadó iroda pénzén játszol akkor már sokkal egyszerűbb a helyzet.Csak hát kell hozzá némi idegzet,viszont működik mivel a focit gólra játszák általában..és igen kevés arra az esély h 0-0 legyen 2x egymás után...persze minden papír borulhat.Ezért nem rossz a 2-es szorzója taktikád,arra hogy 5x egymás után elmenjen arra igencsak kevés esély van,lényegében ugyan az mint a rulettes duplázós taktika csak csapatokkal.
-
pohár
félisten
válasz
Buldozer99 #12871 üzenetére
Megmerte rakni Vandit is, ő is 20k-val küldte meg
Nekem mára ez kell:
104 Millwall - Huddersfield: Millwall szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.17
129 R. Gasquet - L. Lacko H 1.12
98 U17Anglia - U17Csehország: U17Anglia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.14Eredő odds: 1.49386
Tét: 6000 Ft
Várható nyeremény: 8965 Ft -
Dexar007
veterán
Érdekes..én mindenesetre törökökre magyarokra, szlovákokra stb ligára nem igazán fogadok.Max olyan hogy lesz e gól vagy sem.
Amikre szeretek tenni az a : spanyol,olasz,francia,angol liga.
Német bundásliga 1-2-t utálom,franciákkal egyáltalán nincs bajom
+Kupákra se igazán teszek mert kiszámíthatatlan,ettől függetlenül holnap lesz még egy sevilla meccs amit nem hagyok ki,de csak azért mert ezután már tényleg vége a Bajnokok ligáján kívül..ha lenne még spanyol liga akkor nem tennék rájuk.ja és csak úgy mellékesen,ezek a "segítő" cuccok,nem arra készülték h csődbe menjen a sportingbet ezt is jó szem előtt tartani.
-
Gyick
őstag
válasz
Ha találsz jobbat ne.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ne
-
Buldozer99
senior tag
fradit meg merjem rakni?
-
Gyick
őstag
válasz
Dexar007 #12868 üzenetére
Pdfbe van elég hosszú.
Azt mondják hogy nem cálszerű a mainstream ligákra fogadni,mert egy jobb csapatnak van kb 3 csapata és egy kisebb csapat ellen nem a legjobbakat rakják be hanem a b vagy c csapatot és emiatt sokszor borul a papir.A 2.ligák ill a nem mainstreameknél viszont sokkal konstansabb teljesítményt nyújtanak. -
Gyick
őstag
Most hogy reggeltem a sportingbetre kaptam egy ingyenes sportfogadói kézikönyvet.Elég érdekes dolgok vannak bent.
-
Dexar007
veterán
Az a baj hogy ha előre beírom akkor nem jön be..+ nem akarom a hőst játszani.
Múltkor is beírtam hogy a hétvégére kb mit fogok tenni,erre lett egy 38k-s buktám.
A másik meg az hogy ha sokan megteszik akkor általában nem jön be..lásd : chelsea hc1 over 2.5 ..fél világ erre tett és 1-0 lett.
Vagy a múltkori teniszező amin csak itt ezen a fórumon kb 200k-s tét volt. -
giigz
veterán
Még mára sem jött meg a pénzem...Egy ilyet raktam volna...
104 Millwall - Huddersfield: Millwall szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.17
98 U17Anglia - U17Csehország: U17Anglia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.14
129 R. Gasquet - L. Lacko H 1.12
140 J. Acasuso - L. Sorensen H 1.10
139 F. Gil - A. Haider-Maurer H 1.15
86 Panelliniosz - Panathinaikosz (hosszabbítással) 2.m. V 1.03Eredő odds: 1.94642
Tét: 2200 Ft
Várható nyeremény: 4280 Ft -
Bencus88
nagyúr
Egy olyan kérdés, hogy ahol tudok fogadni minimum kötés 1-3-5 sok helyen előfordul.Na de most ilyenkor a mellette lévőket kell megrakni 3-at mondjuk?Vagy hogy van ez?
-
Vandit.
addikt
8 I.R. Olaru - N. Li V 1.13
97 FTC - Lombard-Pápa H 1.52
67 Orlando - Boston 2.m. H 1.31
Eredő odds: 2.25006 -
Dexar007
veterán
Nekem is jött,annak ellenére h hétfőn nem szabad fogadni,és egy embert sem ismerek a csapatból akire tettem..ilyen se nagyon lesz többet...csak hát még mindig bennem van az az érzés hogy elbuktam egy ipod árát a hétvégén,hiába hogy már többszörösen nyert pénzről beszélünk attól még bosszant,pedig nem kéne ezen rágódni..
Cseh Köztársaság - Lettország -1
Örebro - Trelleborgs FF -1X
AIK - Åtvidabergs FF -hazai csapat gól
Charlton - Swindon Town -hazai csapat gólHajszálpontosan 2-es szorzó 14k-val-->28.
Kulcsfontosságú volt ez a szelvény...ha elmegy ez a 14 akkor bemegyek 100 alá és onnantól már nem lett volna megállás..valszeg ment volna minden hülyeségekre több db Deák Ferenc amiből a hét végére azaz a bajnokok ligája döntőjére maradt volna 1db..
-
Bencus88
nagyúr
ezazzzzzzzzzzzzzzzz nyertem
Charlton 2 - 1 Swindon, a végén nagyon leizzadtam piros lap minden húh számoltam a másodperceket
-
Bencus88
nagyúr
ajjaj Charlton 2 - 1 Swindon bírjatok még ki negyed órát plspls
-
Bencus88
nagyúr
Charlton 2 - 0 Swindon
-
giigz
veterán
Nah 2-0 a Charlton.
Ilyen nyerő napot kihagyni...
-
Bencus88
nagyúr
Charlton 1 - 0 Swindon nananannaggyon jó
-
giigz
veterán
Még szerencse, hogy nem mára jött meg a pénz, Svájcon elment volna...
-
Bencus88
nagyúr
Na ezaz ezt már szeretem egyik meccs 4-0 másik ami miatt aggódtam 2-1nél most berámoltak 2-őt 4-1 lett és a harmadik 2-0.Még egy Charlton győzelem és nyertem
És ez csak az első szelvény
-
-
Bencus88
nagyúr
Én meg is tettem.1,15 pontosan.Amúgy nyerni fog a Charlton? ugye nyerni fog
4-ik játszik az ötödik ellen.Necces jó meccs lesz
Szerk
akker pont nézem eredményeken, AIK Stockholm - Åtvidabergs hogy tabellán hogy vannak mondom hú mekkora szerencsém van, hogy 2-0-ra vezet erre hopp 2-1 namondom úristen bírják ki könyörgöm
-
Gyick
őstag
Rakok én is egyet mára csak hogy ne maradjak ki a sorból -
Bencus88
nagyúr
Unirea Urziceni 3 - 0 Ceahlaul
-
Bencus88
nagyúr
Ma ez a négy van:
UnUrziceni - Ceahlaul eddig 1-0
AIK Stock - Atvidaberg eddig 2-0
Örebro - Telleborg eddig 2-0
Charlton - Swindon 9 előtt kezdődik300--->1705 hú remélem nyerek
-
pohár
félisten
22 Charlton - Swindon: Charlton szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.19
4 Unirea Urziceni - Ceahlaul: Unirea Urziceni szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.04Eredő odds: 1.23760
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 6190 FtEzt tettem, megvolt az Unirea gól
-
giigz
veterán
Utaltam 2200Ft-ot a Szerencsejátékos egyenlegemre, még nem jött meg, de mára egy ilyet raktam volna...
59 Norvégia - Svájc V 1.23
1 Unirea Urziceni - Ceahlaul H 1.15
16 Örebro - Trelleborg: Örebro szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.13
71 Krilja Szamara - CSZKA Moszkva (hosszabbítással) 3.m. V 1.10Eredő odds: 2.09229
Tét: 2200 Ft
Várható nyeremény: 4605 Ft -
Bencus88
nagyúr
Én is csak a chelsea-n buktam
az adott szelvényen.A barátnőm is azon, de ő vagy 9-10 meccset megrak mindig 300Ft-al
Szegénynek mindig 1 meccsen megy el
-
pohár
félisten
válasz
Vandit. #12812 üzenetére
16 Örebro - Trelleborg: Örebro szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.13
4 Unirea Urziceni - Ceahlaul: Unirea Urziceni szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.04
71 Krilja Szamara - CSZKA Moszkva (hosszabbítással) 3.m. V 1.10Eredő odds: 1.53834
Tét: 1100 Ft
Várható nyeremény: 1690 FtSzerinted?
-
Vandit.
addikt
1 Unirea Urziceni - Ceahlaul H 1.15
10 AIK Stockholm - Atvidaberg: AIK Stockholm szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.18
75 LA Lakers - Phoenix (hosszabbítással) 1.m. H 1.27
Eredő odds: 2.05083 -
Dexar007
veterán
Nem 12-re tett,az csak a fogadás típusa.Sima H-ra rakott.
Én most egy nem valami szép hétvégét zártam..de ez várható volt sajnos az utóbbi hetek ismeretében.
Első pénteki szelvény.:Lyon - Le mans 1
Barcelona over 2.5
Monte carlo nem lesz 1,2-be azonos csapat (kvali)
inter bajnoki cím
és mellette chelsea meccsen over 2.5 :/..ami 1-0 lett 10kapufával két 11-essel és vagy 30 helyzettel..enyhén felidegesített a meccs..HA már az első 5percben gól született VOLNA akkor nem ültek volna rá az eredményre..a másik kulcspillanat pedig a portsmouth kihagyott 11-ese a második félidő elején..az bemegy akkor 0-1 és chelsea fordítás 2-1 40perc alatt simán össze jött VOLNA..csak hogy attól még 1-0..aki Hendire rakott az meg nagyon örülhetett hogy Lampard kihagyta a meccs második 11-esét...őt is oda küldtem volna ahová pompit,csak az én esetemben már lényegtelen volt hogy az utolsó 2 percben bemegy e vagy sem hiszen 3gólra tettem.
Itt elment 30.
Aztán egy kicsit begőzölve raktam egy másik szelvényt.:Lyon - Le Mans -1
Marseille - Grenoble -1
Werder Bremen - Bayern München -X2
Barca over 2.5
Inter bajnokLyon sima,Marseille-re tiszta fejjel nem raktam volna,de azt be is írtam..nem sok kellett ahhoz hogy kiegyenlítsen az ellen..volt rá kb 6lehetősége ebből kettő már félig bent volt..a gólvonalról mentettek ..
De végül is jött.:
25-->56.7Vagyis ekkor még +1700-ben voltam.
Csak hát mivel utolsó bajnoki hétvége ezért nem lehetett leállni : )
Malaga real - X2 - majdnem elment
barca over 2.5
inter bajnok
monte carlo race double -ez az ami elment, webber volt az első kubica második vettel harmadik..gondoltam ez úgyis teljesen kiszámíthatatlan,ha kubica jól jön el akkor megvan neki a második hely..csak hát vettel lerajtolta onnan meg esélytelen volt a lengyel
-26,de mivel az előzőn +1700 volt ezért 'csak' -24.3És itt még mindig nem volt vége!
Malaga real X2
Barca over 2.5
Németország - Fehéro - 1
Orlando -Boston -1Németek sikeresen elrontották az utolsó 15mp-ben..mondjuk azért az se volt semmi ahogy kiharcolták az OT-t az utolsó 50másodpercben..: )
Orlando meccset nem néztem,csak kellett mellé valami 1.30-ért hogy legyen valami szorzó is 88-92 lett a meccs.
Itt elment 14.Vagyis összesen 38.3.
Nem is tudom hogy annak örüljek jobban hogy nem buktam 90-et,vagy hogy csak 38 ment el.. : DD
Mindenesetre ha chelsea nem bénázza el akkor eleve nem rakok hülyeségekre..mondjuk akkor is tettem volna valamit mert hát még is csak utolsó hétvége..de az már nyereményből lett volna azaz mindenképp pluszban zártam volna a hétvégét.Na de ilyen is kell néha..önkontroll teszt..amin nem mentem át 100%-osan..
-
Vandit.
addikt
177 Väsby (H) vagy Göteborg (V) jut tovább V 1.21
143 Viborg - Randers 1.m. H 1.16
206 Atl. Madrid - Sevilla: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.62
Eredő odds: 2.27383 -
Bencus88
nagyúr
Gyerekek borzasztó idő van itt a Balatonnál.De engem ez sem állított meg, hogy elmenjek a postára és feladjak 5 szevényt
A mai meccseim:
UnUrziceni - Ceahlaul H
AIK Stock - Atvidaberg H
Örebro - Trelleborg H
Charlton - Swindon H
300--->1705
második szelvény:
AtlMadrid-Sev félidő V vége H
200--->5000
Harmadik szelvény:
*(1-0)ATl.Mad - Sev H
*(1-0)Bayern - Inter H
1000--->2235
negyedik szelvény:
Atlmadr gól igen
Santos - Gremio H
Sao Paulo - Cruzeiro H
Horvátország - Wales H
300--->1765
Ötödik szelvény:
AtlMadrid - Sev H
Bayern - Inter H
300--->2215 -
pohár
félisten
válasz
Bencus88 #12801 üzenetére
Kedden Fradi - Pápa, szerintem sima hazai a meccs, holnapra talán az Örebro jó lehet aki nagyon fogadni szeretne
Na meg sok U17 és U19 meccs lesz kedden és szerdán, szerdán még U21 selejtezők is lesznekSzerdán görök playoff, AEK - Olympiakos és Aris - PAOK lesz
És ugyancsak szerdán újabb magyar forduló
Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest